canım 32 .haftadan sonra ılla 37 .haftaya kadar calısmak zorunda degılsınız ben 36 .haftamda raporumu aldım ısgormemezlık ıstersenız 37.haftaya kadar calısabılırsınız.32 .haftalık raporda 5 hafta daha calısabılır yazdıgı ıcın sanırım 37 ye kadar calısmak zorundayız dıye dusunmeyın.
sağol canım. 36 haftayı bitirdik 37. den gün alıyoruz. ben iş görememezliği pst alacağım mesela. şirkete vereceğim. bugun haftanın son günü olunca bırakıyorum
ben bugün ayrıldım.zaten bir aydır raporluydum.erken doğum tehtidiama geçti.ama ben çalışmaya cesaret edemedim bişey olur diye 32. hft. da direk ayrılış. zorlamaya gerek yok. doğumdan sonra ücretsiz izin alırım bir kaç ay olur napiim.bebişim sağlıklı doğsun da :CüvCüv:
Valla havalarda sogudu artık ıse gıtmek ıyı degıl bızler ıcın.evde dınlenmek lazım..benı acayıp heyecan sardı valla kızımı acayıp merak edıyorum...
Hadi hayırlısı sevcancım. ben döneceğim işe ve bakıcı bulmak durumundayım. çünkü tek maaşla geçinmemiz biraz zor . yüklü bir ev kredisi ödememiz var tek maaş yetmiyor ödemeye. ama neyseki son 1 sene kaldı.
günaydın kızlar
sabah aşıya gittik domuz gribi aşısı yaptırdık geldik yaptıran varmı diye sordum çok dediler hatta ben çıkarken aşıya gelenler bile vardı
Eveeettt kızlar benimde bugün son iş günüm :lepi:
Yarın gelmiycem işe
Zaten bugün hava acayip soğuk, hasta olmazsam iyidir :gitme:
4 ay doğum iznim bitince işe geri dönmüyorum, tazminatımı vericekler, işi bırakıyorum, işyeriyle anlaştık
Eşimle de konuştum, o da bunun daha iyi fikir olduğunu kabul etti opuyorumnanaktan
Çünkü işe başlıycağım zaman bakıcı tutucaktık
Kaynanam bakamaz çünkü
Oğluşuma kim bakıcak derdi bitti sonunda
Eşimde bu durumdan memnun, oğluşumu annesi büyütücek diyo zemuszemus
hayır olsun canım desene adam bilinç altı yaptı baya streste
/B]
Iyi sohbetler kizlar ben cikiyorum, :gitme:
aşıyı olduk sağlık ocaklarında yapmıyolar doğum evlerinde yapıyolar aşıyı oraya gittik işallah bi sorun çıkmaz
ben bugün ayrıldım.zaten bir aydır raporluydu
m.erken doğum tehtidiama geçti.ama ben çalışmaya cesaret edemedim bişey olur diye 32. hft. da direk ayrılış. zorlamaya gerek yok. doğumdan sonra ücretsiz izin alırım bir kaç ay olur napiim.bebişim sağlıklı doğsun da :CüvCüv:
ben de çok merak ediyomValla havalarda sogudu artık ıse gıtmek ıyı degıl bızler ıcın.evde dınlenmek lazım..benı acayıp heyecan sardı valla kızımı acayıp merak edıyorum...
şükredin ev krediniz var
biraz zorlanırsınız ama kiradan kurtulursunuz
kiracı olmak çok kötü çok
Hadi hayırlısı sevcancım. ben döneceğim işe ve bakıcı bulmak durumundayım. çünkü tek maaşla geçinmemiz biraz zor . yüklü bir ev kredisi ödememiz var tek maaş yetmiyor ödemeye. ama neyseki son 1 sene kaldı.
Sevcannn benımde artık bugun son ıs gunum tam zamanında ızne ayrılıyoruz havalrda soguduuu hasta olmadan son gunlerımızı gecırsek ıyı olur.kızım al bı bılgısayar ne guzel evden rahat rahat sohbet ederdıkkk.bıız ozlerız sımdı senıı gercı ben senı ararrım ama olsun burdan konusması gıbı olmaz..
biz geldik doktordan
aslında aşı olmaya gitmiştim doğumevine
gelmişken bebemi de gösterem dedim
kan idrar tahlili yaptırmadık
30. haftadan sonra gerek yok doğumda bakarız sorun yok sende dedi doktor
benim de işime geldizemuszemus
boyunu bilemiyom ama kilosu 2800 gr. mış
her şeyi iyi maşşallah
haftaya nstye bağlarız dedi
bi de aşı yapan hemşire ikiz mi bekliyorsun dedi
yok dedim
karnın çok büyümüş dediklava:
biz geldik doktordan
her şeyi iyi maşşallah
yok dedim
karnın çok büyümüş dediklava:
aynı dertten muzdaripim bende yanlız benim kaynanam bakıcak hafta içi bende kalacak bizimde ev kredimiz var senin bişey kalmamış bizim 4 senemiz var daha mafoldumben
şükredin ev krediniz var
biraz zorlanırsınız ama kiradan kurtulursunuz
kiracı olmak çok kötü çok
Allah kolaylık versin canım
Bizde ev kredisi ödüyoruz, neyse ki 1 sene sonra kendi evimize taşıncaz inşallah
1 sene sıkıcaz dişimizi
biz geldik doktordan
her şeyi iyi maşşallah
yok dedim