2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
scedcedu bu hesap bizde tutmadı sekerim bu hesaba gore bizim de kızımızın olması gerekiyordu ama bir oglus geliyor insallah :) yani buna guvenip 3.ye 4ye kalkısmayın kızlar :)

hadi ya nasıl tutmaz inanamıyorum
tüm hayallerm yıkıldı
2.yi buna göre yapacaktık

tühhhhh ya yine karambole gidecek bahtımıza ne çıkarsa :)

öğretmenim analı babalı büyüsn bebiişin :Saruboceq:
anadolu sağlıktamısınız :uhm: sanırım oraya gidiyordun

senide bebişinide öpüyorum
habersiz bırakma bizi

Sımdı bende yaptım benımde tutmadı...
Bu hesaba gore kızımız olcak ama kısmetse oglusumuz olcak bızım

jasmin77
Merhaba sagol canim haber verdin bize.Insallah Yalel de hersey yolundadir.Bende olsam arayamam cekinirim ters bisi duyarim diye.

Iyigeceler Ögretmenim
Özledik sohbetlerini biz göbek büyütmekle vakit geciriyoruz :)))

ogretmenim sevindim canım oglusunun iyi olmasına insallah en kısa zamanda kucagına alıp evine doneceksin oglusunla canım hastanedemisin sen hala yoksa sadeec oglus mu hastanede kalıyor

ndk yadün yada önce ki gün budaydı anneolmakistiyorum bugün ciciler topigindeydi

Ögretmenım cok sevındım cnm
senı dusunurken kızlarla buraya yazman ne guzel oldu
allah bagıslasın oglunu
mınık yavrunu

karnım akşamları o kadar çok şişiyorki gazdan patlayacak gibi oluyorum birde sancılar var gaz sancısımı başka bişeymi anlamıyorum artık.midemde çok fena ne olacak bu halim benimm.gazdan uçucam az kaldı ne yapsam çare olmuyor.bu arada öğretmenim çok sevindim iyi olmanıza inşallah en kısaa zamanda kucağında bebeğinle sağlıcakla evine gelirsin

Askitom
Tatliya baglamisiniz neyse :))) Ben esime hic sormam böyle seyleri hic karismam.Zaten benden gizli yaptigi bi kac seyde basi öyle derde girdiki ohhh allahin sopasi yokki dedim.Simdi kendi kendine ögrendi gelr anlatir bisi saklamaz.Bunca yil zor oldu ama saglam oldu en azindan.Bide bi sürü sinir bozacak sey varken bide adama sinir bozmiyim diyorum.Zaten ondan baska arkadasim dostum yok onuda kirarsam iyice yalniz kalirim bu yaban ellerde.

oferta
Bende de gaz hep var ya hamile kaldigimdan beri var rezene cayi ve kusburnu cok iyi geliyor bana.

Tesekkur ederım meltem abla
bızımkı de benden gızlı yapmaz
ama llah ıste slıbı kendı verdı elıme
bende sormam guvenırım ondan
ama dedıkı ılk evlendıgımızde cok saftın temız manasında
sımdı hıcbıseyı yemıyosun dedı
yalan solemesını de beceremez zaten meltem abla,
yuzunden anlasılıyor hemen
ya su hamılelık ınsana neler neler dusunduruyor
bıde boyle bır ınsana

Askitom
Benimkide bana bazen der safsin diye sonra bisi olur bende derim ne kafami yorucam ilahi adalet diye bisi var nasilsa :))))) Herseferindede bisi olur yada denk gelir ne bilim.Gecende diyorum kavga etmeyeli 6 ay olmus artik canim kavga etmekte istemiyor :)))

offf ya yaklaşık 50 sayfa okudum
gözlerimkafamçokkarıştı aynen böyle oldu
ne çok yazmışsınız
birsürü alıntı yapmıştım
elektirik kesilip gelince hepsi gitti
benimde kasıklarım çok ağrıyor ya
eski sezeryan dikişlerim çok gerilmiş durumde
acaba iç dikişlermmi açılıyor diye düşünüyorum
sanki yeni sezeryen olmuşum gibi acıyor
doğum yaptığımda böyle acımamıştı
uzun süre oturup ayağa kalktığımda iki büklüm kalıyorum
doğrulamıyorum bir süre hayırlısıyla doğursak artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…