2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar bi sorum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kan tahlilş yaptırdıgınızda bidaha tekrarladınızmı,benim kini tekrarlatmadılar nedenki:bbo:

6. haftada oldu bulantım bu ara yok fazla
aman dilimi ısırayım

aman iyi kız kötü oluyo bide sen çalişıyosun zor olur.

ben senden öndemi gidiyorum ne julim ikiz olmasından şüpeleniyorum..erken başladı nette öyle bi yazı okudum

erken başlayınca ikiz oluyomuş die.
benim ikiz erkek kardeşlerim var.
neyse dr. gidince belli olur kalp atışından..

ve benim bulantım belimde agrı uykum yok sizlerin gibi ay korktum şimdi baksenağlama

eylül13 ve bety bekliyoz kızlar sizi inşlh en kısa sürede gzl haberlerinizi alırız kaç gün geçti
test fln yaptınızmı

ve benim bulantım belimde agrı uykum yok sizlerin gibi ay korktum şimdi baksenağlama

tatlım daha başındasın ve herkeste olcak diye bi kayda yok
bide kaç gündür benimde belim ağrımıyodu
dün akşm dolaşmaya çıkınca bi baktımki nası ağrıyo
demekki evde dinlendiğim için ağrımıyomuş

kızlar bi sorum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kan tahlilş yaptırdıgınızda bidaha tekrarladınızmı,benim kini tekrarlatmadılar nedenki:bbo:

kaç çıkmıştı değerin
benimde tekrarlamamışlardı
değer yeterli gelmiştir belki
hangi drda yaptırdın

al bendende o kadr 12 den önce kalkamıyom öğleden sonrada yatıyom bulantım çok fazla çıkarmıyom ben yiyemiyomda
canım bence bzmkilerin cinsiyet aynı
sen ne dersin delikafadulden

ben bunda daha çok bulanıyorum 2kızımda 2 aylıkken başlamıştı

bak yiyince geçiyo bulantım benim sabah çok oluyo akşam çok iyiyim bulantım olmuyo akşamları.

sende canım ben gibiymişin.çok zor allah bize sabır versin canım..cinsiyet belli oluyomu çok bulantı olunca kız oluyo diyolar ama..allah bilir yineden.

ben ilk günüm geçince oglan dogdu kalbime şimdi hiçbişey hissetmiyorum.

rüyanda erkek çocugu görürnsen kız oluyo ben hep kızlarımda erkek çocugu severdim rüyalar tersine çıkıyo. canımsengözlerimebaksanab

dünya kadın da ömer beye yaptırdım tam adet olacagım gündü yani 8 mayısta 181 cıkmıştı.ömer bey yogun oldugu icin yasemin yavuz var ona gösterdim hayırlı olsun dedi cumaya cagırdı işte

slm arkadaslar nasılsınız dün aksam cok kötü oldum ya resmen sol kolum uyustu agrı girdi uyuyamadım sizce normal mi folık asite basladım dün 3 kere dedi doktor ondan olabilir mi...

julim kusmakla cinsiyet belli olmaz
normalde kusanlara kız derler saclı derler ama öyle değil
bizim bi arkadas 4-5 ayına kadar gece gündüz kustu oğlu olacak ama
bende rüyamda hep baskalarının erkek bebeklerini seviyom
benim içime kız doğuyo
rabbim hayırlısını versin adasım

selinaycım korkma canım bulantı zaten 6, haftadan sonra baslar yerimseniben

benim kucagımı herp çok tatlı bir kız çocugu veriyolar o kadar rüyamdaseviyoruzki eşimle tadına doyamıyoruz..
gözümüz düşüyo ..tabiri caizse hamile kalmadanda bunu görüyodum.

bencede kusmayla alakası yok.
benim komşumda 9 ay kustu 2 iloluk bi oglan dogurdu..9 düşünsenize..çok şükür ben 3.5 ayda atlatıyorum.
ama bunda daha fazla kızlarında hafifti.kaydirigubbakcemile3
.

julim hayırlısı olsun kaç çocuk düşünüyosun kısmetse..

Son düzenleyen: Moderatör:
Selinay daha erken dememki canım merak etme başlayınca seni canından ezdirecek. bulantılar.delikafadulden

kızlar bende geçen hafta salı yaptırdım 426 çıktı,perşembe yaptırdım tekrar 1506 çktı,eğer hamleliğim sağlıklı giderse sanırım ben de 2010 Ocak annesi olacam,yarın doktora gidecem inş. bebişim ultrasonda görünür,bu arada siz gördünüzmü ultrasonda bebişlerinizi?

ben kız olsun istiyom ama içimde hiçbi belirti yok
aksi gibi rüyamdada görmüyom
rüyamdada hamileyim bişi yaparken dikkat ediyom fln
kızlar kesinlikle bulantınız olmasın ben esprisini yapmıştım gerçek oldu
şimdi espiri yaptığıma o kadar pişmanımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…