evet canım o kadar normal doğum yanlısı olmama istememe rağmen zorunlu olacak
hayırlısı olsun
3 buçuk yıl evvel gözümden ameliyat oldum mercek koydular
dr da normal doğumda göz içi baskı artıyomuş ıkınmadan dolayı
sebep bu canım
birde gebelik şekerim var akciğer gelişimi geç tamamlanacağı için 39 da yaparız dedi
hayırlısı olsun canım, ıkısınınde kendıne göre rısklerı var, önemlısı bızım ve bebısımızın saglıgına en uygun olanı, ne normal ne sezeryan yanlısıyım hayırlısı dıyorum,ıkısdıde korkunc, ıkısınınde sonunda mutluluk var , buna deger :)kaydirigubbakcemile3
abov saat 22 olmuş,benim uyku vaktim geldi ben kaçar..
dişimi fırçalayim,göbüşüme krem süreyim yatayım,malum sabah erken kalkıp işe gidecim..
haydin iyi geceler gece kuşlarıı
canım sen kaçıncı haftadasın. bence de hemen git doktora şişlilkler için benim üye olduğum bir site var bana her hafta bebek ve bende olabilecek gelişmeleri anlatan çeşitli önerilerde bulunan mailler atıyor orda bacaktaki şişlikler için doktorunuza gidin diyordu bileğin altındakiler için normalde bileğin üstündeki şişlikler kontrol gerektiriyormuş.
canım sen kaçıncı haftadasın. bence de hemen git doktora şişlilkler için benim üye olduğum bir site var bana her hafta bebek ve bende olabilecek gelişmeleri anlatan çeşitli önerilerde bulunan mailler atıyor orda bacaktaki şişlikler için doktorunuza gidin diyordu bileğin altındakiler için normalde bileğin üstündeki şişlikler kontrol gerektiriyormuş.