- 28 Mayıs 2009
- 983
- 0
bende ya bende bgn hzırlasam iyi olur boş boş oturuyorum
hiç bişi ypmıyorum
duş alıcam üşeniyorum
salonda tv karşısında hsta gibi oturuyorum
demirin ütülenmesi gereken bi kaç eşysı var hiç elimi bile sürmüyorum
korkuyorum bu tembellik çocuk doğuncda devam edicek diye
Slm kızlar biz geldik. Hiç iyi değiliz. İsim yüzünden eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Dün gece erken doğumdan kaldırılmadıysam hastaneye artık zamanından önce gelmez bebeğim. Çok berbat bir geceydi. Bıraksalar sabaha kadar ağlardım ama bebeğimin hatırına susmaya çalıştım. Bebeğim kaçıncı stresini yaşıyor bizim yüzümüzden ama elimden hiçbirşey gelmiyor...mafoldumben
Aynen katılıyorum ama bunu anlatamıyorum. Şu son zamanlarımda herşey sarpa sardı. önceden hormonlar diyordum ama anladım ki benim eşim aşırı derecede anlayışsız. Çok mutsuzum. Bebeğim adına çok üzülüyorum. Doğumu ankarada yapmayı bile düşündüm. İçinden çıkamıyorum.mafoldumben
ok öyle yapim, ayrı içeyim bari...
bu arada isim mevzusu bizde de tavandı, ne kavgalar ettik...kızım mecburen iki isimli oluyor...ki ben hiç sevmem çift isim olayını...nuh dedi peygamber demedi ütülü...napim, kavga etmektense çift isim koyarım...
üzülme canım
bir isim yüzünden bu kadar kırmayın birbirinizi
sizde iki isim koyun
beğendiğinizi söylersiniz
dede ismini sölemezsiniz
ayın 21 ne leyha hanıma randevu aldım
eğer o zamana kadar gelmezse oraya gidicem
yarında pendik şifaya gidicemm eğer olurda bu hata gelirse bi doktor olsun
hemde kontrol olayım
çok iyi culi, kaçta randevun benim de o gün randevum var, leyla hanıma...alabilmen başarı valla, nasıl aldın, kendisiyle mi konuştun?
çok iyi culi, kaçta randevun benim de o gün randevum var, leyla hanıma...alabilmen başarı valla, nasıl aldın, kendisiyle mi konuştun?
cnm teyzem hekim benim tüp bebek uzmanı...o söyledi ben de yapıyorum, annemin karşı komşusu da ebe, o da aynı şeyi söyledi...ne bilem inşallah işe yarar...
bocukum sağol cnm...bizim de tikırımız oldu sayende...21 gün kaldı diyor yaaa....:1shok::1shok:
bi arkadasım hakan beyin hastası o ayarladı sanırım sekreteriyle görüştü
ama saati sormadım :roflol:
herhalde herhangi bir saatte bekliyor olur zaten 39+4 olcam o zaman kapısında doğururum :roflol:
hakkında hayırlısı olsun diyelim hem çokta uzak tarihe vermemişler randevuyu sen durumunu anlattınmı tel de ?ayın 21 ne leyha hanıma randevu aldım
hemde kontrol olayımsüprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
iyi bari siz öyle yırtmışsınız, benimki de sizler kadar diretmiyor ama hala bir sürü isim getiriyor bana, son zamanlarda iyice saçmaladı: ögeday, savtekin, tonyukuk,çingizhan kız olsaymış tiğinçe koyacakmış resmen kafayı yedirtti bana, ben de orhun abideleri deyip çıkalım içinden diyorum, ya da otağı, kıl çadır, hatta kısaca orta asya...hayır adam bi de düşünce olarak bu tür isimlerin simgelediği gruptan çok uzak:))
sen yine işini sağlama al canım, çok yoğun bir yer orası, saatini öğren mutlaka..
hakkında hayırlısı olsun diyelim hem çokta uzak tarihe vermemişler randevuyu sen durumunu anlattınmı tel de ?
kızlar anne sütünü arttıracak gıdalara bakıyodun sizinlede paylaşayım
ne olsun seker agda kas vs. saclara bisey yaptırmayalı 8 ay oldu iyice rapunzel oldum dogumdan birkac gun once boyatıp manikurumu falan yaptıracagım insallah oglus annesini guzel gorsun dimi :) soyle fotolarda da fiyakalı cıkalım insallah sen nasılsın esracım yorgunmussun bugun canın istemiyosa bisey yapma canım bak seninle aynı haftadayız bırak oglusun esyalarını yıkayıp utulemeyi daha bir evimize yerlesemedik biz hala ama bende bir sakinlik gorsen annemler panik ne zaman gececegiz mobilyalar ne zaman geleeck diye ben de oglusum bekleyecek bana soz verdi diyorum yılbasına kadar geceriz insallah diyorum sonrada 15-20 gun sonra dogum olur zaten insalalhhmmm bende çntalarımın resmini çekip koyıyım bakıyım sizce hngisi olur
şekerim napcan bakem kuaförde:)
ayın 21 ne leyha hanıma randevu aldım
hemde kontrol olayım
süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
iyi bari siz öyle yırtmışsınız, benimki de sizler kadar diretmiyor ama hala bir sürü isim getiriyor bana, son zamanlarda iyice saçmaladı: ögeday, savtekin, tonyukuk,çingizhan kız olsaymış tiğinçe koyacakmış resmen kafayı yedirtti bana, ben de orhun abideleri deyip çıkalım içinden diyorum, ya da otağı, kıl çadır, hatta kısaca orta asya...hayır adam bi de düşünce olarak bu tür isimlerin simgelediği gruptan çok uzak:))
jüliii...ayın 21ine bekleyecek mi Melisacık...hayırlısı tatlım ya...inşallah herşeyi ayarlayınca gelir Melisa...
kaydirigubbakcemile3 bizimki de beni kızdırmak icin aynısını yaptı krizim ertoygun dedi bi sure nerden aklına geldiyse ama saka tabi bu erkekelr alem ya iki bebkle ugrasacagız hepimiz
ayın 21i :) hadi bakalım mkelisacık bekleyecek mi 1 hafta daha ama bu kadar yakına randevu bulman cok iyi canım hadi bakalım hayırlısı
i
jüliii...ayın 21ine bekleyecek mi Melisacık...hayırlısı tatlım ya...inşallah herşeyi ayarlayınca gelir Melisa...
Juli 22 aralik olsaymis oglak burcu olurmus ama ben kizlarda yay burcnu severim. ben de yay burcuyum da zemuszemus
ne olsun seker agda kas vs. saclara bisey yaptırmayalı 8 ay oldu iyice rapunzel oldum dogumdan birkac gun once boyatıp manikurumu falan yaptıracagım insallah oglus annesini guzel gorsun dimi :) soyle fotolarda da fiyakalı cıkalım insallah sen nasılsın esracım yorgunmussun bugun canın istemiyosa bisey yapma canım bak seninle aynı haftadayız bırak oglusun esyalarını yıkayıp utulemeyi daha bir evimize yerlesemedik biz hala ama bende bir sakinlik gorsen annemler panik ne zaman gececegiz mobilyalar ne zaman geleeck diye ben de oglusum bekleyecek bana soz verdi diyorum yılbasına kadar geceriz insallah diyorum sonrada 15-20 gun sonra dogum olur zaten insalalh
julli seni aradım yalancı romantik izliyordum izle diye
bu arada aralık annelerine baktım 40+4 vardı normal dogum bekliyormuş seninkız bekler anam rendevu gününü