2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

canımcım ıyı olmanıza o kadar sevındım kı
aman emer elbet dert etme ıyı olsunda :)))
uzaktan kokluyorum yavrunu ohh
cok guzel bır duygudur onu yakından gormek dı mı?
bız sımdılık usgden ıdare edıyoruz..kaydirigubbakcemile3

kibele son haberler neler.dr gittinmi,bebiş kaç kilo olmuş,dogum şeklin belli oldu mu anlat bakam biopuyorumnanaktan

hoşbulduk kızlar doğuran vardır diye bi ümitle geldim juli 12sine az kaldı ha gayret başı sen çek gerisi gelir

Kibele uzun bi aradan sonra hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Umarım iyisindir,özlettin kendini :)))

kibele son haberler neler.dr gittinmi,bebiş kaç kilo olmuş,dogum şeklin belli oldu mu anlat bakam biopuyorumnanaktan

yok tatlım aksılık olmazsa yarın gıdecegım
sen nasılsın bebısın nasıl son bılgılerınıze bır turlu bakamadım..
artık dogumlar da basladı cok heyecanlıyım ben yaaa...
hala gecmıse bakıyorum oyle okumam mumkun degıl ama cıcıler vs bakıyorum..
cok uzak kaldım sızden cok ozlemısım valla ya..

Kibele uzun bi aradan sonra hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Umarım iyisindir,özlettin kendini :)))

ayy canım sagol ben daha cok ozledım valla sızı..
iyiyiz cok sukur.
siz nasılsınız bakalım bebıs nasıl okuyamıyorum gecmısı bır oradan bır buradan bakıyorum ıste yarından ıtıbaren duzenlı takıpteyım ama kısmet olursa :roflol:

İyi haberlerinizi alınca bize çok iyi geliyor,moralimiz yerine geliyor. yerim ben o Ayaz'ı. Ne güzel bir duygudur onun yanında olmak,onu hissetmek. Biz hala siyah-beyaz fotolarla ve tekmelerle idare ediyoruz kaydirigubbakcemile3 Rabbim sağlık versin hepimizin bebeğine...

boşalttık memişleri geldik :roflol:
geçmişi okumaktan vazgeçtim yoksa yazmaya fırsat kalmayacak. 100 küsur sayfa olmuş akannehir

onun gözünü kasını yirim ben
az kaldı esmerim kucağına almana kaydirigubbakcemile5

az kaldı jülim de bence sen benden önce alcan kucağına :roflol:

Gücü yetmiyor mu daha sütü cekmeye, canim yazik ona. Maasallah.ins. herseyi normal devam eder. büyüyüp de ele gelince severiz biz de

benimki de cikinca hep sevicem diye düsünüyorum hiiic sikintisi aklima gelmiyor,

boşver sıkıntısını düşünme.
bak; ben doğum yaptığımın 3.gününden beri dışarlardayım. hergün hastanelerdeyim.
tam yatamadığım için dikişlerim az da olsa iltihaplandı. gene hiç dinlenemediğim için hala yaram yerim ağrıyor. bütün gün sandalye tepesinde kaldığım için yara iki büklüm kalıyor. belim kopuyor artık.
ama inan gözümde değil.

sizde bir an bunalacaksınız sıkılacaksınız. ama göğsünüzü emerken bir eliyle parmağınızı sıkıp gözlerinize bakacak ya, hepsi geçecek o sıkıntıların.. :1hug:

ayy esmer canım çok sevindim
sen haber getirince çok mutlu oluyorum nedense
kolay gelsin

sağol canım. iyi haberler getirmeye çalışıyorum bende hep size..

biz iyiyiz canım. sizinde iyi olmanıza çok sevindim. hepsini öğrencek annesi yavaş yavaş. bir bakacaksın ki büyümüş kocaman adam olmuş bile.

valla bir günden ertesi güne büyüyor, ben bile şaşırıyorum.

bugün yenidoğan yoğun bakıma indim bir evrak için.
dedim benim bebeğim eşek kadar adammışta haberim yokmuş.
avuçiçi kadar bebek olur mu hiç? ama laf olsun diye değil gerçekten avuçiçi kadar.
gözlerim pörtledi yerinden yemin ederim. Allah hepsine sağlık versin dedim içimden..

ayy canım yaa emer annesi birazcık taaaaa büyüsün ısırır bilem.maşallah e.lohusalık nasıl gidiyor peki,zor mu?

hee ememiyo ama dişetleriyle ısırıyo. bide mememi mıncıryo üstüne.
beceremediği bi süt çekmek zaten. kaydirigubbakcemile3

lohusalıktan hiiiç bahsetmeyeceğim size. sadece ben sevmedim diyim detaya hiiç girmeyeyim.
40 günse bu iş şafak sayıyorum ben. 17 günüm kaldı inşallah. :Saruboceq:

Haberler güzelmiş çok sevindim.Biraz daha sabır annesi.AZ KALDI.

az kaldı az inşallah canım..

çok güzel kibelem çoook. kelimeler yetmez derlerdi ya, yetmiyor cidden. bu hissin tam karşılığı olan bir cümle yok.
aman usg ile idare edin, erken gelmesinden daha iyi. bol bol bakacaksınız yakında inşallah.

hemen adapte olursun merak etme.yigit efem 2 buçuk kilo olmuş.27 gün sonra inş kucagıma alcam.sezeryan ama genel mi epidural mi hala kararveremedim.öle böbregindeki sorrun devam ediyo tedavi gerekecek dogumdan sonra .inş. iyi haberlerini alırız yarın

Valla biz iyiyiz oğluşumla,sadece kafası hala yukarıda olduğu için nefesimi daraltıyor zaman zaman. en son 1 aralıkta gittik doktora;2300 gr 45 cm di oğluşum,haftaya tekrar gidicez ama henüz dönmeye niyeti yok bu oğlanın,kısmet bakalım.

oyy o tekmeleri nasıl özlüyorum anlatamam.
ben bile hamilelik güzeldir diyosam harbiden güzeldir yani.
o kadar ağır geçirmeme bir ton sağlık sorununa rağmen 2-2,5 ay daha içimde taşımak isterdim oğlumu.
şimdi bile gaz hareketi olunca içim eziliyo, bebeğimin hareketleri geliyor aklıma..
ama dokunmak ayrı bir güzel tabi..
siz acık daha sabredin, erken gelmesin bebişler..

Maşallah yiğit efeye annesi Böbreğindeki sorun da doğumdan sonra en kısa zamnda düzelir inşallah... Kendin mi istiyorsun sezeryanı yoksa zorunluluktan dolayı mı?

Ben de galiba en çok o tekmeleri bir de kafasına dokunduğumda sev beni anne der gibi gerinmelerini özleyeceğim opuyorumnanaktan

feyza sen nasılsın ne durumdasın

canım beni sorma bugün nete bile oturamdım benim kız aşağıda ne oturabiliyorum ne yatabilyorum karnımda adet ağrısı gb ağrı perişan oldum vallaha .geçiktirici ilaç cumartesi akşamı bityor pazartesi sabah erkendende çağırdı hakkımdan hayırlsı bakalım

sagol özgecim.geçer inş. her 100 bebekten birinde görülmesi sakinleştirdi beni.dogum kanalına girememiş kafası darlıktan dolayı.kemiklerimde ince o sebebten ilk günden beri sezeryan diyor doktorum .risk almak olur benimde normal diye diretmem. o yüzden kabul ettim.normal dogumdanda korktum zaten

hayırlısı diyelim evet.ama senin haftanda güzel dogsada problem çekmez inş. hayırlısı olsun.o agrı benide çok rahatsız ediyo ama benim bebiş çok yukarda inemiyo aşagıya.kaburga agrısı çok çekiyorum bende

Bebekler ve bizim için hangisi sağlıklı ve hayırlıysa o olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…