2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
çok güzel olmuş juli yatagınız güle güle kullanın.bizimki lacivert kırmızı bakalım gelsinde kurayım bi.tam anlayamadım bakarken, aldık ama.

saol canım
sizde güle güle kullanın
kurması cok kolay 2 dk lık iş

esmerim bilgi için saol
bu kremle caya ne zaman baslamak lazım acaba

birde cayı günde kaç kez içiyon

saol canım
sizde güle güle kullanın
kurması cok kolay 2 dk lık iş

esmerim bilgi için saol
bu kremle caya ne zaman baslamak lazım acaba

birde cayı günde kaç kez içiyon

canım yanlış bilgi vermiyim ama ben kreme süt sağmaya -yani normal şartlara göre emzirmeye- başlayınca başladım. çaya da aynı şekilde.
ama önceden başlamanın bir faydası olur mu bilmiyorum.

çayı günde 3 fincan içiyorsun. 2 tatlı kaşığı humana koyuyorsun içine. oralet gibi birşey.
ister sıcak ister soğuk ya da ılık içebilirsin.
günde 3 fincan içince 7-9 gün kadar gidiyor 1 kutu humana. kendileri 19 yetale idi yanılmıyorsam. bezden çok para gidiyor ona yaaa.. akannehir

Ben de bir krem var 5 ay önce dogum yapmis bir arkadas verdi dogumdan sonra hemsireye sorup öyle kullanmayi düsünüyorum.

ben nete giremiyorum okuyamadım gecmii filan
a gribi aşısı yaptıran varmı doktorlarınız ne diyor

esmerim benim humana poset cay gibi
demleme
yanlsımı aldım acep akannehir

evet şimdi baktımda humana değil bu ben yanlıs almısım
milupa stil tea yaziii 15 tl ye almıstım akannehir

Son düzenleme:
hee sen milupa almışın. fincandaki rengi ne kadar garip bunun. bizimki kırmızı oluyor. kuru hali aynı oralet gibi
böyle silindir bir kutuda. humana still tea yazıyor üzerinde.
ama bence bunu iç, bitince humana alırsın ya da memnun kalırsan devam edersin.

hay allah beni ne etmeye :mymeka:
gözlerim nereye bakıyor acaba

ayy aklıma içecekten bahsedince geldi bak. bi yere daha yazmıştım ama gene yaziim aklınıda olsun.
sezaryan olan annelere nescafe için diyorlar 2-3 fincan haberiniz olsun..

doktor ilk kontrole elinde nescafeyle gelmişti odama. ben de yüzsüzlük edip ben şekersiz istiyorum dediydim ama dinlemedi içirdi valla :dilcikar:

ya ben karar veremedim napsam bilmiyorum.nevresim takımıyla yorgan mı alsam daha kullanışlı olur sizce kızlar?çok ince geldi uyku setlerinin içindeki yorgan.bizim ev sobalı

canım benim aldığım krem yoğunluklu onun için değiştiriyorum,kırmızı yoğunluklu olsaydı değiştirmezdim..
ya ben çok inadım ,bir kere kafaya koydum ya giderim artık,özel arabamız yok cnm çok oturgaçlı götürgeçle gidecüm,kocim yanımda olsa değişmicek yine çok oturgaçlı götürgeçle gidecüz yani,değişen pek bişe olmii
ben de hamilelikten sonra çok su içmeye başladım,gece yanıma ped şişe koyuyorum arada wcye kalktıkça bir kaç yudum içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…