2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar merhaba
ben de dün doktordaydım. kilosu 2340 olmuş oğlumun. boyda 43 cm civarı dedi sağlıklıymış. nst ye bağlandım nasıl birşey diye merak ediyordum. doğum yapacağım hastanenin sancı odasında bağladılar. ben de normal istiyorum. sancı odası falan biraz ürktüm açıkçası. 3 tane yatak var. yan yana yatıp sancı mı çekcez birbirimize bakıp off bi garip oldum sizden de gidip doğum ünitesini gezen var mı

:nazar:

Yok julı demedı alltan bakım dıye
ama son haftada bakar sanırım acılma var mı dıye
ısın gercekten zor
allah yardım etsın

bir de benim doktorumda sezeryan mı istiyosun normal mi diye sordu canım sıkıldı anormal bi durum yoksa sorması gereksiz değil mi ? normal dedim ama sezeryan ister gibi bi hali vardı eşim abartma dedi gerçi, bilgilendirdi sadece falan dedi. ama sizin dediğiniz gibi normali düşündüğüm için beni cesaretlendirmesini beklerdim. yürü be aslansın yaparsın sen falan değilde en azından daha sağlıklı falan diyebilirdi. aksine çatına bakçaz yok kilosu yok olmazsa vakumla çekcez bilmem ne bu ne ya off

ya o kadar alıntı yaptım ,cevap yazdım ama elektrikler gitti çok sinir oldum ya bu sedaş benden ne istiyo 2 gündür anlamadım,juli takma kafanı kafana göre bi doktor bulursun eminim.hiçte üzülme kadına sinir oldum kendi zevki için hastasını önemsemiyo kafada var sanırım.inş şöle cana yakın bi doktor bulursun.esnaflıga dökmüş işi madem canın bugün çalışmak istemiyo defol git hastanında canını sıkma.ayyyy ben sinir oldum burda.çocum çatık kaşlı çıkcak bu gidişle

kızlar merhaba
ben de dün doktordaydım. kilosu 2340 olmuş oğlumun. boyda 43 cm civarı dedi sağlıklıymış. nst ye bağlandım nasıl birşey diye merak ediyordum. doğum yapacağım hastanenin sancı odasında bağladılar. ben de normal istiyorum. sancı odası falan biraz ürktüm açıkçası. 3 tane yatak var. yan yana yatıp sancı mı çekcez birbirimize bakıp off bi garip oldum sizden de gidip doğum ünitesini gezen var mı
canım maşallah oğluna
sağlıcakla inşallah
aman dur ürkme

normal doğurmam taraftarı eşimde
baska doktor bul diyor
kimi bulayım bu saatten sonra
tülay pazartesi kararını ver dedi
nası iş bu yaaa mafoldumben

hiç sizin doktorlarınız istersen alttan bakayım dedimi
isterseni mi var bu işin
alttan da baktırmadım
kaçtım :gitme:
kızın önerdiği dr a bi git bakalım
ee karar ver demiş normal istiyom de ozaman

off culi yaa elimden gelse parçalyacağım o doktoru
iyi yapmışsın kaçmakla
elimden bi şey gelse sana yardım edebilsem ne güzel olurdu
:sinifsinif:

bir de benim doktorumda sezeryan mı istiyosun normal mi diye sordu canım sıkıldı anormal bi durum yoksa sorması gereksiz değil mi ? normal dedim ama sezeryan ister gibi bi hali vardı eşim abartma dedi gerçi, bilgilendirdi sadece falan dedi. ama sizin dediğiniz gibi normali düşündüğüm için beni cesaretlendirmesini beklerdim. yürü be aslansın yaparsın sen falan değilde en azından daha sağlıklı falan diyebilirdi. aksine çatına bakçaz yok kilosu yok olmazsa vakumla çekcez bilmem ne bu ne ya off
off seninkidemi öyle dedi
insanın morali bozuluyor son anda

kızın önerdiği dr a bi git bakalım
ee karar ver demiş normal istiyom de ozaman
kanka o zaman kötü senaryoları yazıyo
şimdi allah korusun doğumda bi aksilik olsa ben demiştim
cart curt ayaklarını cekemem

kızlar merhaba
maşallah canım bebişine

bide kimdi bilmiyorum gece falan olursa dogum doktor gelmem demiş sanırım dogru hatırlıyorum.hasta istedigi takdirde doktor nasıl gelmem nöbetçi bakar diyo ki bide sanırım özel hastanede.iyi valla o kadar para vercem bide gelmeyecek.:eek:klava: benimki devlatte ama geçen elime kagıt verdi.acil sancılı durumda acile gittigimizde ebeler bana haber versin diye imzaladı bide.özelinede gidiyorum tabi.bide tanıdık çıktık daha fazla ilgilendi.öle esnaf zihniyetli doktorlarla karşılaştırmasın allah kimseyi

kızlar merhaba

canım maşallah bebegine bende nst girdim ama çok rahat koltuklarda ve sancı odası degildi

birde anlamadığım sezaryan sgk lıya 500 ken
bana 1400
kendi isteğimle sezaryan die akannehir
ben değil sen istiyorsun ki sezaeryanı

Bu kadın doğumcuları da anlamak imkansız... Julicim sıkma canını, bence aşkitomun dediği dr bi araştır. ben en son kontrolümde drum oğluşumun dönmediğini söyledi. Ben direk ama ben sezeryan istemiyorum dedim,sağolsun drum dur bakalım daha zaman var beklicez ümitsizliğe kapılma hemen dedi. Ayrıca dün eşimin komserinin eşinin suyu gelmiş,gitmiş onlar da sezeryan olacak diye korkmuşlar,drumuz normal için bekleyelim demiş ve normal doğurdu. Umarım sen de iyi bir dr bulursun....

zorla değil ya normal istiyoruz
gidip tarlada doğururum bende daha normal ve doğal olur hatta lülülülülülü

birde anlamadığım sezaryan sgk lıya 500 ken
bana 1400
kendi isteğimle sezaryan die akannehir
ben değil sen istiyorsun ki sezaeryanı

Aaaaa iyice sinir oldum şimdi ben bu kadına :eek:klava: Deli mi ne... Sana kendi ağzıyla diyor sezeryan doğur diye bi de hastanın isteği mi diyor. Bence hiç gitme bir daha eminim bulacağın dr ondan çok daha iyi olacaktır....

culii bu kadın yılbaşı eğlence parasını çıkarmaya çalışıyo heraldeyerimseniben

Hakkat ya ınsanın moralını bozuyorlar
julı varya
sırf para ıcın ıstıyor senın drun sezeryanı
ne demek senle ugrasamam
bı kere bu eetıgı yemıne aykırı
bolelerını sıkayet edeceksın hıc acımadan
ne kadar rahatlar hanı

X