2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Hayrolsun dedim anlat bakalim

dün gece eşim rüyasında benim yataktayken suyumun geldiğini görmüş
annem de yoktu ne yapacağımı bilemedim oturdum şaşkın şaşkın bakındım diyo
sanki annesi olmasa doğuramayacağım:umursamaz:
sanki eşim kendi doğuracak
adam bi tuhaftı sabahdelikafadulden
neyse kızlar biz doktora gidiyoz kan idrar tahlili yaptıralım bakalım
gelince görüşürüzopuyorumnanaktan

günaydın kızlar

sabah aşıya gittik domuz gribi aşısı yaptırdık geldik yaptıran varmı diye sordum çok dediler hatta ben çıkarken aşıya gelenler bile vardı

sevcan hayırlısı oldu bence sende böyle istiyodun zaten
bakıcılarla olmaz bu iş
hem eşininde memnun olmasınada çok sevindim
yalnız eve net alın ne olur
sensiz olmaz:gitme:

Günaydın kızlar, Hayırlı cumalar....

Delf, Sevcan hayırlı olsun darısı başımaaaa :))

kendinize evde dikkat edin iş miş yapmayın yormayın sakın haaa artık son zamanlar kendimizi kollama zamanları....

canım hem senin hem de oğluşunun adına sevindim ayrıca tazminatını da alacağına çok sevindim.en doğru kararı vermişsiniz canım...bebeğin bakıcıların elinde büyümeyecek ...bu çok önemli .benimkiler hem bakıcıların elinde hem kreşlerde büyüdüler.hele oğlumda kaç bakıcı kaç kreş değiştirdim ne sen sor ne ben söyleyeyim.en güzeli çocuğun kendi annesiyle büyümesi...yani çok doğru bir karar canım...hayırlı olsun...

ay ne güzel ya benim iznimin başlamasına daha çok var havada bugün çok soğuk
yataktan zor çıktım 37 haftaya kadar nasıl dayanıcam :sinifsinif:

En iyisi hem bebek de cok zorlanirdi annesini arar, Arkadasin birinin kocasi askere gittigi icin arkadas ise devam etmek zorunda kaldi ama bebegi Depresyona girdi, Doktor arkadasa öyle demis bebeklerde depresyona girebiliyormus

Allah hayretsin, Ben de simdi kan tahliline gidiyorum, sonra raporlari karsilastiririz kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar

sabah aşıya gittik domuz gribi aşısı yaptırdık geldik yaptıran varmı diye sordum çok dediler hatta ben çıkarken aşıya gelenler bile vardı

Hayirli olsun, ohhh bebisle birlikte rahat rahat milletin icinde gezebilirsin, kaydirigubbakcemile

sevcan hayırlısı oldu bence sende böyle istiyodun zaten
bakıcılarla olmaz bu iş
hem eşininde memnun olmasınada çok sevindim
yalnız eve net alın ne olur
sensiz olmaz:gitme:

Canım benim:asigim:Şeniz
Valla iş arkadaşlarımdan ayrılıcağım için hiç üzülmüyorum kaydirigubbakcemile3
ama
sizden ayrılcağım için o kadar çok üzülüyorum ki :gitme::a015:
Bende istiyorum eve net almak, ilerde alıcaz inşallah

ay ne güzel ya benim iznimin başlamasına daha çok var havada bugün çok soğuk
yataktan zor çıktım 37 haftaya kadar nasıl dayanıcam :sinifsinif:

Canım bizde gün saymaya başladık ama çok şükür şafak şafak şafakkk deyip duruyorum benyerimseniben

hayır olsun canım desene adam bilinç altı yaptı baya streste
günaydın kızlar

aa aşı oldun demek
hadi bakalım

sevcancım senin adına sevindim ama seni göremicezmi artık aramızda fırsat buldukça bir yerden nete girde haberdar et bizleri allahım senin için herşeyin hayırlısını versin canım seni özlicez

aşıyı olduk sağlık ocaklarında yapmıyolar doğum evlerinde yapıyolar aşıyı oraya gittik işallah bi sorun çıkmaz

Canım bizde gün saymaya başladık ama çok şükür şafak şafak şafakkk deyip duruyorum benyerimseniben

kendimizi öğle avutalım bali kaydirigubbakcemile5
doğumdan sonra fazla kalabilmek için yoksa
32 haftada izne ayrılmak en güzeli de hem kendine zaman ayırmak dinlenmek
için hem hazırlıkları yapmak için

kendimizi öğle avutalım bali kaydirigubbakcemile5
doğumdan sonra fazla kalabilmek için yoksa
32 haftada izne ayrılmak en güzeli de hem kendine zaman ayırmak dinlenmek
için hem hazırlıkları yapmak için

Tabi canım bende aynı hesaplarla gidip geliyorum yoksa bu halde sabahın 6 sında kalkıyorum 7 de servise biniyorum olacak şey değil ama ne yapalım işte kaldı 2 haftam 10 iş günüüüüü:lepi:

Sevcannn benımde artık bugun son ıs gunum tam zamanında ızne ayrılıyoruz havalrda soguduuu hasta olmadan son gunlerımızı gecırsek ıyı olur.kızım al bı bılgısayar ne guzel evden rahat rahat sohbet ederdıkkk.bıız ozlerız sımdı senıı gercı ben senı ararrım ama olsun burdan konusması gıbı olmaz..

Hadi hayırlısı sevcancım. ben döneceğim işe ve bakıcı bulmak durumundayım. çünkü tek maaşla geçinmemiz biraz zor . yüklü bir ev kredisi ödememiz var tek maaş yetmiyor ödemeye. ama neyseki son 1 sene kaldı.

neşe seninde hayırlı olsun yanlız delf ve senin tickerlara bakıyorum 36 + 1-2 siniz 36 nın bitmesi gerekmiyormuı?

neşe seninde hayırlı olsun yanlız delf ve senin tickerlara bakıyorum 36 + 1-2 siniz 36 nın bitmesi gerekmiyormuı?

canım 32 .haftadan sonra ılla 37 .haftaya kadar calısmak zorunda degılsınız ben 36 .haftamda raporumu aldım ısgormemezlık ıstersenız 37.haftaya kadar calısabılırsınız.32 .haftalık raporda 5 hafta daha calısabılır yazdıgı ıcın sanırım 37 ye kadar calısmak zorundayız dıye dusunmeyın.

sağol canım. 36 haftayı bitirdik 37. den gün alıyoruz. ben iş görememezliği pst alacağım mesela. şirkete vereceğim. bugun haftanın son günü olunca bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…