2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hayıyyyyy mafoldumben O konuyu kapattım ben çünkü açılınca ağlayıp oğluşumu üzüyorum. Eşim de kabullendim mi sanıyor ne sanıyorsa açmıyor hiç konuyu. Oğluşum isimsiz şimdilik...

boşver canım büyüyüp bi kahramanlık yapınca koyarsınız artıkınkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım aynen ben de hasta olmuştum ateş38 lerdeydi 3 gün sürdü Allahtan iyileştim ama antibiyotikle.

ülkerimyıldızım ben de aşı oldum sonunda,
vatana millete hayırlı olaa..

hayıyyyyy mafoldumben O konuyu kapattım ben çünkü açılınca ağlayıp oğluşumu üzüyorum. Eşim de kabullendim mi sanıyor ne sanıyorsa açmıyor hiç konuyu. Oğluşum isimsiz şimdilik...
nedenki
ortak kararmı veremediniz

kızlar gece gece bile hızınıza yetişmek mömkün del valla,
benim gözümden uyku akiimirmirmirmir,yatayımda erken kalkayım,yarın çok möhüm işlerim var
haydin iyi geceleropuyorumnanaktan:a015:
hayırdır eminönünemi gidicen :jeyyar:
benim yemegimi kimse merak etmedi ondan
:umursamaz:

haydi sülee
ben merak ettim
yapması kolay mı ama
yoksa yapıp gönderirsin

kızlar uyku bastırdı birdenmirmirmirmir
sevcan kaçar
hoşçakalın
iyi sohbetler size

Kızlar eşimin komserinin eşi doğum yaptı bugün,yarın hastaneye onu ziyarete gideceğiz. Sizce ne alalım???

ana malzeme tavuk
bir kaba tatlı kaşıgı yogurt okadar biber yada domatez salcası biraz yag sarımsak kıyın içine tuz ve istediginiz baharatlar bunları karıştırın iyice tavugu içine ekleyin zamanınız varsa marinada beklesin yoksa fıın torbasına koyun batateste dilimleyip koyun atın fırına içine opişken pilav corba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…