2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Yok ya jlı ben guvenemedım senın dra
ozel araban varsa gebzeye gel dıyecem ama
bılemedım ya

Fatmazehra hosgeldınn

bence sen de çok güvenme fatmazehra
sezeryan yanlısı bazı doktorlar normal doğumun ortasında bi sebep bulup sezeryana alabilir çevremde doktorunu normale ikna edip sezeryan yapan çok arkadaşım var

canım zaten ben ankarada kendı çalıştıgım hastanede doğum yapmayı düşünüyorum.. hem ailemde ankarada yanımda olurlar burda kımsem yok eşimden başka kimsem yok.bide ankaradaki dr.umda normal doğum yanlısı sezeryanı desteklemıyo oda bir sorun olmadığı sürece..birde burda benim gititğim hastanenin doğum fiyatları diğer hastanelere göre yüksekti ocak ayından sonra ıyıce yükselecek onun için heran hastane değiştirebilirim..

iyi bak seninle güzel ilgilenirler

doktorların işine geliyo tabi sezeryan gecenin bi yarısı kalktım
hastaneye gelmek işlerine gelmiyo sen ne dedin peki doktoruna ?
hemde sezeryan olunca ücretide farklı oluyor devlettende fazla para alıyorlar

julicim tabiki karar senin ama bencede normal doğum şansın varsa sezeryan düşünme... ama hem seni hem bebeği etkileyecek bir durum varsa ozaman tabiki sezeryan olur ama ben normal doğum taraftarıyım... sağlık ve kadın açısındanda normal daha iyi...

slm kızlar öncelikle Allah hepinizi tamamına erdirsin.bi bakıyım dedim ocak anneleri ne durumda aynı yollardan geçiyoruz hepimiz.yarın 40 haftam bitiyo ve hala bende tık yok.oyy oy son haftalar zor kızlar heleki 39. hafta heran bekliyosun ama gelmiyo kuzular sanki hep içimde kalcak gibi geliyo bana amann neyse hadi Allaha emanet olun hepinize hayırlı doğumlar şimdiden hoşçakalın..

canım ıkı dogum şeklininde riskleri var tabi..senın kafanı bırde bız karıştırmayalım sen kendini daha iyibilirsin ama rabbim hakkında hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin canım. birde neden 39 dedi onu anlamadım 40 olsa sezeryan olmuyormu ? bizim gelinimize dr normal dedı 40. haftası doldu gelmedı bı türlü sancısı en sonunda sunı sancı verdıler ama açılma olmadı olmayıncada sezeryana aldılar yanı son anda bile sezeryana dönebiliyorlar..

kızlar benim eşimde yabancı ırak vatandaşı ama oğluş doğduğunda benim nufusun üzerinden tc kimliği çıkack zaten eşimde bu sene tc vatandşlığın geçecek kısmetse:)

Anne olmak ıstıyorum
hosgeldın
sende bızdensın demek kı
vallah cok zor
bırtek yasayan bılır
hakkımızda hayırlısı olsun

olmaz mı yaaaa
bizi düşündürcek ya ondan öyle diyi galiba

pringles
Bu kurslarda cocuklarada bakiyorlar sen bi arastir hem eve kapanmamis olursun.Ilk zamanlar bende biyer bilmiyordum bi gün baktim ortalik brosür kayniyor bide ne kadar kücük yer olursa olsun mutlaka haftalik bi gazetesi olur orda yazar zamanlar.Öyle öyle ögrendim.Yoksa insanin depresyona girmemesi an meselesi güneste yok zaten

Askitom
Isleri ciddi yapmislar baksana bizim ordada .Burdada sahte evlilik cok oluyordu ama dil sarti gelince birden azaldi. Ama burda para vermiyoruz neden orda para alirlarki sacmalik.Üstelik o kadar cok kacak evde calisan cocuk bakan Moldovyali filan varken evlileremi takmislar kafayi.

Kim iki kadeh sarap keyfim var demis anlamadim doktor mu? Kimin doktoruysa cok terbiyesizmis.Sinir oldum.Benim basimda duran 2 doktorun cani yokmuydu Kac saat beklediler beni.Üstelik özel degil ceplerine giren para 1 de 10 da olsa dogumda ayni.

fatmazehra
Normal dogum sirasinda bile sezeryan oluyor.Burda öyle.Sezeryan isterim diyemiyorsun secenek yok ama normal dogum yaparken her an bir aksilik olur diye sezeryan icin ortam hazir bekliyor.Acidim burdaki doktorlara simdi onlarin cani can diilmi .Gözleri doysun kadin dogumcular kadar kazanan kimse yok Türkiye de.

culini doktoru demiş meltem abla

VALLAHA MELTEM ABLA BIZE TAKTILAR KAFAYI
EKIM 2010DA 2 YILLIK OTURUMUM BITIYOR
VATANDASLIGA MURACAT EDECEM
6 7 AY DAHA OTURUM ALMAM LAZIM
EN AZ 400TL
BUKAdar SACMALIK OLMAZ
DEVLET DE BULDU KOLAY PARA KAZANMANIN YOLUNU
BENDE OTURUMU GECMIS BI SURU INSAN TANIYORUM
HIC UMURLARINDA DEGIL COK RAHATLAR HATTA KACAK CALISIYORLAR
POLIS HIC MI YAKALAMIYOR
BIZ ADRES DEGISTIRMEYE BILE GIDIP MURACAT YAPIYORUM BEN
AMA BIZ ESIMLE RAHAT DEGILIZ
HERSEYI KURALINA GORE YAPIYORUZ
SANIRIM O YUZDEN PARA VERIYORUZ
O YUZDEN HERSEYI TA EN BASTAN SACMA
BENCE KIMIN SAHTE KIMIN GERCEK KONTROL EDILMELI
VE ONA GORE DAVRANMALI
OLAN BIZIM GIBI IYINIYETLILERE OLUYOR
AMA OLSUN

canımm hoşgeldin
çok sevindim seni aramızda görmekten tekrar

kizlar deniz akkayada dogurmus kizi olmus amerikada dogurmussss
canım o erkenmi doğurdu sanki
amin bitanem inşallah sağolasın
kanka bu özel hastanedeki dr ların hepsimi böyle olur yaaa yuh diyorumhakkında hayırlısı olsun kanka şimdi ne kadar düşünceli olduğunu tahmin edebiliyorum
sezeryan olacaksan bile 39 u bekle bebek daha iyi gelişssin
eşin ne diyo

kızlar ben doktora çıkıyorum dönüşte görüşürüz öptüm sizi
hadi sağlıklı güzel haberlerle gel inşallah
günaydın kızlar biz yeni kalktık ogluşumlan.yemek yiyoruz.nasılsınız bakalım
oooo saaate bak hatunum iyi uyumuş

buna kesinlikle katılıyorum canım aynen

scedcedu yuda sezeryana almışlardır belki
gerçi sancımda var yazmış kız bari o normal doğursa

kızlar merhaba
ben de dün doktordaydım. kilosu 2340 olmuş oğlumun. boyda 43 cm civarı dedi sağlıklıymış. nst ye bağlandım nasıl birşey diye merak ediyordum. doğum yapacağım hastanenin sancı odasında bağladılar. ben de normal istiyorum. sancı odası falan biraz ürktüm açıkçası. 3 tane yatak var. yan yana yatıp sancı mı çekcez birbirimize bakıp off bi garip oldum sizden de gidip doğum ünitesini gezen var mı

normal doğurmam taraftarı eşimde
baska doktor bul diyor
kimi bulayım bu saatten sonra
tülay pazartesi kararını ver dedi
nası iş bu yaaa mafoldumben

hiç sizin doktorlarınız istersen alttan bakayım dedimi
isterseni mi var bu işin
alttan da baktırmadım
kaçtım :gitme:

Hosgeldın ozge
masallah bebısıne
ben persembe gıttım
bnı de nstye aldılar ama
dogum unıtesını gezmedım ben
bılmıyorum yanıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…