ayy gelemiyorum kaç gündür, hastanede gelince pestilim çıkmış oluyor.
bizden haberler vereyim hemencik, sonra entegre bir süt tesisi olarak sütümü sağayım, sonra gelem geçmişi okuyam..
1600 gr olmuşuz. hiçbir sorunumuz yok sadece ememiyoruz hala. bugün 34+1 olduk normalde. emme refleksi 36. haftada falan gelişirmiş zaten, normal o yüzden.
yani emiyor cork cork ama süt çekemiyor, kuvveti yok henüz. kaydirigubbakcemile3
rop testi yani göz testini yaptırdık bugün daha tam gelişmemiş 2 hafta sonra bir daha. ilk defa ciyak ciyak ağladı kuzu. bi öğünde aç kalınca elini kolunu hatta ayağını bile kemirdi yavrucak. mafoldumben
bu arada siz rop testi olmayacaksınız muhtemelen. çünkü sanırım 32.haftadan önce doğan bebeler oluyor. siz göz gelişiminizi tamamlayıp doğuracaksınız zaten.
ayy biri beni durdursun yazdıkça yazacam yoksa, gidem sağam acık kendimi. :1rolleyes:
kimsede sorun yok dimi, iyi herkes. :1hug:
hayırlısı diyelim evet.ama senin haftanda güzel dogsada problem çekmez inş. hayırlısı olsun.o agrı benide çok rahatsız ediyo ama benim bebiş çok yukarda inemiyo aşagıya.kaburga agrısı çok çekiyorum bende
bu arada kızlar kuzenim aradı geç yıl benim doktoruma doğum yapmış bnde onun tavsiyesiyle gitmiştim dün gitmiş benim doktora kendi kadın hastalığıyla ilgili problemi vardı onun için .teyzemin kızı beni sormuş durumu nasıl diye demişki doktorum
senin kuzenin bebek acele ediyor tam doğum pozisyonundaydı hareketlerini takip ettim 2 günde doğururdu normalde ama 37tamamlasın diye ilaç verdim hafta içi doğum gerçekleşir gb geliyor demiş .hemen annemi aramış teyze hazırlıkları yap dün doktor böyle böyle dedi diye annemde geldi 12de salonu temizledi yemek yaptı yeni gitti bi heyecan dedim anne allah bilir yani hafta içi olcak diye hemn olcak değil
benide strese soktular bugün zaten hastayım kendi derdimleyim bi telaş evi arayanlarmı dersin hazırlığa gelelim diyenlermi dersin
bu arada kızlar kuzenim aradı geç yıl benim doktoruma doğum yapmış bnde onun tavsiyesiyle gitmiştim dün gitmiş benim doktora kendi kadın hastalığıyla ilgili problemi vardı onun için .teyzemin kızı beni sormuş durumu nasıl diye demişki doktorum
senin kuzenin bebek acele ediyor tam doğum pozisyonundaydı hareketlerini takip ettim 2 günde doğururdu normalde ama 37tamamlasın diye ilaç verdim hafta içi doğum gerçekleşir gb geliyor demiş .hemen annemi aramış teyze hazırlıkları yap dün doktor böyle böyle dedi diye annemde geldi 12de salonu temizledi yemek yaptı yeni gitti bi heyecan dedim anne allah bilir yani hafta içi olcak diye hemn olcak değil
benide strese soktular bugün zaten hastayım kendi derdimleyim bi telaş evi arayanlarmı dersin hazırlığa gelelim diyenlermi dersin
canım benim görümcemde erken dogum yapmış bebek yastıgının üzerineyatırıyordum yastık büyük geliyordu diyor şimdi kocaman sen ama yılda birkez özlerin göstereceksin ogluşundan getirdigin haberler bizi çokmutlu ediyor bunu bil sabret arkadaşım az kaldı