2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hayıyyyyy mafoldumben O konuyu kapattım ben çünkü açılınca ağlayıp oğluşumu üzüyorum. Eşim de kabullendim mi sanıyor ne sanıyorsa açmıyor hiç konuyu. Oğluşum isimsiz şimdilik...

özgecim o onu istiyosa sende başka bi isim daha bul bence.bak benim eşimin abisi eşine sormadan koymuş çocuklarının ismini o hastanedeyken çıkarttırmış kimlikleri.böle bişi olmasın diyeee el at meseleye

özgecim o onu istiyosa sende başka bi isim daha bul bence.bak benim eşimin abisi eşine sormadan koymuş çocuklarının ismini o hastanedeyken çıkarttırmış kimlikleri.böle bişi olmasın diyeee el at meseleye

bencede bebişler doğmadan isim konusunda ortak karar alınmalı

özge de kocesi de inatçı anam ortak bi isim bulamazlar
kaydirigubbakcemile

kızlar dra gıttık bugun
3400 olmus kızım
cınsıyetı sormuyorum ıkıdır umarım kızdır :roflol:
neyse ben normal ıstesem de yuzu ykarı baktıgı ıcın zor olur sezryan yapabılırız dedı bır de bıraz buyuk gıdıyor 2 hafta kadar:nazar:..
bakalım 10 gun sonra yıne gıdecegız
yılbasını bekleyelım dedı erken sancı gelırse bakarız ama yılbasına kadar sezeryan normal kesın bırsey demeyelım dedı..
bızden haberler boyle..
yavrusumun eşyalarını utulemedım daha yaa
gelırse erken babası ben utulerım dedı nasıl olur bılemıyorum ama dusunmesı yeter :)))

kızlar dra gıttık bugun
3400 olmus kızım
neyse ben normal ıstesem de yuzu ykarı baktıgı ıcın zor olur sezryan yapabılırız dedı bır de bıraz buyuk gıdıyor 2 hafta kadar:nazar:..
yılbasını bekleyelım dedı erken sancı gelırse bakarız ama yılbasına kadar sezeryan normal kesın bırsey demeyelım dedı..
bızden haberler boyle..
gelırse erken babası ben utulerım dedı nasıl olur bılemıyorum ama dusunmesı yeter :)))

maşallah
cinsiyetini bilmiyor musunuz

kızlar dra gıttık bugun
3400 olmus kızım
bızden haberler boyle..

maşallah canım kızına.tombik olmuşşş bakman çok kolay olcak inş.ben bu defa gerçekten çıktım iyi geceler

kızlar benım basım agrımaya basladı ben gecmısı okuyorum ama yazamayacagım mıdem de bulanıyo hafıften hepınızı opuyorum sımdı yarın kısmetse gorusuruz kendınıze dıkkat edın opuldunuz..

kızlar dra gıttık bugun
3400 olmus kızım
bızden haberler boyle..
maşallah arkadaşımm kızına yaa hayırlısı neyse ikiniz içinde o olsun
kızlar benım basım agrımaya basladı ben gecmısı okuyorum ama yazamayacagım mıdem de bulanıyo hafıften hepınızı opuyorum sımdı yarın kısmetse gorusuruz kendınıze dıkkat edın opuldunuz..

gecmiş olsun başının agrısından migden bulanıyor ola bilir

kızlar dra gıttık bugun
3400 olmus kızım
bızden haberler boyle..

41 kere maşallah kuzuya :nazar: :nazar:

maşallah
cinsiyetini bilmiyor musunuz

canım bızım bastan erkek dedı aylarca erkek bıldık sonraaa kız oldugunu ogrendık ıkı kez kız demıstı
son ıkı gıttıgımde de sormadım valla..
arap sacı oldu ondan artık aklıma bıle gelmıyo sormak :))
ondan dıyorum umarım kızdır dıye sımdı de kıza cok alıstık sok olmayalım yanııı..

masallah bebısıne kıbelesr
hayırlısı olsun

sagol tatlım hepımızınkıne maşallah :))

maşallah canım kızına.tombik olmuşşş bakman çok kolay olcak inş.ben bu defa gerçekten çıktım iyi geceler

yaa sorma teyzesı tompık :nazar: oldu kızım cok iyi geceler canımcım saglıklı olsunlarda :))

41 kere maşallah kuzuya :nazar: :nazar:

sagol şekercimm opuyorumnanaktan

maşallah arkadaşımm kızına yaa hayırlısı neyse ikiniz içinde o olsun

gecmiş olsun başının agrısından migden bulanıyor ola bilir

sagol canımcım opuyorumnanaktan hepımız ıcın hayırlısı neyse o olsun..
canım evet mıgrenden bulanıyo mıdem tutacak sanırım yıne..
ben en ıyısı hafıften yatayım ..

yin egeldim kızlar misafr geldi yeni gitti yorgundum zaten dahda yoruldum .çamaşır ascam dahaaa

kızlar şuanda beni beter bi sıcak basıyo
kalbim acayip çarpıyo

az önce tansiyonumu ölçtüm
8 e 3.5 tu

ölüyorum sandım

gecmisi okumadan geldim kızlar muhabbetin ortasından umarım herkesler ıyıdır birtek kibelecim senin prensesin haberini gordum son sayfada massallah canım kızına tombis prenses geliyor desene simdiden sen dogacak kiloya getirmissin prensesi tombis tombis olacak ne guzel bakımı da kolay olur

kusura bakma canım eşinin dediği komiğime gitti
benim yengem de öyle yapmıştı millet görmemişin bi oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış dediler
ama eşin şaka yapıyor demikaydirigubbakcemile3

aferin yengene...doğru söylemişler valla ben ilk defa göreceğim:))
yok şaka yapmıyor.

Benim okuduğum kitapta da gece emzirmeye kalktığınızda ışığı açmayın,onunla konuşmayın ve ona oyun yapmayın. Emzirin,altı değişecekse değiştirin ve yatırın diyor. Bu şekilde çocuk gece ile gündüzün ayrımını kavrıyormuş...

ya bu tür paylaşımlar çok iyi oluyor özge...son zamanlarda bu tip bilgileri çok önemsiorum, okuyan arkadaşlar lütfen paylaşalım.

yavrucak ne zaman alıyorlar oğlusunu

ben 3-4 ay önce rüyamda 19 aralık görmüştüm
bakalım rüyam cıkacak mı

culi yarın gidiyorsun di mi doktora bakalım ne diyecek? mızıktın ama sen, normalden yan çizdin, dr. nin de canına minnet yarın sana gün verir mutlaka.

kızlar dra gıttık bugun
3400 olmus kızım
bızden haberler boyle..

hey maşallah...ben taliptim senin kıza kibele, ama ben aradan çekiliyorum, senin kız, womarchın kocaayak oğluşuna daha uygun gibi, korktum ben, senin kız benim oğlanı ezer, womarchınki en azından paletleriyle kendini koruyabilir:)))

migren mi yine?

X