Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben doğum şeklinide ücretinide en baştan konuşmuştum anlaşmıştım.
biz geldik. oğluşum 2400 gr olmuş boyumuzda 45 cm olmuş. herşey gayet güzel normal dedi. bir yanakları var ısırasım geldi
ama zam geldiya yeni ocaktan sonra % 70 miş zamlı olacakmış..bizde konuşmuştuk ama şimdi ocaktan sonra belli olacak diyorlar..
canım maşallah ogluşuna resmi varsa eklede görelim yakışıklıyı
yok canım ben fiyatı anlaştım yazıldı çizildi herşey bu saatten sonra fiyatta değişiklik olmaz sanmıyorum. olursada kendi bilir kendi kaybeder özelden yapacakken doğumu sigortadan yaparım üç kuruş alacağından da olur keyfi bilir.
canım sen ücretlimi muayene oluyorsun ben senı sigortalı sanıyordum..peki özel olunca kaç liraya yapıyorsun doğumu pahalı değil mi..
yok canım ben fiyatı anlaştım yazıldı çizildi herşey bu saatten sonra fiyatta değişiklik olmaz sanmıyorum. olursada kendi bilir kendi kaybeder özelden yapacakken doğumu sigortadan yaparım üç kuruş alacağından da olur keyfi bilir.
varda evde tarayıcı yok canım malesef ekleyemicem
Normal dogumda doktorun olmasi sart digil ama normal isteyen birine son anda biz normal yapmiyoruz mecburen sezeryan olacaksin diyemezler. Ben yukarda bunu kastettim. Hasta normal istedigi halde hicbir sikinti yokken sezeryani mecbur etmeleri durumunda davayi kazaniriz.
buleness hoşgeldin canım seni çok merak etmiştim ama iyisini sanırım...nerelerdeydin? herşey yolunda mıydı?
CULİCİM, sıkma canını en kötü ihtimalle şu aralar sancın gelirse at kendini zeynep kamile gir acilden normal normal doğurursun. orası gerçekten çok yoğun bir hastane ve ben biraz o yüzen medipole geçtim, doktor iyi olmasına rağmen (bahar besen) kadının nefes alacak vakti yoktu ve ben tımtırıs başka hastane arayışlarına girdim bu bırak normali benim doğumuma bile giremeyebilir diye düşündüm, hastane hakkında hala olumlu düşünüyorum fakat aşırı yoğun ve sistemsiz bir hastaneydi, seninkinin böyle yapması çok normal ama sen bir kere doğuracaksın ve düzgün bir yerde doğur...
semayı önermem, çok şık bir hastane ama hem çok pahalı hem de orada bir göz doktoru kadın doğum yaparken anestezist ihmalinden öldü, tm yaz oraya gidip geldiğim halde-kayınpederim yatıyordu- doğum fiyatlarını bile sormadım, en kıytırık hastaneleri bile arayıp sorarken
medipolü dene canım, benim daha önce devam ettiğim doktorum da medipolün
anestezistini çok övmüştü, kadın orkestra şefi gibi çalışıyor demişti, ama çok ümitli olma yoğun özel hastaneler epiduralle uğraşmak istemiyor çünkü bir hasta bir anestezistin yaklaşık 3-4 saatini alıyor, sürekli hastayı yoklamak zorunda,genel anestezide uyutup işine devam ediyor ..demişti
normal normal doğur be anam bırak epidurali.
canım sen ücretlimi muayene oluyorsun ben senı sigortalı sanıyordum..peki özel olunca kaç liraya yapıyorsun doğumu pahalı değil mi..
dışardakilere göre gayet iyi bi fiyat. sigortalı olupta bu fiyatları veren insanlar tanıyorum. ne yapalım biraz problemli olunca riske atamıyorsun paraya kıyıyosun yapacak bişi yok canım.
buleness hoşgeldin canım seni çok merak etmiştim ama iyisini sanırım...nerelerdeydin? herşey yolunda mıydı?
iyiyim iyiyim canım merak etme. izinli olduğum için internetten yoksun kalmıştım. ama eve aldık rahatladım sizlere kavultum çok şükür
Bocuk cnm
sana recel tarıfı vermıstı yavrucaklarım
nasıl oldu yaptın mı?
Bende yapacam da bılmıyorum yapmasını
Ben dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz