bende eminönünden almıştım 2 li satılıyor 5 ytl mi ne..bunu tenine giyecek ilk giyecegi yani üstüne dış zıbını üstüne hastane çıkışı denen no kıyafetleri giydircekler pijaması üstü eldiven şapka.çıtçıtlı badi göbegine zarar verir düşene kadar 7 8 gun bunlardan giydirilir.hast.çıkışı zaten 0 3 aylık olur biraz büyük olur bebege cuk diye oturmaz yani.bebiş içinde kaybolur yani:)))
yok canımdaha hiçbirşey almadım bende eşime ulusa gidelim diyorum eşimde hep ankara dışında oldugundan nerde ne var bilmiyor sen bize biraz tavsiyede buluna bilirsen sevinirim
betiş bende de akıntı çok arttı neden acaba üşütüyormuyuzki?
tabi canım...ne demek...
Ben tüm kıyafetleri tek mağazadan aldım, Ulus Anafartalar çarşısının giriş katında, sağdaki bebek mağazasından...markalar optimum chiccoyla aynı, fiyatlar yarı yarıya, seçenek çok...hakikaten çok uygun, beşik küvet vs'de çıkrıkçılar da heryerde var...
Ulus Özelcan bebe'yi çok öneren oldu ama bana pahalı geldi orası, ve sahibi çok uyuz bir adam, dövmeden çıkabilene aşkolsun...kötükedihüsokötükedihüso
ben acity'deki özelcan bebeden çok memnunum açıkçası...alt katta kocaman bir mağaza...biberon emzik vs de oradan aldım...beşiğimi henüz almadığım için direk burdan aldım diyemeyeceğim, hala bakıyorum...
şimdilik aklıma bunlar geliyor...ama istediğin takıldığın bişey olursa sor cnm...
benim ütü yapmam lazım
bebişin eşyalarını ütüleyeceğim
siz hastane çantanızı hazırladınız mı
benim akıntım da arttı
bi de şu kasılmalar da arttı
her gece doğuracam galiba diye diken üsündeyim:roflol:
Annem idil baby almış canım...görmedim...
ben bir tane bebetto organik aldım, çok büyük geldi bana da...
bir tane de bizim başkan almış bebetto yine, sanırım prematüre hastane çıkışı...çok ideal geldi bana boyutları, eldiveni patiği tulumları badisi....
bizim üstte doğuran kız da bir takım prematüre çıkış al demişti bana, çok büyük bu çıkışlar demişti...haklıymış başkanınkini görünce anladım...isterseniz bir bakın...
benim göbeğim 21.günde düşmüş,inşallah dediğin gibi 7-8 günde düşer de elimizdekiler yeter -tatlicadiarzu- hastane çıkışı meselesi karışık gerçekten,çoğu bebeğe büyük gelecek..ama bir bildikleri vardır deyip büyüklere sorunca da ,küçük diyorlar..bende eminönünden almıştım 2 li satılıyor 5 ytl mi ne..bunu tenine giyecek ilk giyecegi yani üstüne dış zıbını üstüne hastane çıkışı denen no kıyafetleri giydircekler pijaması üstü eldiven şapka.çıtçıtlı badi göbegine zarar verir düşene kadar 7 8 gun bunlardan giydirilir.hast.çıkışı zaten 0 3 aylık olur biraz büyük olur bebege cuk diye oturmaz yani.bebiş içinde kaybolur yani:)))
betty isterseniz dr gidin dr su mu akıntımı olduguna baksın..sanırım turnusol kagıdı gibi renk degiştimeyle anlıyormuş su mu akıntımı oldugunu.
haa..neyyy 80?? :uhm:womarch 80 cm normal ama standart oluyor onlar zaten..
a ne güzel liste mi verdiler,ben sordum,sadece hastane çıkışı ,kendi gecelik pijamanızı getirin,herşeyi biz veriyoruz dediler..sonuçta yine de götüreceğim içim rahat etmez, liste verseler daha iyiydi..ben hazırladım, iki valiz, biri küçük el çantası gibi, benim...biri de bildiğin orta boy valiz kızımın...
kapatmadım ama...her an aklıma bişey gelebilir...hastanenin verdiği listeye göre koydum herbişeyini...
annem pembe pike takımını da koyalım sereriz blki hastanede dedi, onu düşünüyorum şimdi...
hazırı<z biz...kasılmalar bende de arttı...korku da...Allahım yardım edecek inşallah...
ben hazırladım, iki valiz, biri küçük el çantası gibi, benim...biri de bildiğin orta boy valiz kızımın...
kapatmadım ama...her an aklıma bişey gelebilir...hastanenin verdiği listeye göre koydum herbişeyini...
annem pembe pike takımını da koyalım sereriz blki hastanede dedi, onu düşünüyorum şimdi...
hazırı<z biz...kasılmalar bende de arttı...korku da...Allahım yardım edecek inşallah...
benim hastane çıkışımda küçücük bende çok kçük diye şikayet ediyordum 15 gün ya giyer ya giyemez....
benim göbeğim 21.günde düşmüş,inşallah dediğin gibi 7-8 günde düşer de elimizdekiler yeter -tatlicadiarzu- hastane çıkışı meselesi karışık gerçekten,çoğu bebeğe büyük gelecek..ama bir bildikleri vardır deyip büyüklere sorunca da ,küçük diyorlar..
evden birileri dedim dikkatini çekerim :)) annem ya da kayınvalidem becerir,eşim ancak onlara şoförlük yapar..şu ana kadar giyim vs konularda 3.tekil şahıs şeklinde ,birlikteyken benim mağaza gezilerim tamamen vakit kaybı onun için,araba ve beşikle ilgili yorum yapmıştı ama hakkını yemeyeyim :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?