kesinlikle haklısın ama hastaya sezeryan gerekir diye bi kağıt vermezler
sağlık bakanlığını arayıp doktor ve hastane şikayet edilebilinir belki
evet canım hayırlısı olsun benim eşim türkmen olduğu için onlrda şartlar daha farklı türkiye kerkük türklerine kendi vatndaşı olarak sayıyor harçlı değil eşimin ikameti 2 senede 1 sadece gidip yeniliyor o yüzden vatandaşlığı erteliyo zorluğu olmdığı için çıkcası sürekli uğrsşıyo olsa 40 kere geçmişti
sen neden vatandaşlık için başvurmuyosun
oha oha oha bana bu lafı edicek birbirine katmıştım ortalığı
2 kadeh şarap keyfimi varmış
boğzında kalsın emi allah nasıl biliyosa onu öyle yapsın
seni bu kadar az günün kala hiç bir sorunun yokken sadece kendi keyfi için bu teklifi bulunan doktoru Allaha bile hvale etmemek gerekir gerekli yerlere şikayet etmek lazım yuh kadına sinir oldum yemin ederim ya
eminim ettiği lafın karşısında şok olmuşsundur
ya bu devirde doktoruna bile güvenemiyosun
nasıl canımızı teslim edicez biz bu insanlar ya offff
geçen gün bende pazarda aynı şeyi yaşadım her alışveriş yaptığım tezgahta abla ye sen 2 canlısın diye yiyebileceğim ne varsa yedim:)
Kizlar bugün muhabbetinizi takip edemedim bisey de yazamadim, malum kocam evde simdi de alisverise cikicaz.
gece görüsürüz yine sırnaşık şey
Hasta hakları birimi var ve son 5 yıldır ciddi şekilde çalışmakta.Sorunlarınızı oraya bildirebiliyorsunuz dilekçe karşılığında.Bu birim devlet hastahaneleri bünyesinde yer alıyor.
AMa bir doktoru normal doğum yaptırmıyor sezeryana alıyor diye şikayet edemezsiniz.Çünkü doktorların illaki normal doğum yaptırması gerekir gibi bir durum söz konusu değil.Hatta hastahanede gittiğiniz dokotrlar sizin normal doğumlarınıza girmek zorunda değiller.En fazla siz normal doğum için hastahaneye geldiğinizde ebeler bu işi becermez de bir komplikasyon çıkarsa o ana orada nöbetçi olan doktoru çağrırılar ve o müdahale eder.bence haklaırmızı bilip ona göre davranmak lazım.
Yani bu durumda doktoru normal doğurtmuyor diye suçlayamayız.Sezeryan tercihiniz yoksa rutin kontrole girder sancınız gelince de doğumhanye alınır ve görevli ebeler tarafından doğurtulursunuz.
Sezeryan doğum ise doktorun mutlaka sezeryan olmalısın dediği hastalarda ya da hastanın ben sezeryan olmak istiyorum dediği durumlarda ebeler tarafından yapılamayacak bir müdahale olduğu için doktor tarafından uygulanır.
Ayrıca normal doğumda herhangi bir sıkıntı komplikasyon anne bebk kaybı vs olursa doktorun bunda ihmali neredeyse yok gibidir.Dava açsanız bile kaybedersiniz.Çünkü normal doğum eylemi anne tarından gerçekleştirlir.Sezeryanda komplikasyon olacak olursa genel sorumluluk hekime aittir.
Hem normal doğuracam hem dokotrla doğuracam diyorsanız bazı dokotrlar bunu belli ücret karşılığında kabul ediyor.
Hasta hakları birimi var ve son 5 yıldır ciddi şekilde çalışmakta.Sorunlarınızı oraya bildirebiliyorsunuz dilekçe karşılığında.Bu birim devlet hastahaneleri bünyesinde yer alıyor.
AMa bir doktoru normal doğum yaptırmıyor sezeryana alıyor diye şikayet edemezsiniz.Çünkü doktorların illaki normal doğum yaptırması gerekir gibi bir durum söz konusu değil.Hatta hastahanede gittiğiniz dokotrlar sizin normal doğumlarınıza girmek zorunda değiller.En fazla siz normal doğum için hastahaneye geldiğinizde ebeler bu işi becermez de bir komplikasyon çıkarsa o ana orada nöbetçi olan doktoru çağrırılar ve o müdahale eder.bence haklaırmızı bilip ona göre davranmak lazım.
Yani bu durumda doktoru normal doğurtmuyor diye suçlayamayız.Sezeryan tercihiniz yoksa rutin kontrole girder sancınız gelince de doğumhanye alınır ve görevli ebeler tarafından doğurtulursunuz.
Sezeryan doğum ise doktorun mutlaka sezeryan olmalısın dediği hastalarda ya da hastanın ben sezeryan olmak istiyorum dediği durumlarda ebeler tarafından yapılamayacak bir müdahale olduğu için doktor tarafından uygulanır.
Ayrıca normal doğumda herhangi bir sıkıntı komplikasyon anne bebk kaybı vs olursa doktorun bunda ihmali neredeyse yok gibidir.Dava açsanız bile kaybedersiniz.Çünkü normal doğum eylemi anne tarından gerçekleştirlir.Sezeryanda komplikasyon olacak olursa genel sorumluluk hekime aittir.
Hem normal doğuracam hem dokotrla doğuracam diyorsanız bazı dokotrlar bunu belli ücret karşılığında kabul ediyor.
doguma giden var haberin varmı
Normal dogumda doktorun olmasi sart digil ama normal isteyen birine son anda biz normal yapmiyoruz mecburen sezeryan olacaksin diyemezler. Ben yukarda bunu kastettim. Hasta normal istedigi halde hicbir sikinti yokken sezeryani mecbur etmeleri durumunda davayi kazaniriz.
biz geldik. oğluşum 2400 gr olmuş boyumuzda 45 cm olmuş. herşey gayet güzel normal dedi. bir yanakları var ısırasım geldi
ismini unuttum canımya aakşam bizimle kız muhabet ediyordu sabah suyu gelmiş biraz sancısı vardı
biz geldik. oğluşum 2400 gr olmuş boyumuzda 45 cm olmuş. herşey gayet güzel normal dedi. bir yanakları var ısırasım geldi
Maasallah , cikinca artik yanaklarini bol bol isirirsin
maşallah oğluşuna
tarih verdimi doğum için
maşallah size blueness
doğum şeklini konuştunuz mu
CANIM MASALLAH OGLUSUNAALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPIMIZIN
hoşgeldin blue maşallah bebişine canım...blue doğum fiyatlarını sordunmu canım jale ye?