2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ooo draje ben yumurta tavuk balık salam sosis patlıcan bamya bakla bunları doguştan yemiyorum:)) ee ben ne yapayım alternatiflerine yöneliyoruz bizde işte...

yaaa benim midem bulanmıyo ama yemeklerden tiksindim en sevdiğim yemek dolmaydı annem göndermiş ama tatmadım bile kokusu rahatsız ediyo yemeklerin

ben süt peynir ceviz badem pekmez yumurta sebze ne bulursam yiyorum aralardada meyve tabi

kızlar süt ve süt ürünlerini sevmeyenler ve içemeyenler bir porsiyon az haşlanmış brokoli de yiyebilirler,hatta buharda pişirseler daha iyi olur,kalsiyum deposu,

ooo draje ben yumurta tavuk balık salam sosis patlıcan bamya bakla bunları doguştan yemiyorum:)) ee ben ne yapayım alternatiflerine yöneliyoruz bizde işte...

ay cnm benim gibi olanda varmış bende yemem ama balık ve yumurtayı mecbur yemeye başladım sende azar azar yemeye çalış hiç değilse balık için zorla kendini ben resmen ağlayarak yiyorum

arkadaşlar salam sosis yemeyim,çiğ et yememeliymişiz,bir de ilk 12 hafta çok önemli,beyin hızlı bir şekilde gelişiyormuş,ve diğer organları da,onun için ilk 12 haftada zararlı gıdalardan(çay,kahve,kızartma,salam, sosis vs) uzak durmak lazımmış,bebeğin gelişimi için önemli gıdalarıda bol tüketmek lazımmış,

yok canım ya zorla yenilen şeyin faydasımı olur.26 sene yememişim bundan sonrada yemem.
ben tatlı canavarıydım tüm tatlılardan tiksindim hamileligimi ögrendigimden beri daha azgıma tatlı birşey koymadım okadar midem bulandı yani en azından kilo aldırcak şeylerden tiksindim seviniyorum:))

selinay adetin düzensizmiydi senin sat neydi
ilk kan verdiğinde değerin kaçtı

yoo düzenli son adet 10 nisan 8 mayısta olmam gerekiyordu ogün kan testi 181 cıkmıştı.gec döllenmedir sagolun kızlar takılmıcam buna artık melegim içimde biliyorum ALLAHIN izniyle.

ama dikkat edin çok yiyipte kilo almayın ilk 5 ay genelde 1 2 kilo ile tamamlamak lazımmış.hatta sıfır kilo tamamlayan çokmuş..

benim bi arkadaşım 75 kilo ile hamile kaldı 65 kiloya düştü kusmaktan sonra 74 ile doguma girdi ne guzel ya...

yaa bence kiloya takmamak lazım nasıl olsa doğumdan sonra verilir sonuçta içimizde hayata tutunmaya çalışan bi varlık var ve ona karşı sorumluyuz

en az 8 en fazla 16 kilo almamız lazımmış,ilk 3 ay kilo almassak daha iyi,zaten sonraki aylar daha çok kilo alınıyormuş.

sonra veririz diyede boş vermemek lazım.normal dogumda zor oluyormuş kilo.

merhaba arkadaşlar ben de bugün öğrendim bugün adet olmam gerekiodu ama hamile oldumu öğrendim değerim 1022 imiş çok sevinçliyim :)

ya rakadaşlarım lütfen bana yardım edin çıldırcam.sabredemiyorum.çatlatma iğnesinden sonraki 9. günüm bugün.bu iğnenin etkisi kaç gün sürüyor.gebeliği erken gösteren testler varya yapsammı.yardıııııııııımmm:Saruboceq:

biraz daha sabret canım haftaya kan testi yaptırırsın ben adetime 6 gün varken öğrendim kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…