2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
[
birde anlamadığım sezaryan sgk lıya 500 ken
bana 1400
kendi isteğimle sezaryan die akannehir
ben değil sen istiyorsun ki sezaeryanı

canım ne yalan söyliyeyim sabahtan beri senden haber bekliyorum içime iyi haberle gelmiyecegin dogmuştu canını sıkma araştır iyice eşinle oturun akşama güzelce secenekleri degerlendirin
benim arkadaşın agustosta dogum yaptı 40 hafta ya kadar normal dogumdu ne sancı ne acılma hiç yoktu mecburen epidural sezaryan oldu sunu sancı iştemiyorum dedigi için

culii bu kadın yılbaşı eğlence parasını çıkarmaya çalışıyo heraldeyerimseniben

AY HOYA SINIRDEN O KADAR GULDUM KI
HADI GELIN BERABER TOPLANALIM
BOGARIM BEN O KADINI YAAAAAAAAAAAAAAAAAklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

Demet cnm
ben kocaelı deyım
ama yabancı uyruklu gozukuyorum hala
o yuzden habıre para verıyoruz
mecburuz yanıııı

illa karnının tok yada aç olması gerekmiyor.acil olanlar nasıl oluyo.ama önceden kararlaştırılmış olanlar en az 3 saat bişi yememesi isteniyo diye biliyorum.oda anestezi verildiginde kusma olmaması içinmiydi yada onun gibi bişiydi okumuştum bi yerde akjlımda kalmamış

bana 1400
julicim bu saatten sonra doktor değiştirmek zor olur bence.yeni bulacağın doktor bunun kadar ilgilenmeyebilir. diğer şeylerinden memnunsan buna devam et kadın cani değildir heralde sen istemedikten sonra sorun da yoksa zorla sezeryan yapcak değil ya
hemen karar verme doktor değişikliği zor bir karar seni tanıyor sen tanıyorsun bir şans daha ver bu doktora kendini açıkça ifade et bizde karşılarında biraz karasız saf saf kalıyoruz bu doktorların galiba

bana 1400

juli dön kendi yazdıklarını bi oku kadının niyetini daha iyi anlarsın.şimdi sen tülü ye gidip ben normal istiyorum desen bile ben o kadına güvenmem.seni korkutmak gibi olmasında kendi problem olmasada problem yaratırmış gibi geldi.benim düşüncem bu.sen sanki bi ara iki doktora gidiyodun digerine git bide.

Normalde Trükiyede çok az doktor normal doğuma giriyor ki.Çoğu kabul etmiyor.Ebeler daha iyi normal doğum yaptırıyor.Hastahanede doğurmaya kalktıktan sonra normal doğum gerçekleşmezse sezeryana alıyorlar zaten.Ama bebeğin kafasının rahime girmemiş olması lazım.O zaman sezeryan yapamıyorlar.

aşkitom çok saçma yaaa para vermeniz sonuçta evlisin .kocan buralı degilmiydi?ilginç valla devlet kazanç kapısı yapmış gibi geldi ama gerekçesini ben bilemem tabi

Aslinda bir sorun yokken normal yaptiramam sezeryan yaparim sadece diyen doktordan bu ifadeyi iceren bir kagirt alacaksin, senin icin sezeryan gerekiyor diyecegi bir rapor isticeksin, sonra da gidip baska doktordan sezeryan sart digil normal yapmasi daha sagliklidir diyen baska rapor alicaksin ve sezeryan isteyen doktoru dava ediceksin...

varsin yillarca sürsün bizim mahkemelerde aman ugrasamam diyecegimizi bildikleri icin kafalarina göre bize müsteri gibi davraniyorlar hasta gibi degil lmaz:

Demet cnm esım buralı
vatandaslıgı da var
yıllık 650 falan olmus zam gelmıs
bırde resmı nıkahımız var yanı evlıyız
devlet gercekten buyuk kazanc kapısı yapmıŞ
ne cok ınsan var gorsen
hepsınden alıyorlar
benım kızdıgım ne bılıyor musun
benıde o rus kızların kefeye koyuyorlar
hanı bazıları sahte evlıllık yapıyor ya
halbukı devlet arastırmalı
ıkamet resmı hersey var ellerınde
ama kurunun yanında yas da yanıyor
kızdıgım konu oooo
ırde tek kısı calısınca gercekten verdıgımız cok para
meltem abla dedı
almanyada oyle bısey yok mus

kesinlikle haklısın ama hastaya sezeryan gerekir diye bi kağıt vermezler
sağlık bakanlığını arayıp doktor ve hastane şikayet edilebilinir belki

kızlar ben de biraz önce pazara gittim geldim
evin önüne kuruluyor
köylü teyzeler bol muhabbet taze sebze meyve falan her cumartesi takılıyorumzemuszemus
teyzeler bana bakıp Allah kurtarsın mı demediler
yoldan çevirip kaçıncı bu ne kadar kaldı mı demediler
ayy ne güzel halkımız var yaa
hiç tanımasalar bile dua ediyorlar
bi de ikramlar cabası
geçen biri ayva satıyormuş tutuşturdu elime al sen ye senini daha çok ihtiyacın var dedi
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kesinlikle haklısın ama hastaya sezeryan gerekir diye bi kağıt vermezler
sağlık bakanlığını arayıp doktor ve hastane şikayet edilebilinir belki

Haklisin bile bile kendini yakmaz doktor napicaksin raporu der yada imzali kagidi der anlar niyetini. O yüzden ben resmi yerlerle herzaman maillesirim, mailler kanit olarak kullanilabiliyor :)

Burda bazen vize islemlerinde yabancilara giciklik yapiyorlar, seninle ilgilenmeyip basindan saviyor ama maille ayni seyi talep ettigimde essek gibi yapmak zorunda kaliyor,
a.s
cünkü mailleri kanit olarak gösterip karsi taraf isini yapmadigi icin sikayet edebilirim :)

Türkiyede de sikayet edilebilir ama maalesef biraz daha ugrastirir.

ne güzel ya samsunda mı oluyo bunlar ?
ist hamile kadınlar otobüsler de kalkıp yer bile vermiyolar

Kizlar bugün muhabbetinizi takip edemedim bisey de yazamadim, malum kocam evde simdi de alisverise cikicaz.

gece görüsürüz yine sırnaşık şey

ne güzel ya samsunda mı oluyo bunlar ?
ist hamile kadınlar otobüsler de kalkıp yer bile vermiyolar

evet canım
geçen dediğin gibi birine de denk geldim
adam oturmuş sandalyeye kargo göndereceğim kalkmıyor hiç
5 dk. dikildim başında kalksın diye
nafile :mymeka:

Hoya cım oaralarda ınsanlar daha ınsanıyetlı
bız bundan oncekı geldıgımızde
yuruyerek bıyere gıdıyorduk
bırtane tıcarı taksı durdu yanımızda
yolumuzda epey uzundu hanı
taksıcı abı aldı bızı,gıdecegımız yerekadar bıraktı
para teklıf ettık almadı,zaten gıdecektım dedı
samsunda oldu bu olay
ama burdakıler ınsan degıl
bazen banada yer vermıyorlar otobuste

Anne olmak ıstıyorum
hosgeldın
sende bızdensın demek kı
vallah cok zor
bırtek yasayan bılır
hakkımızda hayırlısı olsun

evet canım hayırlısı olsun benim eşim türkmen olduğu için onlrda şartlar daha farklı türkiye kerkük türklerine kendi vatndaşı olarak sayıyor harçlı değil eşimin ikameti 2 senede 1 sadece gidip yeniliyor o yüzden vatandaşlığı erteliyo zorluğu olmdığı için çıkcası sürekli uğrsşıyo olsa 40 kere geçmişti
sen neden vatandaşlık için başvurmuyosun

en bastan beri söylemiştim canım

evet işine geliyor
dedim ocağı beklemezmi
oldu yılbasında 2 kadeh sarap keyfim var senle uğrasamam dedi akannehir

mafoldumben mafoldumben

sen nerdeydin bakiim merak ettim

oha oha oha bana bu lafı edicek birbirine katmıştım ortalığı
2 kadeh şarap keyfimi varmış
boğzında kalsın emi allah nasıl biliyosa onu öyle yapsın
seni bu kadar az günün kala hiç bir sorunun yokken sadece kendi keyfi için bu teklifi bulunan doktoru Allaha bile hvale etmemek gerekir gerekli yerlere şikayet etmek lazım yuh kadına sinir oldum yemin ederim ya
eminim ettiği lafın karşısında şok olmuşsundur
ya bu devirde doktoruna bile güvenemiyosun
nasıl canımızı teslim edicez biz bu insanlar ya offff

geçen gün bende pazarda aynı şeyi yaşadım her alışveriş yaptığım tezgahta abla ye sen 2 canlısın diye yiyebileceğim ne varsa yedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…