oyy kurban olurum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanoyyyy şeker dedik anlatıyım kızmın yaptığını bugün=)dün nts ye girdik ya songül ebem dediki yasemin gelmeden önce karnını iyice doyur...birde tatlı şeyler ye....zeynomda yanımızdaydı o ara..bugün öğretmeni bir lolipop birde sütlü bir şeker vermiş ona kazamış okulda....eve geldi bir sevinçle anneeeee ne var aşkım dedim dediki anne bunları sabah verdi öğretmenim ama ben yemedim ...hani doktor sana dedi ya şeker ye diye sana sakladım oturdum ağladım kurban olurum ben sana diye
ne misafiri bu saatten sonramerhaba kızlar nasılsınız?
bu akşam yemekte misafir vardı yemek-çay derken yoruldum belim sırtım çatlıyo ağrıdan... bundan sonra misafir kabul etmeyecem yeter bu kadar
esmer güzel haberlerini alınca çok mutlu oluyorum çok seviniyorum maşallahh ayaz'a
feyza canım stres yapma ne zaman isterse o zaman gelir bebişin dr'un demesiyle olmuyor bu işler
ilk defa duyuyorumJulicim
Gecende hastanelik oldugumda demisti doktor diet vermedi ama enfeksiyonu arttirir demisti.Bende korkumdan yiyip icmiyorum.Ayni durumu bir daha mümkün degil kaldiramam.Hastanelik oldugum gün ve gece sekeri abartmistim bide bana sizde oldugu gibi seker yüklemesi yapilmadi durum ne bilmiyorum.Sadece ailede seker varmi diye sormustu doktor o kadar.
kıslar bu topiğin en konuşkan kızlar çok uzun süredir suskun...var mı haberi olan açıkçası merak ediyorum, blueness, ecrin, kibeles, yalel, anneolmakistiyorum,ndk sesleri çıkmıyor???
kıslar bu topiğin en konuşkan kızlar çok uzun süredir suskun...var mı haberi olan açıkçası merak ediyorum, blueness, ecrin, kibeles, yalel, anneolmakistiyorum,ndk sesleri çıkmıyor???
Casmin :))
Benim oglumda bilmis laflar eder ama kizlar daha bi tatli oluyor ya bizde yok ya biz bayiliyoruz.Bunu kiz olacak diye cok bekledik ama kismet böyleymis .Benim adi Zeynep olup tanidigim herkes cok güzeller ya.En sevdigim görümcemde Zeynep cok güzel bir hatun .Bende kiz olacak adini Zeynep koyacagim derdim ama kismet olmadiÜstelik Zeynep e öyle alistirmisimki kendimi oglan isimsiz kaldi.
ndk gecen gün geldi kizlar iyi durumu.
Her gün yoklamami yapsak :)
oyy kurban olurum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne misafiri bu saatten sonra
heleki yemekli :umursamaz:
bu kadarda anlayıssızlık olmaz
görmeye bi kahve içmeye gelirsinde
9 alık hamile kadına yemekli gidilmezlmaz:
ilk defa duyuyorum
ben tatlı ve seker cok abarttım
boğazıma bi kelepce lazım :bbo:
Casmin
Masallah valla ben soruyorum kizlari olanlara nasil becerdiniz diye :)) 2 kizi olan bi arkadasim bana yumurtlama gününden bi hesap formülü vermisti ama o tutmadi bendeKiz kismetim yokmus .
haaaa sen almancıydın dimi oraya uydurmaya çalışıyosun işin zor doğru=(hans koy dicem iğrenç bir espri olucak..demedim say=)
scedcedu bu formülü sen mi buldun öyleyse ve tutuyosa hemen patentini al=)şimdi ben kaçıyorum kıslar sırtım acayip ağrıdı.....scedcedu ne kadar tanıdığım varsa bakıcam şimdi uzandığım yerde hesaplıcam bakalım tutucak mı..herkse böyyyyyyyyyyyyyyyyy=)öpüldüyüzzzz....