ben alt üst zıbın takımlarından 2 tane aldım
krizalit , 2 tane dış zıbın takım dediklerinden aldım,altlı üstlü altları kapalı ayaklı,dediğin gibi çapraz bağlamalı..bir tanesi hastane çıkışında olmak üzere iki tane de içe giyilen eski tip zıbınlardan var..sadece ayaklı alt da almıştım 3 tane,herhalde onlarla giyilir..ben de çözemedim,yetmezse yetişin derim,evden birileri koşar alır gelir diye düşünüyorum..sanki hep çıtçıtlı body giyecek gibi düşündük ama,ilk günlerde göbek hassas ,sadece iç zıbın giyiliyormuş,galiba :uhm:
kızlar o dedikleriniz 5 li hastane çıkışı olmuyormu bende aldım öyle 3 takım.zıbın başka beyaz tülbent gibi ince oluyıor.
merhaba anişler
delf ogluşuna maşallah mevlam saglık sıhat versin nazarlardan korusun egemizi tabiki annesinide
güzel anneler hepinize merhaba
herne kadar fazla yazamasamda takip etmeye çalışıyorum kendi işim olduğundan evden de olsa yoğun bir tempom var kaytaramıyorum küçük meleklerinizin iyi olması beni çok mutlu ediyor
öğretmen arkadaşlrımızında öğretmenler gününü en içtem dileklerimle kutlarım
birkaç defa denk geldim ama sonra linki kaybettim aldığınız ürünlerin resimlerini koyduğunuz sayfanın linki tekrar alabilirmiyim
daha önce yaşadığımız kötü bir olaydan dolayı biz alışveriş işini son aya bıraktık birkaç zıbından başka hiçbirşey almadım henüz
bana aldıklarınız hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum zamanımız az kaldı allah hepimize inşallah hayırlısı ile tek avazda minik meleklerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip eder
bu arada bebekleri için web sitesi kurmak isteyen olursa yardımcı olabilirim
cirkinbeti optimumda bebek kıyafetlerine baktınmı onlarda ucuzluk varmıydı
Canım optimum bana çok pahalı geldi bebek kıyafetlerinde ve malzemelerinde...
Biz herşeyi ulustan aldık...Optimumda 22-25 olan kadife tulumları ordan 10-12 arası aldık...nerdeyse yarı yarıya ödedik...
Kraft dondiyi de aynen yarı fiyata gibi aldık...eğer henüz almadıysan tavsiye ederim ulusa git...aynı markalar çok daha ucuz...
aynen o canım...ama hastane çıkışı gibi büyük bişey değil küçücük poşet. İnce klasik zıbın kumaşı, kenarları da incecik oyalanmış gibim...ve ucuz...
evden birileri dedim dikkatini çekerim :)) annem ya da kayınvalidem becerir,eşim ancak onlara şoförlük yapar..şu ana kadar giyim vs konularda 3.tekil şahıs şeklinde ,birlikteyken benim mağaza gezilerim tamamen vakit kaybı onun için,araba ve beşikle ilgili yorum yapmıştı ama hakkını yemeyeyim :mymeka:ay womarch, o kadar çok şeyi aman lazım olursa kocam koşar alır gelir dedim ki, hepsi birden lazm olursa ne yapacak adam istanbulu turlayacak sanırsam kaydirigubbakcemile3
ben de idil baby aldım canım kaliğtesi hoşuıma gidiyorhastane çıkışı olarak idil baby düşünüyorsanız tekrar düşünün derim, şimdi baktım da ben 20 li takımını almıştım, zıbın diye koyduğu şeyin sadece üstü var -ya da ben yıkarken altını kaybettim bilmiyorum- ve diğerleri hep 0-3 aylık, kocaman şeyler, 0*3 aylık tulumları ve dış zıbınları yığmışlar tek kelimeyle, çok sinir oldum...
ben de aldım bu zıbınlardankızlar nereden hangi marka aldınız? bende sizin gösterdiklerinizden yok, tabi yeni doğmuş bebeğe haşırt diye o kalın zıbınlar giydirilmez, daha hassas birşeyler giydirilir...
sizin de hastane çıkışlarınız öyle mi, 0-3 aylık mı çoğu? e onu koyacaklarsa ne hastane çıkışı diyorlar, piyasada teker teker onları zaten bulabiliyoruz, 0-3 aylık bir sürü şeyi oldu...çocuğun 0 aylıkken giyeceği birşey yok.
farkında değilim..aman beklesin bebekler,foruma girmeyen olunca korkuyoruz resmen akannehirkızlar ruzgardan haberi olan varmı acaba dogum mu yaptı?başka dr gitcem demişti?
hastane çıkışı olarak idil baby düşünüyorsanız tekrar düşünün derim, şimdi baktım da ben 20 li takımını almıştım, zıbın diye koyduğu şeyin sadece üstü var -ya da ben yıkarken altını kaybettim bilmiyorum- ve diğerleri hep 0-3 aylık, kocaman şeyler, 0*3 aylık tulumları ve dış zıbınları yığmışlar tek kelimeyle, çok sinir oldum...
kızlar nereden hangi marka aldınız? bende sizin gösterdiklerinizden yok, tabi yeni doğmuş bebeğe haşırt diye o kalın zıbınlar giydirilmez, daha hassas birşeyler giydirilir...
sizin de hastane çıkışlarınız öyle mi, 0-3 aylık mı çoğu? e onu koyacaklarsa ne hastane çıkışı diyorlar, piyasada teker teker onları zaten bulabiliyoruz, 0-3 aylık bir sürü şeyi oldu...çocuğun 0 aylıkken giyeceği birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?