2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

geçmiş olsun canım. bana da idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi 1000 mg içtim mecbur. doktorun onayladıysa iç. boşuna bebğine d eazap çektirme. ama kendi doktoruna sor. minoset ağrı kesici. çok ağrın yoksa içmeyebilirsin onu

slm kizlar gecmisi okuyayaim dedim ama ne mumkun atlayarak bakabildim alinti da yapamadim umarim herkes iyidir benim yarin esim gelecek ins. o yuzden cok mutluyum 3 gunlugune gelecek gerci ama olsun en azindan ozlem giderebilecegiz 3 gunde olsa artik doguma kadar boyle idare edecegiz maalesef 2-3 haftada bir 2-3 gun goruserek buna da sukur ne yapalim

Medicana cnm...sen?
bende başkent canım

sevcan liste harika olmuss ellerıne saglık isimlerde belirlenmiş çoguarkadaşlarda ayyy darısı banaaa birtürlü karar veremiyorum nee zormuss isim koymak zeynep tamamda yanına bulamadaım gıttı:gitme::gitme:
kızlar bayramda yolculuk yapacak olanlar var mı yolculuk zararlı mı acaba
evet canım cok uzak yol zararlıymıs buaydan sonra doktor bana oyle soyledı bızım meleket yakın oldugu ıcın 1 saatte gıdılıyorr ora normal demıstı dktr

jasmın canım gozun aydınnn

canım gözün aydın 2- günlügünede olsa geliyor ne güzel benimkide yurt dışında ve gelemiyor 4 ay oldu görüşmeyeli
İyİ geceler kızlar

iyi geceler yanlış hatırlamıyorsam agrıların vardı nasıl oldun

allah seni de bir an once kavustursun bocukcum cok zor biliyorum ayri olmak ama bebeislerimiz icin katlaniyoruz ne yapalim

BOCUK

şimdi agrılarımın şekli degişti
üç aşagı beş yukarı hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz

bacak agrılarım var bide malum yerim çok agrıyo
ama en çokta sezeryan dikişlerimi acayip zorluyo
acaba hamileyken iç dikişleri açılan varmıdır çok merak ediyorum
dr gidince sorucam
çünkü bazen 'tamam bu sefer iç dikişlerim açıldı' diyorum

ooffff dogum yaklaştıkça stresim artıyo
nasıl olucak ameliyata gitmek gaz sancılarıyla ugraşmak diger çocuklarla ugraşmak
geçen gece yatakta yine agladım
Allahım yardım et bana dedim

ayyyyy içinizi kararttım

kızlar herkesin bayramı mübarek olsun =)işlerim az kaldı ama daha gemi gitmiyo belliki akşamı bulur bitmesi arife telaşı =(belki giremem nete yarın herkesin bayramını kutlıyım dedim...=)yahu benim bacaklarım felaket ağrıyo yolda yürüyemiyorum hiç birde kasık sancılarım başladı hafif hafif ahhhhhhhhhh zeynomda doğurana kadar harikaydım bu seferkinde tam hamile oldum=(ağır abla gibi dolaşıyorum evde doğumdan bir gün önce temizlikçiyle at koşturup temizlikçinin yarı parasını alırım sen hiç durmadın dediği kadın gitti daha doğuma 1,5 ay var 1 haftadır bayram temizliğim bitmedi hakikaten ağır abla oldum yahu =)kızımda hastaydı bu hafta ben kalktım o yattı 2 haftadır okula yollamıyorum ilk kez bu kadar ağır hasta olduğunu biliyorum 4,5 yaşında ilk kez iğne oluyoruz ateşi 6 gün düşüremedik bademcikleri cozutmuş tam yatırdı kızımı şükür ateş bitti salya sümük bitti haifi bir öksürüğü kaldı yollamadım okula bu haftada dinlensin vücudu yıprandı yavrum zaten bayram var arada neyse dertleştim kaçıyorum ben hepinizi öptüm kendinize iyi bakın kızlar ayyyyy koca kızıma bir bayramlıklar aldım çeker fotosunu koyarım kızımın inşşş.=)herkese böyyyyyyyyyyyyyyy=)

günaydın annecikler, biz geldik...
beşik bakacağız kızıma bugün babacıkla...artık bulalım lütfen yaaa...

geçmiş olsun kızına....bacak ağrısı benim merdiven çıkarken oluyor.4.katta oturuyoruz.asansör fobim var ve ben mecburen merdiven çıkıyorum ve çıkasıya kadar nefes nefese kalıyorum ,bacak ağrısı da cabası.....
evet canım antibiyotik ve minoset kullandım. Biz kadındoğumcum dahil 3 dr daha sormuştuk antibiyotiği onlar da kullanabilir deyince kullanmıştım ben. Ama kendimi iyi hisseder hissetmez de bıraktım...
antibiyotik zaten B grubu yani hamilelerin kullanabileceği cinsten(alfasilin)ama gene de insan tedirdin oluyor.içinde 16 tane var.günde 2 tane içiliyor ben bırakmayıp bitiririm heralde.sezeryan olacağım ve boğazıma hortum salacaklar o yüzden mikrop varsa solunum yollarımda hepsi ölsün doğumdan önce....CADIARZU
sağol sweetcim..ağrım değilde ateşim beni rahatsız ediyor en çok.o yüzden içmek zorundayım minoseti....ateş zararlı bebeğe.o yüzden içiyorum.Allahım biran önce iyileşeyim inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…