Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum 8 mayıs cuma aşılamam yapıldı 23 mayısta sonuş belli olacak.veeeee bendeeee inş. 2010 ocak annesi olacağım
demek bu yüzden ortalıklarda yoksun senslm kızlar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz aramıza.beni pek göremiyosunuz ama ben her gün yazdıklarınızı okuyorum yani gelişmelerden haberdarım.sizler erkencisiniz o yüzden konuşmalara katılamıyorum ben sabahın ilk saatlerinde uyuyorum ve öğlen 1-2-3 gibi uyanıyorum bu alışkanlık okul dönemimden kaldı sınav zamanlarında 2-3 gün hiç uyumadığım olurdu,okulum biteli 7 ay oldu inşllh geceleri erken uyumaya alışırım hamilelik dönemimde:)).işim olduğu zamanlarda da zaten erkenden çıkıyorum evden.bizde cuma günü gidicez doktora muhtemelen pıtpıtlarınıda duyarız bebişimizin:))ben hala çok iyiyim bulantı falan hiçbirşey yok sadece uzun süre ayakta kalıp yorulursam belim ağrıyor ki bel ağrısı bende hamilelikten öncede vardı zaten.neyse çok konuştum bu kadar yeter.kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.hepinizi çoookkk öpüyorum.....Şeniz
hayırlı olsun canım demek 3. bebekmerhaba arkadaşlar ben de uzun süredir üye olmama rağmen pek katılamıyorum aranıza ..bi kızım bi de oğlum var hamdolsun..yaklaşık beş ay önce üçüncü bebişi düşünmeye başladık veeeeeeeeeee bugün test yaptım sonuç pozitif..:) beni de listeye eklerseniz sevinirim (SAT 14 NİSAN)
canım merhaba hoşgeldinMERHABA
Uzun zamandır yazıları okuyorum. Aslında muhtemel doğum tarihi 28 aralık görünüyor yinede geç yumurtlama olabileceğini düşündüğümden ocak başı gibi de olabilir diye düşünüyorum. Bugün saat 17:00 de randevüm var.. Bakalım doktorum ne diyecek.
Benim SAT 23 MART YAŞIM 29 şubat ayında biyokimyasal gebelik teşhisi ile bebeğimi kaybettim..Allah'tan önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar diliyorum. Tüm anne adaylarımıza içlerini ferah tutmalarını tavsiye ederim. Hepinize sevgiler..
Bugün benim için öneml bir gün bu kadar bekledim çünkü doktora gittiğimde keseyi görmek istiyorum ve eğer nasipse kalp atışlarını duymak istiyorum. Hani pıt pıt.. pıt pıt .. Bakalım bugün neler olacak ? Sizlerde dua edin ...
Bu arada 52.5 -53 kilo arasındayım..
canlarım pazartesi günü kanda ki değerim ;
420di ya, bugün doktora gittim ve kese oluşmaya başlamış.
4.4mm olmuş kesem.
10gün sonra doktora gideceğim keseyi kontrol ve kalp atışı için.
dua bekliyorum...
Canım benim değerlerim çok yavaş arttı.
dış gebelik,ikimyasaldan falan korktuk.
bugün gittim,doktor kan testi isteyeceğim tekrar dedi.
ama gel önce ultrason ile bakalım dedi.
ve 4.4mm olan oluşmaya başlamış olan keseyi gördü.
Şükürler olsun..
kan testine gerek yok dedi.
10 gün sonra kesenin gelişimine ve kalp atışına bakacğım dedi.
inş. sağlıkla bebeklerimiz karnımızdadır.
merhaba canımmerhaba arkadaşlar aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum 8 mayıs cuma aşılamam yapıldı 23 mayısta sonuş belli olacak.veeeee bendeeee inş. 2010 ocak annesi olacağım
ne bileyim ya moralim çok bozuldu ilk defa başıma geldi böyle bişi deli oldum.okadar canım sarma istiyordu pfff