2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ama zam geldiya yeni ocaktan sonra % 70 miş zamlı olacakmış..bizde konuşmuştuk ama şimdi ocaktan sonra belli olacak diyorlar..

yok canım ben fiyatı anlaştım yazıldı çizildi herşey bu saatten sonra fiyatta değişiklik olmaz sanmıyorum. olursada kendi bilir kendi kaybeder özelden yapacakken doğumu sigortadan yaparım üç kuruş alacağından da olur keyfi bilir.

canım maşallah ogluşuna resmi varsa eklede görelim yakışıklıyı
:nazar:

varda evde tarayıcı yok canım malesef ekleyemicem

ya kızlar asıl pumpinks ne yaptı acaba? ikizler ne alemde. o da girmiyor

yok canım ben fiyatı anlaştım yazıldı çizildi herşey bu saatten sonra fiyatta değişiklik olmaz sanmıyorum. olursada kendi bilir kendi kaybeder özelden yapacakken doğumu sigortadan yaparım üç kuruş alacağından da olur keyfi bilir.

canım sen ücretlimi muayene oluyorsun ben senı sigortalı sanıyordum..peki özel olunca kaç liraya yapıyorsun doğumu pahalı değil mi..

buleness hoşgeldin canım seni çok merak etmiştim ama iyisini sanırım...nerelerdeydin? herşey yolunda mıydı?

CULıCıM, sıkma canını en kötü ihtimalle şu aralar sancın gelirse at kendini zeynep kamile gir acilden normal normal doğurursun. orası gerçekten çok yoğun bir hastane ve ben biraz o yüzen medipole geçtim, doktor iyi olmasına rağmen (bahar besen) kadının nefes alacak vakti yoktu ve ben tımtırıs başka hastane arayışlarına girdim bu bırak normali benim doğumuma bile giremeyebilir diye düşündüm, hastane hakkında hala olumlu düşünüyorum fakat aşırı yoğun ve sistemsiz bir hastaneydi, seninkinin böyle yapması çok normal ama sen bir kere doğuracaksın ve düzgün bir yerde doğur...
semayı önermem, çok şık bir hastane ama hem çok pahalı hem de orada bir göz doktoru kadın doğum yaparken anestezist ihmalinden öldü, tm yaz oraya gidip geldiğim halde-kayınpederim yatıyordu- doğum fiyatlarını bile sormadım, en kıytırık hastaneleri bile arayıp sorarken
medipolü dene canım, benim daha önce devam ettiğim doktorum da medipolün anestezistini çok övmüştü, kadın orkestra şefi gibi çalışıyor demişti, ama çok ümitli olma yoğun özel hastaneler epiduralle uğraşmak istemiyor çünkü bir hasta bir anestezistin yaklaşık 3-4 saatini alıyor, sürekli hastayı yoklamak zorunda,genel anestezide uyutup işine devam ediyor ..demişti
normal normal doğur be anam bırak epidurali.

varda evde tarayıcı yok canım malesef ekleyemicem

telefonun hafıza kartlıysa fotoyu cek bilgisayara att yada bulututan yolla

Normal dogumda doktorun olmasi sart digil ama normal isteyen birine son anda biz normal yapmiyoruz mecburen sezeryan olacaksin diyemezler. Ben yukarda bunu kastettim. Hasta normal istedigi halde hicbir sikinti yokken sezeryani mecbur etmeleri durumunda davayi kazaniriz.

Doktorun yaptığı etik değil buna katılıyorum ama şikayet etseniz de bir sonuç alamazsınız maalesef.Doktor biz normal yapmıyoruz dememiştir zaten hastahane olarak normal doğumu kabul etmiyoruz gibi birşey diyemezler.Doktor kendisi normal doğuma girmiyor olabilir.Hasta istemediği halde de zaten zorla tutup sezeryan yapamazlar.En mantıklısı normal doğum yanlısı bir doktor bulmak.

buleness hoşgeldin canım seni çok merak etmiştim ama iyisini sanırım...nerelerdeydin? herşey yolunda mıydı?

CULİCİM, sıkma canını en kötü ihtimalle şu aralar sancın gelirse at kendini zeynep kamile gir acilden normal normal doğurursun. orası gerçekten çok yoğun bir hastane ve ben biraz o yüzen medipole geçtim, doktor iyi olmasına rağmen (bahar besen) kadının nefes alacak vakti yoktu ve ben tımtırıs başka hastane arayışlarına girdim bu bırak normali benim doğumuma bile giremeyebilir diye düşündüm, hastane hakkında hala olumlu düşünüyorum fakat aşırı yoğun ve sistemsiz bir hastaneydi, seninkinin böyle yapması çok normal ama sen bir kere doğuracaksın ve düzgün bir yerde doğur...
semayı önermem, çok şık bir hastane ama hem çok pahalı hem de orada bir göz doktoru kadın doğum yaparken anestezist ihmalinden öldü, tm yaz oraya gidip geldiğim halde-kayınpederim yatıyordu- doğum fiyatlarını bile sormadım, en kıytırık hastaneleri bile arayıp sorarken
medipolü dene canım, benim daha önce devam ettiğim doktorum da medipolün
anestezistini çok övmüştü, kadın orkestra şefi gibi çalışıyor demişti, ama çok ümitli olma yoğun özel hastaneler epiduralle uğraşmak istemiyor çünkü bir hasta bir anestezistin yaklaşık 3-4 saatini alıyor, sürekli hastayı yoklamak zorunda,genel anestezide uyutup işine devam ediyor ..demişti
normal normal doğur be anam bırak epidurali.

Yanlış hatırlamıyorsam SEMA HASTAHANESİ hakkında Grup Gündoğarkenin solisti Burhan Şeşenin oğlunun menejitten ölümünde ihmalleri olduğu için dava açılmıştı.Çocuğun tomografisini çekmemişler ve ölümüne nedne olmuşlardı.Arama motorunda burhan şeşen sema hastahanesi diye aratabilirsiniz.

canım sen ücretlimi muayene oluyorsun ben senı sigortalı sanıyordum..peki özel olunca kaç liraya yapıyorsun doğumu pahalı değil mi..

dışardakilere göre gayet iyi bi fiyat. sigortalı olupta bu fiyatları veren insanlar tanıyorum. ne yapalım biraz problemli olunca riske atamıyorsun paraya kıyıyosun yapacak bişi yok canım.

iyiyim iyiyim canım merak etme. izinli olduğum için internetten yoksun kalmıştım. ama eve aldık rahatladım sizlere kavultum çok şükür

Bocuk cnm
sana recel tarıfı vermıstı yavrucaklarım
nasıl oldu yaptın mı?
Bende yapacam da bılmıyorum yapmasını

Ya bızım arka bahceden ayva topladık
durursa curuyecek
yapmam lazım
ama kac kılo oldugunu bılmıyorum
cunku agac bakımsız
cogu kısmı cope gıdecek
rendeleyerek mı yaptın cnm
yoksa dogradın mı?

Yok cnm kucuk
4 kılo falan var
ama dedımya cok az cıkar cunku temızlemek lazım
nasıl yaptın sen anlatsana

Ben dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz

Ben dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz

canım tebrik ederim geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın inşallah. nasılsın ağrın sancın varmı? hastanedemisin. bebiş nasıl. ikinizde iyisinizdir umarım. çok öpüyorum opuyorumnanaktan

X