2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
tuzlu yedim kızlar

hatta ayak bileklerim şişti
ama bu ateş basması bunalma hissi geçmiyo
bide başım zonkluyo

Ulkeryıldızı cnm
buyuk ıhtımalle ası yaptırıcam
persembe tekrar gıdeyım druma
son kararımı ozaman verecem

DIMPLE CANIM BAS AGRIN ICIN
Parol yada mınoset ıcebılırsın
doktorlar ıkısını verıyor sade
ben cok sıkıstıgımda parol ıcıyorum
drum gunde 3 taneye kadar ıcebılırsın demıstı
tabı ben okadar ıcmem
cok agırırsa 1 tane ıcıyorum gecıyor

sağol canım alıştım sayılır bugün pek evde değildim işlerim vardı onları hallettim saçımı felan boyattım yarında tüm gün evde dinlencem çünkü pazar sabahı kayınvalidem geliyor kabus başlıyor kötükedihüso

dımplecim ben ilk aylar çok yaşdım tuzlu ayran içip ayaklarımı havaya diktim bi ateş bi ter vucdum titriyordu .haattaa bi sabah metrobüste işe giderken fenalştım vucudum yandı bi ter boşladı gözlerim karardı bende ölçtrdüğümde 8-5 çıktı her seferinde çok dikkat et canım hemen dedğimi yap nete takılma geçsin yine gelirsin

hoşbulduk aşkitom
dimple sana da geçmiş olsun fakat bana biraz düşük geldi tans. normalde kaçtır?

kızlar yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz

bocuk merhaba nasılsın?

ben büyük bi ihtimal evde olacağım hersene bi yere gidyorduk geçen yılda bizm grup arkadaşlarla toplanmıştık hiç unutmam herkes dilek tuttu eşim bi bebeğimiz olsun seneye kucağımızda olsun dedi öylede olcak kızımla ilk yılbaşım olcak doğarsa tabiii ve birde kaynanam olcakkk mafoldumben

krızalıt cnm normalı 11e 8 dıye bılıyorum
feyzae cnm neden kabus,kotu mu,herseye karısırmı
yılbası benım ıcın normal gun kızlar
evdeyız yanı
gıdecek oldugumuz yere bıle gıtmem ben yılbası gecesı
bana cok ozentı gelıyor kutlamak
bu benım fıkrım tabııı

sagol cnm ıyım sen
baklava yaptık kocısle
daha dogrusu o yaptı ben baktım
ama nasıl oldu bılmem
ben sadece serbetını yaptım
daha bakmadık
yarın artıkkk

bocuk merhaba nasılsın?

ben büyük bi ihtimal evde olacağım hersene bi yere gidyorduk geçen yılda bizm grup arkadaşlarla toplanmıştık hiç unutmam herkes dilek tuttu eşim bi bebeğimiz olsun seneye kucağımızda olsun dedi öylede olcak kızımla ilk yılbaşım olcak doğarsa tabiii ve birde kaynanam olcakkk mafoldumben

iyiyim canım sana sıhatlerolsun kocanın dilegi olmuş ne güzel keşke bebiş sen ve eşin olabilseydiniz ama artık seneye öyle yaparsınız

krızalıt cnm normalı 11e 8 dıye bılıyorum
feyzae cnm neden kabus,kotu mu,herseye karısırmı
yılbası benım ıcın normal gun kızlar
evdeyız yanı
gıdecek oldugumuz yere bıle gıtmem ben yılbası gecesı
bana cok ozentı gelıyor kutlamak
bu benım fıkrım tabııı

canım kabus tabi benim kaynanam hiç iş yapmaz köşede oturue otrmasını geçtim dili hiç durmaz eşimle aramı açmayı çalışır herkesin içinde suçsuz yere bozar .hiç bireşeye el aatmaz ben çalışırkende aynı iizn günümdede aynı işten gelirm yemek yaparım hafta sonu yatağını bile toplamaz eşim toplar hanfendi prenses
telefon açtım az erke gel yardım et diye temzliğe gelemdi pazar sabahı geliyor her iş bittiya gelir kurulur çocuk doğar knedi yapmış gb ortaya çıkar
bilmem anlatabildim mi?

iyiyim canım sana sıhatlerolsun kocanın dilegi olmuş ne güzel keşke bebiş sen ve eşin olabilseydiniz ama artık seneye öyle yaparsınız

inşallah canım senin eşin gelebilcekmi ?inşallah gelir canım yeni yıla tek girmezsin:Saruboceq:

bocuk cnm mavı battanıyeyı cok begendım
otekını gormedım
emınım o da guzeldır
teşekür ederim canım onu daha önce eklemiştim
inşallah canım senin eşin gelebilcekmi ?inşallah gelir canım yeni yıla tek girmezsin:Saruboceq:

canım bizim ikinci yılbaşı gecemiz olacak gecen yıl evlendikbiz ablasında sıradan bir akşam yemeyi yedik busene evde onunla olmak istiyorum
bu ayın yirmisinden sonra gelecek yılbaşına kadar cagırmazlarsa tabi:sinifsinif:

X