2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
allah kımseye yasatmasın
bız buyuk kavga etmedık hıc
arada tartısırız
o da herkeste olur olmalı

kızlar ben dayanamadım bugünkü olayı koçişe söyledim dikatli ol dedi sanal alem sana söylüyorum dedi okadar

scedcedu ,bizde de tutuyor senin hesap.zaten cinsiyeti öğrenmeden bir arkadaşım bu hesapla oğlan olacağını söylemişti de,ben inanmak istememiştim..o da herkese tuttuğunu söylemişti..onun da benim de çin takvimine göre kızımız olacaktı güya :))

bu arada herkese iyi akşamlarrr..selamlarr..

Askitom
Bizde arada tartisiriz ama adam büyütüyor o yüzden kavga bile edesim gelmiyor hic bisi yapamadi küser benimde hic sevmedigim bisi küsmek zorlarim oda derki saygimdan susuyorum :)))) Dahada yaslaninca nasil olucaz cok merak ediyorum
Allah nazardan korusun sizi.

bocuk
Kimyon iyifikir burda lahana ve cesiti sebze cok yapiliyor hep tane ama toz degil kimyon atiyor almanlar sordugumda gaz yapmasin diye demislerdi ben nohuta koydum bi sefer bizimkiler istemedi kullanmadim sonra.

oferta cnm bugun drdaydım
mıde sıkayetlerımı sertlesmelerı sordum
dedıkı bu agrılar sancılar normal
olacak tabı cunku doguma yaklastık
dert etme dedı
mıdenın altına 1 saatte 3 kere sancı vurması normal dedı...

kızlar benim önceki haftalarda epey bi mide yanmam oluyordu
bir haftadır midem çok iyi ilaç içme ihtiyacı duymuyorum hiç
acaba diyorum bebek aşağıya mı indide midem rahatladı diye
ama ne bileyim sanki halen yukarda gibi geliyor
anlamadım bir türlü şu bebeğin nerde durduğunu
oğlumda çok rahattım hiç ağrı sızı bilmeden gittim doğuma
bunda sanki başka biriyim
nekadar değişiyor insanın iki doğumu hiç birbirinr benzemiyor.

tesekkur ederım meltem abla
allah yuvasında huzur mutluluk olan kımseyı ayırmasın
bastan saygıya dayalı bır evlılıkse oyle devam eder
bası nasılsa sonu da aynı olur
yasla alakası yok kanımca

bende yarın gideceğim bakalım soracağım tabi artık az kaldı ama daha benim 5-6 haftam var böyle giderse çok fena yaniii.

oferta
Burda hastanede görsen her bitki her meyva cayi acikta duruyor herkes icebilir. Ben sadece rezene kullaniyorum iyi geliyor.Kusburnunuda kaynatip hosaf olarak iciyorum cayini sevemedim.Doktorda demedi bisey zaten emzirme caylarida hep bitkisel.Birde bebeklerin gazi icin burda rezene caylari var üstünde yazar 1 haftalik yada 4 haftalik bebekleri icin diye.Eczaneye sorsan aslinda bilirler aktardan alma derim.

denizeliklim
Bende de ayni ilkinde hep sorunum yok diyorum bunda cok sorunum oldu.Bunda rahatim iyi ilkine göre herhalde rahat batiyor bana ne diyim :))

Kizlar
iyigeceler ben yatmaya gideyim gece uzun en az 4 kez wc molamiz var sersem olucam gene

yarın doktora da sorayım bana kalsa hemen yapıp içeceğim de eşim olmaz diyor bilmem biz nereden duyduk bitki çayları içilmez diye aklımızda öyle kalmış belkide benim bebeğim tüp bebek yöntemiyle oldu o zaman düşük tehtidim yüksekti bana bitki çayı içme demişlerdi bumu aklımızda kaldı hala korkuyoruz tabi kolay bulmadık bebeği galiba ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…