2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

ağzımın suyu aktı bee:icecream:

O bir ismini ben diğer ismini koyacaktık ama beyefendinin bulduğu isim babasının ismi İdris... Ben de hayır diyorum sorun bu...
akannehir akannehir
düşüne düşüne bunumu bulmus

Kızlar eşimin komserinin eşi doğum yaptı bugün,yarın hastaneye onu ziyarete gideceğiz. Sizce ne alalım???

ceyrek takmalısın canım

Evet çiçek biz de almayalım dedik. Baklım çeyreği düşünelim bi,eşim gelsin. Başka fikri olan var mı?

canım ceyrek takarsa önümüzdeki ay sanada gelecek olan oo
şuda ola bilir güzel bie elbise al kilotlu corabıyla

güzelmiş bocuk çok sagol

eşimin şirketinde para toplanıyor birtane hediye alınıyor böyle tektek zor

bunu ben süt salça soğan sarımsak la yapıp bekletiyom kızartma yada fırın cok güzel oliii

teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için,yarın ne aldığımı haberdar ederim. Biz çıkıyoruz oğluşla çünkü karnım taş gibi oldu,çatlayacağım ortadan... Bu arada bocukum tarif güzelmiş,yarın deneyeyim bari...
Hepinize iyi geceler,kucak dolusu sevgilerrrropuyorumnanaktan

kızlar tavugü bütünkoymatın tabi ya but yada butün tavugu parcalayın

valla kızlar bu aksam bura yemek tarıfı olayına dondu
ne kadar becerıklısınız yaaaaa

bunu ben süt salça soğan sarımsak la yapıp bekletiyom kızartma yada fırın cok güzel oliii

canım bu sos aslında mangal sosudur ben torbaya soganı halka halka kesip koyuyorum kızartma bana yaglı geliyor bide torbada kendi suyuyla pişiyorya güzel oluyor sütle bende deneyeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…