2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Casmin :))
Benim oglumda bilmis laflar eder ama kizlar daha bi tatli oluyor ya bizde yok ya biz bayiliyoruz.Bunu kiz olacak diye cok bekledik ama kismet böyleymis .Benim adi Zeynep olup tanidigim herkes cok güzeller ya.En sevdigim görümcemde Zeynep cok güzel bir hatun .Bende kiz olacak adini Zeynep koyacagim derdim ama kismet olmadi Üstelik Zeynep e öyle alistirmisimki kendimi oglan isimsiz kaldi.

oyy kurban olurum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne misafiri bu saatten sonra
heleki yemekli :umursamaz:
bu kadarda anlayıssızlık olmaz
görmeye bi kahve içmeye gelirsinde
9 alık hamile kadına yemekli gidilmez lmaz:

ilk defa duyuyorum
ben tatlı ve seker cok abarttım
boğazıma bi kelepce lazım :bbo:

Casmin
Masallah valla ben soruyorum kizlari olanlara nasil becerdiniz diye :)) 2 kizi olan bi arkadasim bana yumurtlama gününden bi hesap formülü vermisti ama o tutmadi bende Kiz kismetim yokmus .

kıslar bu topiğin en konuşkan kızlar çok uzun süredir suskun...var mı haberi olan açıkçası merak ediyorum, blueness, ecrin, kibeles, yalel, anneolmakistiyorum,ndk sesleri çıkmıyor???

anne olmak kibele buralardaydılar

ecrin annesinde hacıdan geleceklerdi

ndk yalel ve bluesi bende merak ediyorum

kıslar bu topiğin en konuşkan kızlar çok uzun süredir suskun...var mı haberi olan açıkçası merak ediyorum, blueness, ecrin, kibeles, yalel, anneolmakistiyorum,ndk sesleri çıkmıyor???

kibele yanılmıyorsam bugün girdi yarından itibaren aktif olarak takip edeceğini söyledi

ecrin'in annesi ile babası hacdan geleceklerdi bir hafta orda kalacağını söylemişti.

anneolmak arada gelip gidiyor

ama blueness, yalel ve ndk'yı ben de merak ediyorum. jasmin77 yalel'e msj göndermişti ama cevap geldi mi bilmiyorum

:roflol:ayhh bu güzeldi işte oğlan isimsiz kaldı heee..eeeeeeee topikten toplasaydın herkesten bir isim=)zeynoyu ben koydum babasıda eylül koyucak bu seferkini....onada atlıyorummmm zümrada fena isim değil be diye karışma sen diyo gerçi eylülüde ben bulmuştum önce ama kaydirigubbakcemile3

krizalit
Kibelesr burdaydi canim iyidir.Yalel i bende merak ediyorum jasmin77 mesaj atmis ama cevap yok.Ecrin sanirim anneleri hacdan dönmüstü onlarin yaninda.blueness ide görmüyorum ne zamandir.

Casmin
Bazi harflerin olmamasi gerekiyor söylenme yazma sorunu olmamasi icin. Aslinda güzel isimler buldum ama uymadi.Su an bebek diyoruz gelsin bakalim ne dicez belli olacak.

yok juli onlar kendileri gelmedi ben davet ettim bu kadar yorulacağımı tahmin etmemiştim eşimin işyerinden arkadaşı var yabancı türkiyeye 2 yıllığına geldi sponsorları da biziz yani bi ihtiyaçları olduğunda biz yarımcı oluyoruz bebekten sonra davet edemem diye şimdi çağırdım.

Casmin
Masallah valla ben soruyorum kizlari olanlara nasil becerdiniz diye :)) 2 kizi olan bi arkadasim bana yumurtlama gününden bi hesap formülü vermisti ama o tutmadi bende Kiz kismetim yokmus .

ya ben şöyle bi formül biliyorum şimdiye kadar kimde hesaplasam doğru çıktı

erkeklerin hücreleri 4 yılda bir kadınların hücreleri 3 yılda bir yenilenirmiş. hamile kalındığında en son kimin hücresi yenilendiyse bebek onun cinsiyetinden oluyormuş. mesela eşim ocak 79 ben mayıs 81 doğumluyum. eşimin hücreleri en son 2007 ocakta yenilendi benim hücrelerim ise 2008 mayısta yenilendi, ben mart 2009 da hamile kaldım yani en son benim hücreler yenilendi ve kızım olacak

iyi geceler tatlı annisler valla gecmisi okuyayım diyorum 2 gundur sonuna gelemeden isim cıkıyor ya da benim kardesimin afacan kapatıyor bilgisayarı bu gece dedim okumayacagım gecmisi kızlara bir merhaba diyecegim dedim
yalele mesaj atmıstım ya dun ıletilemedi raporu geldi ben de aramaya cekindim acıkcası ay bir terslik falan olmussa telde cok kotu olrum ben diye ama cok da merak ettim yarın bi cesaret toplayıp arayayım diyorum yine de
bu arada baska doguran yok dimi kızlar 2-3 gundur en son ogretmenimde kalmıstık sanırım
hepiniz iyimisiniz benim bu hafta bel ve sırt agrım cok arttı bir de son haftaya kadar kostura kostura gidiyodum heryere simdi yarım saat ayakta kalsam acaip yoruluyorum demek son haftalarad dogru oluyromus bu ki cok kilo almamama ragmen yine de zorlanıyoruma ma bir yandan da isler var mecbur yavas yavas halletmeye calısıyorum alısverisi vs.

haaaa sen almancıydın dimi oraya uydurmaya çalışıyosun işin zor doğru=(hans koy dicem iğrenç bir espri olucak..demedim say=)
scedcedu bu formülü sen mi buldun öyleyse ve tutuyosa hemen patentini al=)şimdi ben kaçıyorum kıslar sırtım acayip ağrıdı.....scedcedu ne kadar tanıdığım varsa bakıcam şimdi uzandığım yerde hesaplıcam bakalım tutucak mı..herkse böyyyyyyyyyyyyyyyyy=)öpüldüyüzzzz....

kızlar ben geldım
BOSUNA STRES YAPMIŞIM
EŞıM GELDI KAPIYI AÇTIM
GULEREK CEKINE CEKINE YOK EN IYISI BEN GELMIYEYIM DEDI
TUTUM KOLUNDAN GULEREK YOK ÖYLE GEL KONUSCAZ GEBERTIRIM SENI DEDIM
GIRDIK ICERI ASKIM NEDEN BANA YALAN SOYLEDIN YEMEGECEGIMI BILDIGIN HALDE DEDIM
ASLINDA YALAN SAYILMAZ PEK DEDI
GECEN AY TEL.ALMISTI BANA O MARKETI OLAN ARKADASINDAN 2,EL AMA YENI.IKIMIZIN TEL.VERIP.+100TL VERDIM DEMISTI.BENDE KIZMISTIM ONA CNM NE GEREK VAR SIMDI O KADAR MASRAFIN ICINDE DEDIM.MEGER +100 DEGIL 160 VERMIS
SLIP TARIHI 04 11 2009
ALDIGI TARIHLERE TUTUYOR
BANKA EKSTRESI DE 05.11.09DAN ITIBAREN KESILMIS
HALIYLE EKSTREDE YOK.UZULECEKSIN DIYE SOYLEMEDIM DEDI.BENDE ESAS SIMDI UZULDUM BIDAHA BOYLE BISEY OLMASIN.IYI O ZAMAN BENDE UZULME DIYE SANA YALAN SOYLIM DEDIM.HAYIR OLMAZ DEDI.BIDAHA BUNU YAPMA DEDIM,KONU KAPANDI
YA VARYA COK KIZDIM KENDIME
ISINDEN EVE VE BENSIZ BISEY YAPMAYAN BIYERE GITMEYEN ADAMIN GUNAHINI ALDIM
CASMIN CNM DOGUM HEDIYESI OLARAK LAPTOP ALACAKMIS BANA
BUTUN ARKADASLARIMA TESEKKUR EDERIM
SAGOLUN
INSANIN BAZEN OFKEDEN GOZU BISEYI GORMUYOR
HERSEYI KOTU DUSUNUYOR

scedcedu bu hesap bizde tutmadı sekerim bu hesaba gore bizim de kızımızın olması gerekiyordu ama bir oglus geliyor insallah :) yani buna guvenip 3.ye 4ye kalkısmayın kızlar :)

scedcedu
Ben bu formülü ilk kez duydum ama birinde tuttu birinde tutmuyor .Belki 40 i gecince formüller ise yaramiyor :)))

bir yerde okumuştum tanıdığım kişilerde denedim hepsinde tuttu
sen de bak bakalım tutarsa patent alalım garantili cinsiyet seçimi diye

bu arada eğer her ikisi de aynı yıl yenilendiyse ay hesabı yapılacak ama aynı yıl aynı aysa ne yapılır bilmiyorum

selam arkadaslar:))
cok kısa bir sureligine girdim.2010 meleklerine bir ozet gectim

hala hastanedeyiz.sut sagmakla geciyor gunlerim arada emziriyorumda.bakalım kesin kuvozden cıkısimiz ne zamn belli degil.insallah hayirlisi ile sagilikla alirim bende kucagima

sizlerinde keyfi yerindedir uamrim
tutkuda dogum yapmiş durumu iyidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…