ana malzeme tavuk
bir kaba tatlı kaşıgı yogur okadar biber yada domatez salcası biraz yag sarımsak kıyın içine tuz ve istediginiz baharatlar bunları karıştırın iyice tavugu içine ekleyin zamanınız varsa marinada beklesin yoksa fıın torbasına koyun batateste dilimleyip koyun içine opişken pilav corba
kız mı oğlan mı bebik
çiçek almayın onun yerine çeyrek takın diyecem ama çok para
ben gene geldim
ağzımın suyu aktı bee:icecream:
akannehir akannehirO bir ismini ben diğer ismini koyacaktık ama beyefendinin bulduğu isim babasının ismi İdris...Ben de hayır diyorum sorun bu...
Kızlar eşimin komserinin eşi doğum yaptı bugün,yarın hastaneye onu ziyarete gideceğiz. Sizce ne alalım???
Evet çiçek biz de almayalım dedik. Baklım çeyreği düşünelim bi,eşim gelsin. Başka fikri olan var mı?
ana malzeme tavuk
bir kaba tatlı kaşıgı yogurt okadar biber yada domatez salcası biraz yag sarımsak kıyın içine tuz ve istediginiz baharatlar bunları karıştırın iyice tavugu içine ekleyin zamanınız varsa marinada beklesin yoksa fıın torbasına koyun batateste dilimleyip koyun atın fırına içine opişken pilav corba
ana malzeme tavuk
bir kaba tatlı kaşıgı yogurt okadar biber yada domatez salcası biraz yag sarımsak kıyın içine tuz ve istediginiz baharatlar bunları karıştırın iyice tavugu içine ekleyin zamanınız varsa marinada beklesin yoksa fıın torbasına koyun batateste dilimleyip koyun atın fırına içine opişken pilav corba
valla kızlar bu aksam bura yemek tarıfı olayına dondu
ne kadar becerıklısınız yaaaaa
bunu ben süt salça soğan sarımsak la yapıp bekletiyom kızartma yada fırın cok güzel oliii