2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
aşkitom o değil o ortalama tansiyon, herkesin bir ortalaması olur ya onu soruyorum benim genelde 10'a 7'dir mesela, 13-8 bana çok yüksek geliyor halbuki normali 12 8 dir...herkesin bir normali var yani, dimple ninki kaç diye onu sordum....

teşekür ederim canım onu daha önce eklemiştim

canım bizim ikinci yılbaşı gecemiz olacak gecen yıl evlendikbiz ablasında sıradan bir akşam yemeyi yedik busene evde onunla olmak istiyorum
bu ayın yirmisinden sonra gelecek yılbaşına kadar cagırmazlarsa tabi:sinifsinif:

iyi sevindim az kalmış kavuşuyorsun kocişine allah ayırmasın inşallh beraber geçirirsn canım başbaşa .birde göbüşteki bebişiniz:emir_bebek:

herkesin tansiyonu bünyesine göre değişiyor standart olarak normal diye bi kavram yok bildiğim kadryla

cnm benım feyzae
ıŞıN GERCEKTEN ZOR ALLAH YARDIMCIN OLSUN
BENIM KAYINVALDEM DE COK TEMIZDIR
HIZMET ETTIRMEZ
PIRIL PIRIL BIKADINDIR
COKTA IYI COCUK BAKAR
AMA CAGIRDIM GELMEDI
GELMEZDE SANIRIM
ANLLAMADIGIM ISE YARAMAZLAR GELIR
YARAYANLAR NEDEN GELMEZ
BIDE ARAMIZI BOZAR DEMISSIN YA
ALLAHTAN BIZDE O YOK
KAYNANAM ZAYIFIM DIYE SIMARTIR SEVER BENI BIZE GELDIGI ZAMAN
ILKBASLARDA KISKANIRDI OGLUNU AMA 3 YIL BICEK ARTIK KABULLENDI SANIRIM BENI
BAKTI OGLU VAZGECMICEK,MECBUR KALDI,YOKSA ILK ZAMANLAR DEMEDIGINI BIRAKMADI

Bocuk cnm esın mı gelecek
hadı gozun aydınnn
cok sevındımmm
yapmaya bn ıstanbula cok yakınım
soguk olck desene yandıkkk

Bocuk cnm esın mı gelecek
hadı gozun aydınnn
cok sevındımmm
yapmaya bn ıstanbula cok yakınım
soguk olck desene yandıkkk

teşekür ederim canım biryanım seviniyor diyeri üzülüyor işte şirket çagırınca gürcistana geceek cünkü
meyve ye yada süt iç canım

deminden beri açık camın önünde oturuyodum
biraz iyi geldi

ama tamamen geçmedi

tansiyonum normalde 9 a 7 civarındadır

banyo yapıcaktım halim olmadı

deminden beri açık camın önünde oturuyodum
biraz iyi geldi

ama tamamen geçmedi

tansiyonum normalde 9 a 7 civarındadır

banyo yapıcaktım halim olmadı

buhar daha çok şimdi sana çarpıntı yapar yarına bıraksan olmazmı banyoyu

kızlar şimcik bebişler odamızda olcak ya
gece ağlıcaklar
uzmanlar lamba acmayın gece diyor
o zaman julinin bide abajur alması lazım dimi :uhm:

yine alacak bişey buldun juliii tebrikler canım:lepi:

Özgecim
Kalkarsin kalkarsin hamilelik günlerini düsün ne emek verdigini :KK66:
Birde cok bisi yok ya yenidogmusun.Altini al emzir yatir uyusun büyüdükce bela oluyorlar .Benimki bu sabah okula gitmemek icin benle kavga ediyor diyorki keske dünyaya gelmeseydim.Benim canim cikmis ettigi lafa bak.Gel ama yerin dolu su an alamam seni geri dedim güldü oda :)))

bak sen şu bilmişe ne laflar ediyor ama meltemcim senin cevabına bayıldım

O bir ismini ben diğer ismini koyacaktık ama beyefendinin bulduğu isim babasının ismi İdris...:kızgın: Ben de hayır diyorum sorun bu...

canım tamam güzel bi isim değil ama bırak koysun sen de başka bi isim seç senin seçtiğini kullanırsınız, eşinin de içinde kalmasın bence

Kızlar eşimin komserinin eşi doğum yaptı bugün,yarın hastaneye onu ziyarete gideceğiz. Sizce ne alalım???
eğer sonrasında evlerine gidecekseniz hediyeyi sonra götürün bence en uygunu çeyrek olur; şimdi hastaneye de güzel bi çikolata veya çiçek olabilir.

kızlar dra gıttık bugun
3400 olmus kızım
cınsıyetı sormuyorum ıkıdır umarım kızdır :roflol:
neyse ben normal ıstesem de yuzu ykarı baktıgı ıcın zor olur sezryan yapabılırız dedı bır de bıraz buyuk gıdıyor 2 hafta kadar:nazar:..
bakalım 10 gun sonra yıne gıdecegız
yılbasını bekleyelım dedı erken sancı gelırse bakarız ama yılbasına kadar sezeryan normal kesın bırsey demeyelım dedı..
bızden haberler boyle..
yavrusumun eşyalarını utulemedım daha yaa
gelırse erken babası ben utulerım dedı nasıl olur bılemıyorum ama dusunmesı yeter :)))

maşallah kızına canım ne kadar büyümüş:nazar:

tuzlu yedim kızlar

hatta ayak bileklerim şişti
ama bu ateş basması bunalma hissi geçmiyo
bide başım zonkluyo

hemen git dinlen canım çok geçmiş olsun

kızlar yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz

ya evde bebek bakıyo olcam ya da hastanede doğuruyo olcam şimdilik benim durum bunu gösteriyo. kızlar ya yeni yıla nasıl girerseniz tüm yıl öyle geçer derler ya ben doğururken girersem bütün yıl doğurcak mıyım?

canım kabus tabi benim kaynanam hiç iş yapmaz köşede oturue otrmasını geçtim dili hiç durmaz eşimle aramı açmayı çalışır herkesin içinde suçsuz yere bozar .hiç bireşeye el aatmaz ben çalışırkende aynı iizn günümdede aynı işten gelirm yemek yaparım hafta sonu yatağını bile toplamaz eşim toplar hanfendi prenses
telefon açtım az erke gel yardım et diye temzliğe gelemdi pazar sabahı geliyor her iş bittiya gelir kurulur çocuk doğar knedi yapmış gb ortaya çıkar
bilmem anlatabildim mi?

gelmemesi gibi bi ihtimal yok mu canım? eşinle konuşsan bu halimle ilgilenemem falan desem. ayyy ben kendi kaynanamı öpüp başımın üstüne koyayım çok iyidir çok

Kızlar acıktım ben yaaaaaa
ama cok gec oldu yememem lazımmm

ben de açıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm

yapmıycam zaten
herkes uyuyo
banyoda bana bişi olsa kimse duymaz
yarın yıkanıcam

X