hayıyyyyy mafoldumben O konuyu kapattım ben çünkü açılınca ağlayıp oğluşumu üzüyorum. Eşim de kabullendim mi sanıyor ne sanıyorsa açmıyor hiç konuyu. Oğluşum isimsiz şimdilik...
geçmiş olsun canım aynen ben de hasta olmuştum ateş38 lerdeydi 3 gün sürdü Allahtan iyileştim ama antibiyotikle.İyi akşamlar kızlar nasılsınız
beni sorarsanız pek iyi değilim
3 gündür yatak döşek yatıyorum,grip oldum
ateşim 3 gündür 38 den aşağıya düşmedi ama Allahtan şuan 36,5 indi
başım çok ağrıyo buda burun tıkanıklığımdan olsa gerek
resmen geçen gece sabaha kadar uyuyamadım,nefes alamadım ölüyom zannettim:sinifsinif:
ama şuan biraz daha iyiyim ,en azından ateşim yok
kızlar hastalandığım için bebeğimde etkilenmemiştir değilmi?:çok üzgünüm:
neyse benden havadisler böyle
sizler neler yapıyrsunuz?
varmı doğuran falan?kaydirigubbakcemile3
boşver canım büyüyüp bi kahramanlık yapınca koyarsınız artıkınkaydirigubbakcemile3
benim yemegimi kimse merak etmedi ondan
:umursamaz:
Nasıl olsa Türkçe öğretmeniyim ya Dede Korkut'tan esinlendim kahramanlık yapmasını bekliyoruz derim kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım aynen ben de hasta olmuştum ateş38 lerdeydi 3 gün sürdü Allahtan iyileştim ama antibiyotikle.
nedenkihayıyyyyy mafoldumben O konuyu kapattım ben çünkü açılınca ağlayıp oğluşumu üzüyorum. Eşim de kabullendim mi sanıyor ne sanıyorsa açmıyor hiç konuyu. Oğluşum isimsiz şimdilik...
hayırdır eminönünemi gidicen :jeyyar:kızlar gece gece bile hızınıza yetişmek mömkün del valla,
benim gözümden uyku akiimirmirmirmir,yatayımda erken kalkayım,yarın çok möhüm işlerim var
haydin iyi geceleropuyorumnanaktan:a015:
babasının saçlarını yolan boğa nasıllülülülülülü
Valla uyar bize,eşimin saçları da tam yolunacak şekilde uzun kaydirigubbakcemile3
nedenki
ortak kararmı veremediniz
kızlar uyku bastırdı birdenmirmirmirmir
sevcan kaçar
hoşçakalın
iyi sohbetler size
O bir ismini ben diğer ismini koyacaktık ama beyefendinin bulduğu isim babasının ismi İdris...Ben de hayır diyorum sorun bu...
Kızlar eşimin komserinin eşi doğum yaptı bugün,yarın hastaneye onu ziyarete gideceğiz. Sizce ne alalım???
idris mi o kadar zaman babasının ismini mi düşünmüşakannehir