2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ben alt üst zıbın takımlarından 2 tane aldım

e ben de bir takım alaım bari...

ay womarch, o kadar çok şeyi aman lazım olursa kocam koşar alır gelir dedim ki, hepsi birden lazm olursa ne yapacak adam istanbulu turlayacak sanırsam kaydirigubbakcemile3

kızlar o dedikleriniz 5 li hastane çıkışı olmuyormu bende aldım öyle 3 takım.zıbın başka beyaz tülbent gibi ince oluyıor.

zambak bence cok sanslisin doktorun normal dogum istiyor boyle doktor bulmak kolay degil.bizi cok korkutuyorlar bu kordonla ama onceden hep oyle dpgum oluyormus.simdi tabi kordon iyice dolanmıssa riske atmaz tabi seni.benim doktorum kordon konusunda cok rahat cok sukur benimki dolasmamıs ama dolanadabilir diyor endise edilecek bisey degil dedi.ancak bebegi etkilerse sezaryene donerler.benim arkadasima saat 16:30 da kordon dolandi diyip almiş ebbegini doktor...doktordan doktora degisiyor tabi ama ben sanki bu kordonu bahane ediyorlarmiş gibi geliyor.hic belli olmaz belki aatar kordonu boynundan

betty benim de arttı akıntım olmazdi pek.ama sanirim normal.

krizalit benim gorumcem yeni dogum yapti diye onu dinliyerek 3 tane zıbın aldim ee 2 tenede hatane cıkısı var yeter diye dusundum.gobek bagi dusene kadar gerekli oluyor dedi.altinada ayakli pijama alti aldim

gunumuzu kutlayan tum arkadaslarim cok tesekkur ederim opuyorumnanaktan

cirkinbeti optimumda bebek kıyafetlerine baktınmı onlarda ucuzluk varmıydı

kızlar o dedikleriniz 5 li hastane çıkışı olmuyormu bende aldım öyle 3 takım.zıbın başka beyaz tülbent gibi ince oluyıor.

aynen o canım...ama hastane çıkışı gibi büyük bişey değil küçücük poşet. İnce klasik zıbın kumaşı, kenarları da incecik oyalanmış gibim...ve ucuz...

merhaba anişler
delf ogluşuna maşallah mevlam saglık sıhat versin nazarlardan korusun egemizi tabiki annesinide

canım sağol amin hepimize.

merhaba canım hoşgeldin. link şöyle

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10223219&posted=1#post10223219

cirkinbeti optimumda bebek kıyafetlerine baktınmı onlarda ucuzluk varmıydı

Canım optimum bana çok pahalı geldi bebek kıyafetlerinde ve malzemelerinde...
Biz herşeyi ulustan aldık...Optimumda 22-25 olan kadife tulumları ordan 10-12 arası aldık...nerdeyse yarı yarıya ödedik...
Kraft dondiyi de aynen yarı fiyata gibi aldık...eğer henüz almadıysan tavsiye ederim ulusa git...aynı markalar çok daha ucuz...

kızlar ruzgardan haberi olan varmı acaba dogum mu yaptı?başka dr gitcem demişti?

yok canımdaha hiçbirşey almadım bende eşime ulusa gidelim diyorum eşimde hep ankara dışında oldugundan nerde ne var bilmiyor sen bize biraz tavsiyede buluna bilirsen sevinirim

hastane çıkışı olarak idil baby düşünüyorsanız tekrar düşünün derim, şimdi baktım da ben 20 li takımını almıştım, zıbın diye koyduğu şeyin sadece üstü var -ya da ben yıkarken altını kaybettim bilmiyorum- ve diğerleri hep 0-3 aylık, kocaman şeyler, 0*3 aylık tulumları ve dış zıbınları yığmışlar tek kelimeyle, çok sinir oldum...

aynen o canım...ama hastane çıkışı gibi büyük bişey değil küçücük poşet. İnce klasik zıbın kumaşı, kenarları da incecik oyalanmış gibim...ve ucuz...

benim aldıgım bu..

kızlar nereden hangi marka aldınız? bende sizin gösterdiklerinizden yok, tabi yeni doğmuş bebeğe haşırt diye o kalın zıbınlar giydirilmez, daha hassas birşeyler giydirilir...

sizin de hastane çıkışlarınız öyle mi, 0-3 aylık mı çoğu? e onu koyacaklarsa ne hastane çıkışı diyorlar, piyasada teker teker onları zaten bulabiliyoruz, 0-3 aylık bir sürü şeyi oldu...çocuğun 0 aylıkken giyeceği birşey yok.

ay womarch, o kadar çok şeyi aman lazım olursa kocam koşar alır gelir dedim ki, hepsi birden lazm olursa ne yapacak adam istanbulu turlayacak sanırsam kaydirigubbakcemile3
evden birileri dedim dikkatini çekerim :)) annem ya da kayınvalidem becerir,eşim ancak onlara şoförlük yapar..şu ana kadar giyim vs konularda 3.tekil şahıs şeklinde ,birlikteyken benim mağaza gezilerim tamamen vakit kaybı onun için,araba ve beşikle ilgili yorum yapmıştı ama hakkını yemeyeyim :mymeka:

kızlar bu iç zıbınlar çok iyi oluyor birde bebişlerin göbeklerine pansuman yapacagımız için çok leke oluyorlar göbek kordonu düşünce bunlarında işi bitiyor

ben de idil baby aldım canım kaliğtesi hoşuıma gidiyor
zaten bebekler hızlı büyüyor diye fark etmez sanıyorum
benim arkadaşımın bebeği var 2 buçuk aylık
çocuk 0 3 aylık giymiyor
bebişlerimizin ne kadar büyüyeceğini bilemeyiz

ben de aldım bu zıbınlardan
ama bebeğimiz kış bebeği
bunun üstüne ne giydireceğiz onu bilemiyom
kıvırır kolunu giydiririz artık ne edelim

baktım şimdi ,iç zıbını aziz bebe den almışım,paketin üzerinde de 2.5 tl yazıyor hatta..benim hastane çıkışım da aziz bebe,dediğin gibi 0-3 aylık şeylerle dolu,iç zıbın da var,ama altına zaten o takımlardan birinin altı olur canım..içzıbının üzerine takım giyilmeyecek mi zaten.. :uhm:
az mı almışım ne ben de,sanki daha çok yenidoğan olmalı ..

Annem idil baby almış canım...görmedim...
ben bir tane bebetto organik aldım, çok büyük geldi bana da...
bir tane de bizim başkan almış bebetto yine, sanırım prematüre hastane çıkışı...çok ideal geldi bana boyutları, eldiveni patiği tulumları badisi....
bizim üstte doğuran kız da bir takım prematüre çıkış al demişti bana, çok büyük bu çıkışlar demişti...haklıymış başkanınkini görünce anladım...isterseniz bir bakın...

bende eminönünden almıştım 2 li satılıyor 5 ytl mi ne..bunu tenine giyecek ilk giyecegi yani üstüne dış zıbını üstüne hastane çıkışı denen no kıyafetleri giydircekler pijaması üstü eldiven şapka.çıtçıtlı badi göbegine zarar verir düşene kadar 7 8 gun bunlardan giydirilir.hast.çıkışı zaten 0 3 aylık olur biraz büyük olur bebege cuk diye oturmaz yani.bebiş içinde kaybolur yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…