herkese selamm..
( demek ameliyat oldu leyla hn.,ben de yeni duydum ameliyat olma ihtimalini,ama bu kadar çabuk beklemiyordum..herşeyde bir hayır vardır canım,haklısın..ama sana haber vermediler mi hastaneden, bugün olan randevuları iptal etmeleri lazım,hatta madem olmayacak birkaç haftalık randevuları aramaları lazım,ayıp etmişler..benim 16 gün var randevuma aralık 11,kesin iptal olur o zaman ( iyileşene kadar başımızın çaresine bakacağız,teşekkürler haber verdiğin için..sen yine de başka bir dr a görün,için rahat etsin....
Seni hiç almaz mıyız listeye :teselli:
Sen yeter ki iste
Ama ordaki tüm bilgilerini yazar mısın bize
womarch evet o göz hareketleri çok tatlı ya
Sanki göz kırpar gibi
Anlıyolar sanki ona baktığımızı opuyorumnanaktan
Hadi bakalım hangimizin ki daha hızlı çıkıcak
Benimki göbeğimi delmezse iyidir :roflol:
aman hep aynı,bu oğlan bana kendi sezeryan yapacak diyorum,göbeğimde sağ taraftan bileğe kadar fırlamış bir ayak gözümün önüne geliyor -tatlicadiarzu-womarch evet o göz hareketleri çok tatlı ya
Sanki göz kırpar gibi
Anlıyolar sanki ona baktığımızı opuyorumnanaktan
Hadi bakalım hangimizin ki daha hızlı çıkıcak
Benimki göbeğimi delmezse iyidir :roflol:
hımm..anladım canım tam talihsizlik olmuş,e o tanıdık olan dr a gideydin bari,kadın doğumcu değilmiydi o?ben arada seval pata ya gitmiştim ,o da iyi gibiydi..leyla hn a 1 ay sonraya verilince,beklemeyip ona gitmiştim..şimdi yine ilk aklıma gelen bu arada ona gitmek oldu :çok üzgünüm: üff..Womarch sekreterinin dediğine göre dün 6 da fenalaşmış doktor kötü olmuş benim randevu aynı hastaneden bir doktor adına alındı ve o doktorun sekreterine söylemiş bu kız (Şule) ama biz gittiğimizde sabah tanıdık doktorda halen gelmemişti bu nedenle doktora bu bilgi iletilememiş dolayısıyla bizede maalesef(
rahatsızlığı neymiş peki sen biliyormusun?
poseidon83
Bizim ev bahceli 3 katli. Ben normalde yaptigim isin yarisina indim onuda ptesi sali iki güne böldüm .Hem yorulmuyorum hemde temiz oluyor nispeten.Bir ara haftada 2 saat yardimci geliyordu ama baktim sallamaya basladi bende gelme dedim:Tamda hamileligimin basindaydi kanamam filan oluyordu.Esim yardimci cagralim dogum sonrasina kadar dedi ama icime sinmiyor ya durumundan faydalanmaya bakiyorlar hemen. Birde zaman gecmek bilmiyor sürekli otur otur daraliyorum az hareket iyidir ya.
yok cnım Göz doktoru :) hakan bey varmış birde ama şu bayram bir bitsin ondan sonra tekrar leyla hn.ın sekreterini arayıp durumunu öğrenelimde ona göre bişeyler düşünelim diyorum...hımm..anladım canım tam talihsizlik olmuş,e o tanıdık olan dr a gideydin bari,kadın doğumcu değilmiydi o?ben arada seval pata ya gitmiştim ,o da iyi gibiydi..leyla hn a 1 ay sonraya verilince,beklemeyip ona gitmiştim..şimdi yine ilk aklıma gelen bu arada ona gitmek oldu :çok üzgünüm: üff..
seninki göbeğini delecek canım...
benimki başka bir tarafımı delecek, hayır ben ona da razıyım da babası 40 çıktıktan sonra da kardeşliğe devam etmek zorunda kalacak bana...
işine gelir mi bilmem...:roflol::roflol:
canım bizim diş sıkmamaızla oluyor mu o iş...
hayır oluyorsa diş bırakmayalım ağzımızda ama...:roflol::roflol:
Selam kızlar muhabbet koytu bakıyorum bende bebısımı 2010 da dogurmak ıstıyorum benım kı de 9 ocak gorunuyor dogum tarıhı umarım erken gelmez.fakat bana akıl verdıler eger 2009 olursa nufusunu 2010 yazdırmak ıcın nufus memuruna evde dogum yaptım dıyomusun yanı dogum belgesı yok o yuzden falan dıyıp dogum tarıhını 2010 yazdırabılırmısız bılmem ne derece dogru bana ole soledıler.bıkac gun ıcın yası buyuk gozukmesın nufusta bebıslerımızın?
e dr değil mi o da anlar belkim -tatlicadiarzu-yok cnım Göz doktoru :) hakan bey varmış birde ama şu bayram bir bitsin ondan sonra tekrar leyla hn.ın sekreterini arayıp durumunu öğrenelimde ona göre bişeyler düşünelim diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?