2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
tamam işte aşkitom belkide ordan aldı evin eksiğini toplu ödeme yaptı bian mahçup olmamk içinde öyle bişey dedi tabi doğruyu söylemesi gerekyordu ama o an belkide utandı ne uydurcağını bilemedi şimdi hemn yargılama bence

yok meltemcim daha gelmedi. hastaneye gittikçe koklaşıp emişmeye çalışıyoruz kaydirigubbakcemile3
rop testi de sadece 32.haftadan önce doğan prematüre bebeklere yapılıyor. görme yetisi dış dünyada oluştuğu için aksaklık var mı diye bakılıyor ve 1 yaşına kadardı sanırım belli aralıklarla devam ediyor bu kontrol.

canımcım hem geçen ayın ekstresine baktım 160 tl çekilmemişti diyosun hemde para dün ya da evelsi gün çekilmiş diyorsun.
iyi de zaten geçen ayın ekstresinde göremezsinki onu. kafamçokkarıştı

ben mi yanlış okudum yoksa fisfisfis

evın eksıgını ordan almasına ımkan yok
acaba babasına benden habrsız para mı verdı
gelınce sakın sakın sorucam
ona kızmadıgımı ama bzım aramızda gızlı saklı olmaması gerektıgını anlatıcam
cunku gercekten coook kırıldım

esmeralda bana gecen ay cektıgını soledı gıderken
sorun da bu

hmm şimdi anladım.
dur bakalım kendi kendine senaryo yazma hemen. gelince sakin sakin sor bakalım neymiş olan biten..

ayy ne zamandır derdim var topiğine girememiştim, atlayıverdim konuna bir anda aşkitom.

lmaz:

aşkitom önce konuşmayı dene sonra sor bi dinle bazen insanlarda hata yapabilir babsına verdiyse bile sen kırma gerilme ayrıca

kız aşkitom ne zaman senin doğumun belki sana bir hediye alıcak doğum için?
çok mu iyimser oldu?
ama ne bilim çok dert etme bence yahu gelince tatlı tatlı al lafı ağzından sonra cevaba göre sinirlenirsin=(

selam kızlar
maşallah maşallah diyorum
doğuma az kala herkes evde uykusuz geceleride gündüzleride artık muhabbet bol
ama yetişemiyorumki ben size yaa :bbo:

saat 00:30 civarı başlıyo galiba muhabbet. kocalar uyuyunca.
şimdi malum herkes ayakta kurtlar vadisi aşkına. kaydirigubbakcemile3

iyiyim casmincim sağol
alt tarafımda kemiklerinde falan ağrılar
39 a kadar bi sorun olmasın sağlıcakla gelsin diye bekliyorum bakalım salı kontrolüm var 37. hafta başında son durum ne acaba
gebelik şekerim yüzünden stresliyim azıcık akciğerleri geç gelişebilir dedi
sen nasılsın bakalım

selam kızlar herkes dizi izliyor galiba.bütün geçmişi okudum bende bu arada.

gebelik şekerin mi var?çok geçmiş olsun diyim.....
bak doğumdan sonra kan şekeri testlerini ihmal etme benim arkadaşım gebelik şekeri oldu sonra kalıcı hale geldi şimdi diyabet hastası allah korusun nadir olan bişey ama rutin bir müddet kontrole git bu konuyla ilgili!napıyım bende iyiyim ..ocak 2 -4 arası alıcak doktorum bakalım bir aksilik çıkmazsa ki inş.çıkmaz=)bizde böyle işe yavaştan yavaştan yapıyorum derin işlerimi doğuma hazırlık yani...dolap içlerim bebeğin kıyafetleri vs...bir tek mutfak temizliğimi son zaman bırakırım doğumdan önce zaten kadın tutucam ...ben inceleri yapıyorum geri kalanlar onun olsun=)yüklüğü bozdum bugün büyük bir ihtimal ilk ay içinde mevlüt okuturuz diye havlu seccade başörtüleri kendime doğumdan sonrasına yeni çetik yelek filan çıkardım...yarında nasipse eşime gardrobun üstünü bozdururucam ...bir düzenlesin hazır onu bulmuşken=)

be gebelik şekeri beni çok yordu desem yeridir son haftalarda çokta bozdum diyetimi yarın kontrolüm var aslında her kontrolde kan veriyordum ama bu defa vermeyeceğim çünkü yüksek çıkacak biliyorum bakalım bebek kaç kilo olmuş çünkü ben son kontrolle bu kontrol arasında 2 kilo aldım.son haftalar artık dayanacağız mecburen.

aşkitom pardon karışıyorum birden ama orda çekildiği tarihde yazıyodur fiyatın üzerinde ona baksana

casminim becerikli yorulmaz hayun maşallah sana hala iş güçtesin
annem le kızkardeşim salı günü yaptılar banada ben çabuk yoruluyorum
aman yinede dikkat et

canım dr banada %70 şeker hastası olma ihtimalin var dedi
2 buçuk aydır diyetteyim sorma ki sorma tek temennim değsin oğlum sağlıcakla doğsun bide plesantam yaşlanmaya başlamış

diyete doğumdan sonrada devam et dedi
banane ama yaa ben arada az da olsa tatlı yerim
sanırsam hayatım boyunca dikkat etmem abartmamam gerekecek

Bu sabah kanal D doktorum programinda doktor bahsediyordu.Gebe seker alinca direk bebege gidiyormus.Gebelik sekeri olan hamiledede seker fazla gidiyormus bebege ve bebek kilo aliyormus normalda alacagindan daha fazlasini.O zamanda büyümesinde anormallik oluyormus. Diet i bozmayin kizlar tombis bebek olur ama sonra sorun yasamayin..Bende de enfeksiyon var ya bebek besleniyor mu bilemiyorum kücük oluyormus bebek enfeksiyondan dolayi .Doktorda kilo filan söylemiyor.Bu aksam komsum geldi ne kadar var doguma dedi 1 ay kaldi dedim.Karnin cok kücük diye kadin sasirdi.Tip olarak benim kadar bi kadin 2 kizi var durup durup cok kücük dedi.Oglumdada bu kadardi hatta daha az kiloluydum belki benim vücut tipim bu desemde yok cok kücük diyip gitti benide sinir etti gitti aksam aksam

canım benide benide sorma gitsin
ya sonrası baksana korkuttu dr sonrasındanda korkuyorum
bide bebek etkilenmemiş olsa keşke
bende şu sıralar birebir uyuyorum desem yalan olur
,ama acıkıyorum yaa 2 aydır kilo almamşıtım artık azda olsa almış olabilirim
sağlık olsun

Kizlar
Ögretmenim den haber alan yok mu? Ben mi gözden kaciriyorum ,Merak ettim.

şimdi bende onu yazacaktım
ben geçen cumartesi doğuma gidiyorum deyince akşama özel msj atmıştım
bu akşam 8 45 te cevap yazmış kısacık
hala hastanedeyiz oğlum küvözde demiş
kaçamak yapıp bi gireyim kızlara yazayım dedim demiş
ama baktım profilinden hiç bir yere yazamamış
ah canım yaa onla herşeyimiz aynıydı ne zaman çıkıcak küvözden acaba gebelk şekerinden dolayımı bu sorunlar aklımda bi sürü soru işareti var inşallah
bi an önce çıkarlar sağlıcakla

semişim bak öyle düşünme yav ben yemeden duramam filan deme belliki adam seni doğumdan sonrada dikkat et derken kalıcı hale gelmesin diye kontrol altında tutmaya çalışıyor...risk tamamen ortadan kaybolunca ben yapıp yollarım sana tatlıları=)

not=)bak şimdi bu bir dost tavsiyesidir....şimdi insan emzirince ilk zamanlar sürekli açlık hissi çöküyor hatta bazen tatlııııı diye evi talan ediyorsun...bünye meselesi yani...o arada aldığın kilolar ki kolay kolay verilmeyenler aslında doğum kiloları değil bu dönem kilolaları emin ol=)doktorun senin bünyene sütünü etkilemeyecek bir diet eminim vericektir...kontolllü olursan doğum sonrası kilo derdin olmaz=)bu da senin rahatsızlığının ayrıcalığı gibi düşün=)düzenli olur uyarsan emin ol kalıcı hale gelmez=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…