2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
pişşşttt
ne olii bakıyım burda
kimler var el kaldırsın

kız kanka benim aklıma ne geldi şu tarihim netleşsinde saçımı doğurmadan önce boyatıyım daha iyi olmazmı yaa

bu arada feyzae ve juli sıhhatler olsun bacım

şeker diyorum ama aslında bunlar da şeker değil içlerinde lavanta var. çikolata da almak lazım hastane için onu ben de kutuda ikram ederim

feyza sende açılma vardı demi benimde saçlarımı kestirmem gerek.ama biraz daha zaman varr diye erteliyorum

Askitom
Cikmistim simdi gördüm afferin damada neyse yüzmüs yüzmüs kuyruguna gelmisiniz hayirlisi olsun.
Yok canim dr sen tas gibisin ne asisi dedi bana.Hatta o muayne masasi var ya bi bacagimi koydum sol bacagi koyamadim öyle canim acidi dur yardim edeyim dedi.Kalkarkende yardim etti .Ya cok saglamim normal dogrurum dedim .Dogrurusun su an bi sorun yok dedi.Ya ben bu bacak agrisini cekemiyorum o halde 10 dakika duramam orda valla bebegin kafasi görünmeden evden cikmiyorum ben ambulansta dogarayim daha iyi .

sedoşum ihmal etme yaa dr kanalada girdi falan demiş
kasılma falan olmasın aman dikkat

olur tabi kanka
bende istiyodum ama
herifin cenesini cekemicem hiç
doğumdan sonra gidicem
hem su dalgası istiyom

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
beni sorarsanız pek iyi değilim
3 gündür yatak döşek yatıyorum,grip oldum
ateşim 3 gündür 38 den aşağıya düşmedi ama Allahtan şuan 36,5 indi
başım çok ağrıyo buda burun tıkanıklığımdan olsa gerek
resmen geçen gece sabaha kadar uyuyamadım,nefes alamadım ölüyom zannettim:sinifsinif:
ama şuan biraz daha iyiyim ,en azından ateşim yok
kızlar hastalandığım için bebeğimde etkilenmemiştir değilmi?:çok üzgünüm:
neyse benden havadisler böyle
sizler neler yapıyrsunuz?
varmı doğuran falan?kaydirigubbakcemile3

valla inşallah beklemezler gerçi bekleseler de ben değil de annem ya da kayınvalidem hizmet ederler ben 40 gün dolmadan iş yapmayıp yatmayı planlıyorum,
akraba dediklerim görümcemler, eltimler, amcamlar, abimler vs....
bebek için gelmek istiyorlar. hatta abimler uçak biletlerini de almışlar

Jjuliet
Canim benimde dökülüyordu sac kurutmayi biraktim hamilelik basinda radyasyon varmis ya ondada.Önce üsütürüm filan alismisim yillardir föne bide sacim uzamis ama olmadi daha hizli kurudu ve dökülmeside durdu.Yillarca bosa sackurutma kullanmisim dedim .Birde sacim yagliydi benim cildimde ama hamillikte kurudu cok rahat ettim.

geçmiş olsun doktora gittiniz mi bebeğe bir şey olacağını sanmıyorum

geçmiş olsun canım.dikkat et dinlenmeye devam et.limonla balı karıştırıp ye.

almayada bir akşam gezmeğe giderken yol ortasında bi ambulans durmuş
kadını doğurtuyorlardı cok sasırmıstım
burda hiç ambulansta doğuran görmedim
zaten ambulans alır götürür
durup doğurtmaz kafamçokkarıştı

hoş burda ambulans beklersen evde doğurursun :roflol:

bende bebek şekerleri almaktan vazgeçtim
çikolata vericem gelenlere
kanka dediğin gibi mıncıklayan olmaz inşallah
hayır ben bide bişey diyemem
bayramda eşimin arkadaşlarıyla bi arkadaşına bebek görmeye gittik gerçi bebek 3 buçuk aylık olmuş yuh bize
birisinin eşi biraz kaba patavatsız onunda kızı var 4 yaşında kızıyla ikisi oğlanı mıncıklayıp durdular ben hiç dokunmadım uzaktan secdim
ama kadına gıcık oldum,
eyvah bana gelincede aynısını yapar diye

kıslar bugün eşimle bi temizlik yapmışız, ben resmen göçtüm, halbuki süpürme ve silmeyi o yaptı ben niye o kadar yoruldum anlamıyorum??! Epey ağırlaşmışım yaparken anlamıyorsun, biraz önce olduğum yerde uyuyp kalmışım, uyandığımda her tarafım ağrıyordu çocişte bu aralar mesanem üsütnde tepişiyor hep çişim var deyip gidiyorum iki damla bişi çıkıyor...oy oy oy zor dönemler bunlar galiba...

geçmiş olsun sevcancığım,Rabbim hayırlı ve acil şifalar versin:Saruboceq:inş. bebeğin etkilenmemiştir cnm

insan yinede rahat edemez diye düşünüyorum.ama yakınlarmış bebiş sevmeye pek hevesliler desene ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…