Fatmazehra hosgeldınn
bence sen de çok güvenme fatmazehra
sezeryan yanlısı bazı doktorlar normal doğumun ortasında bi sebep bulup sezeryana alabilir çevremde doktorunu normale ikna edip sezeryan yapan çok arkadaşım var
canım zaten ben ankarada kendı çalıştıgım hastanede doğum yapmayı düşünüyorum.. hem ailemde ankarada yanımda olurlar burda kımsem yok eşimden başka kimsem yok.bide ankaradaki dr.umda normal doğum yanlısı sezeryanı desteklemıyo oda bir sorun olmadığı sürece..birde burda benim gititğim hastanenin doğum fiyatları diğer hastanelere göre yüksekti ocak ayından sonra ıyıce yükselecek onun için heran hastane değiştirebilirim..
hemde sezeryan olunca ücretide farklı oluyor devlettende fazla para alıyorlardoktorların işine geliyo tabi sezeryan gecenin bi yarısı kalktım
hastaneye gelmek işlerine gelmiyo sen ne dedin peki doktoruna ?
selam kızlar
tülaya gittik bugün
kızım iyi her sey normal
ama doktor sen normal yapamazsın
yok ağrı cekemezsin
gel alalım seni pazartesi dedi
bi karar veremedim nutkum tutldu
bir doktorun önce normal doğum için destek vermesi gerekmiyor mu
cok üzüldüm
cıktım doktordan
baska doktora gitmek istiyorum
zaten tırsıyorum bana güç verecek bir doktor istiyorum
ortada bi sebep yokken sezaryan olmak istemiyorum
bi yandan istesen yaparız diyor ama bi yandan da problem olursa die korkutuyor
eşim dediki şimdi hersey nnormal
ilerki günlerde problem olunca acil sezaryan almıyormusunz dedi
oda 39 a kadar almamız lazım dedi
bide karnım tok olursa olmaz mı
önceden belirlemek lazım mı
sanki herkes randevulu gidiyo
MELTEM ABLA
Ben suanda BULGARISTAN VATANDASIYIM
esım buralı dogunca hemen turk kımlıgı cıkcak oglumun
ama ben buralı olsam esım bulgarıstanlı olsa
bebegın kımlıgı annenın soyadını alıyor cok komık
2 kısı yabancı olsa vatandaslık alamıyor
OGLUMUZ BULGARISTANDA DOGSA
SANIRIM HEMEN KIMLIK ALAMAZ
BABASI YABANCI OLUR CUNKU
canım ıkı dogum şeklininde riskleri var tabi..senın kafanı bırde bız karıştırmayalım sen kendini daha iyibilirsin ama rabbim hakkında hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin canım. birde neden 39 dedi onu anlamadım 40 olsa sezeryan olmuyormu ? bizim gelinimize dr normal dedı 40. haftası doldu gelmedı bı türlü sancısı en sonunda sunı sancı verdıler ama açılma olmadı olmayıncada sezeryana aldılar yanı son anda bile sezeryana dönebiliyorlar..
pringles
Bu kurslarda cocuklarada bakiyorlar sen bi arastir hem eve kapanmamis olursun.Ilk zamanlar bende biyer bilmiyordum bi gün baktim ortalik brosür kayniyor bide ne kadar kücük yer olursa olsun mutlaka haftalik bi gazetesi olur orda yazar zamanlar.Öyle öyle ögrendim.Yoksa insanin depresyona girmemesi an meselesi güneste yok zaten
Askitom
Isleri ciddi yapmislar baksana bizim ordada .Burdada sahte evlilik cok oluyordu ama dil sarti gelince birden azaldi. Ama burda para vermiyoruz neden orda para alirlarki sacmalik.Üstelik o kadar cok kacak evde calisan cocuk bakan Moldovyali filan varken evlileremi takmislar kafayi.
Kim iki kadeh sarap keyfim var demis anlamadim doktor mu? Kimin doktoruysa cok terbiyesizmis.Sinir oldum.Benim basimda duran 2 doktorun cani yokmuyduKac saat beklediler beni.Üstelik özel degil ceplerine giren para 1 de 10 da olsa dogumda ayni.
canımm hoşgeldinslmmmmm kızlar biz geldik oğluşumla en sonunda kavuştum sizlere. internetszlik ne zormuş meğer sizden ayrı kalmak. artık hep buralardayım eve internet aldı kocacım dayanamadı sizlerden ayrı kalmama. :) herkesler iyimi bakimmmmm
kizlar deniz akkayada dogurmus kizi olmus amerikada dogurmussss
amin bitanem inşallah sağolasıncanım allaha şükür artık doğuma gidiyorum diyenler normal zamanlarında gittikleri için heycan duyarız senin sıran daha yakın ondan çok paniksin allah hepimizi bir avazda kurtarsın bebişlerimize kavuştursun inşallah
oh ne güzel kızlar sizin normal doğumlar başladı artık darısı biz şubat annelerinin başına inşallah
kanka bu özel hastanedeki dr ların hepsimi böyle olur yaaa yuh diyorumhakkında hayırlısı olsun kanka şimdi ne kadar düşünceli olduğunu tahmin edebiliyorumselam kızlar
tülaya gittik bugün
kızım iyi her sey normal
ama doktor sen normal yapamazsın
yok ağrı cekemezsin
gel alalım seni pazartesi dedi
bi karar veremedim nutkum tutldu
bir doktorun önce normal doğum için destek vermesi gerekmiyor mu
cok üzüldüm
cıktım doktordan
baska doktora gitmek istiyorum
zaten tırsıyorum bana güç verecek bir doktor istiyorum
ortada bi sebep yokken sezaryan olmak istemiyorum
hadi sağlıklı güzel haberlerle gel inşallahkızlar ben doktora çıkıyorum dönüşte görüşürüz öptüm sizi
oooo saaate bak hatunum iyi uyumuşgünaydın kızlar biz yeni kalktık ogluşumlan.yemek yiyoruz.nasılsınız bakalım
fatmazehra
Normal dogum sirasinda bile sezeryan oluyor.Burda öyle.Sezeryan isterim diyemiyorsun secenek yok ama normal dogum yaparken her an bir aksilik olur diye sezeryan icin ortam hazir bekliyor.Acidim burdaki doktorlara simdi onlarin cani can diilmi .Gözleri doysun kadin dogumcular kadar kazanan kimse yok Türkiye de.
[
kanka bu özel hastanedeki dr ların hepsimi böyle olur yaaa yuh diyorumhakkında hayırlısı olsun kanka şimdi ne kadar düşünceli olduğunu tahmin edebiliyorum
sezeryan olacaksan bile 39 u bekle bebek daha iyi gelişssin
eşin ne diyo