2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
rapunzelcim sanırım sendin bebişinin boynunda kordon olan
ben hafta sonu gittim doktora doğum konusunda bana ısrarla normal diyo ancak ters giden bi durum olursa sezeryana alırız diyo.
dedim nasıl yani ben sancıyı çekicem çekicem daha sonra bide sezeryana dönerse sezeryan sancısımı çekicem. zaten doktorun dediği bana pek mantıklı gelmedi bu durumda normal doğumu denemesi normalmi ya bebeğime bişey olursa Allah korusun.
bende dedimki o zaman madem epidural yapalım normalde olmazsa sezeryana direk alınır
zaten doktora kalsa direk çatır çatır doğur diyo
offff bu bilinmezlik ve muallakta kalmak beni deli ediyo
rapunzelcm senin doktorun ne dedi peki sana

Delfcim maşallah Egeye...Allahım nazarlardan saklasın...Kocaman olmuş...iri bir bebek olacak...
Haftaya cuma gideceğiz biz de bakalım bizim hatun ne alemde...

Kızlar sizin de akıntınızda artma var mı...Benimki çok arttı bu ara yaaa...

delf maşllh bebişine
bizim randevumuz 4 aralıkta daha cok varr:sinifsinif:

günaydın kızlar....
ögretmen arkadaşlarımızın ögretmenler gününü kutluyorum...

günaydın kızlar nasılsınız? bugün temizlik yapacagım ütü yapacagım başlamadan size bi merhaba diyeyim istedim. bu arada bütün ögretmelerin ögretmenler günü kutlu olsun..

bende yaklaşık 1 ay kadar diş ağrısı çektim en sonunda dayanamadım ve sonunda lokal anastezi ile çektirsim allaha bin şükür hiçbişeyim kalmadı

ağrıyı azaltmak için ağrı kesici yerine adaçayını 6-7 dal sıcak suda demle ve ılıkken sürekli garagara yap - karanfilde aynı şekilde mide bulandırmazsa çiğneyebilrisnde birde bana soğuk yoğurt çok iyi geliyordu belki geçici bile olsa ağrılarını azaltabilir çooook geçmiş olsun birde sakın uzun yatma kafan yukarda olsun ağrı olan kısma kan basıncını engellemeye çalış o tarafınada yatma ben bilirim ne illet bir ağrı olduğunu ama tabi doktorunla mutlaka görüş tekrar çok geçmiş olsun

canım sağol. evt iri olacak gibi duruyor. babaya çekti sanırsam kaydirigubbakcemile3. inş sende güzel haberlerle geleceksin canım. benim biraz arttı . dr normal dedi.

delf maşllh bebişine
bizim randevumuz 4 aralıkta daha cok varr:sinifsinif:

sağol loricim. bayram geçti mi hemen 4 aralık. hemen geçer canım üsülmeee
delf maşallah ege bey'e tosuncuk olmuş artık...

ecrincim sağol canım. efet tosuncuk gibi.kaydirigubbakcemile2

güzel anneler hepinize merhaba

herne kadar fazla yazamasamda takip etmeye çalışıyorum kendi işim olduğundan evden de olsa yoğun bir tempom var kaytaramıyorum küçük meleklerinizin iyi olması beni çok mutlu ediyor

öğretmen arkadaşlrımızında öğretmenler gününü en içtem dileklerimle kutlarım

birkaç defa denk geldim ama sonra linki kaybettim aldığınız ürünlerin resimlerini koyduğunuz sayfanın linki tekrar alabilirmiyim

daha önce yaşadığımız kötü bir olaydan dolayı biz alışveriş işini son aya bıraktık birkaç zıbından başka hiçbirşey almadım henüz

bana aldıklarınız hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum zamanımız az kaldı allah hepimize inşallah hayırlısı ile tek avazda minik meleklerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip eder

bu arada bebekleri için web sitesi kurmak isteyen olursa yardımcı olabilirim

tünaydınn..geçmişi okuyacağım ama önce bir selam vereyim istedim..sabahtan beri temizlik yapıyorum güya,ağır aksak üst katı ancak bitirebildim..
aklımdayken , tüm öğretmen arkadaşlarımm Öğretmenler Gününüz kutlu olsunn,iyi ki varsınızzz a.s.

Üflediler söndüm Karanlıkta gönlüm Hiç bilmezdim ama Derindeymiş pek derdim Bak içime gör beni Tut elimden yak beni ıstemezsen bu aşkı Otur baştan yaz beni Aklım nasıl şaşkın Sevdam deli taşkın Sen görmezsin amma Narındayım ben aşkın Bak içime gör beni Tut elimden yak beni ıstemezsen bu aşkı Otur baştan yaz beni...!

kızlar ben de temizlik yapmak istiyomda bayramı bekliyom ikisi birden çıksın diyorum ev temiz zaten ama yatmaktan daha iyi

öğretmenler günümüz kutlu olsun öğretmen arkadaşlar...
kıslar ben hiç zıbın almadım, hastane çıkışında var bir tane, bir de kalınca önden çapraz iki tane üst var 0 aylık...siz ne yaptınız? ayrıca zıbın aldınız mı? bi de o zıbının altına ne giydireceğiz?

krizalit bende 2 li iç dış olan zıbından birtane aldım ne olur ne olmaz diye..

merhaba anişler
delf ogluşuna maşallah mevlam saglık sıhat versin nazarlardan korusun egemizi tabiki annesinide

ben alt üst zıbın takımlarından 2 tane aldım

krizalit , 2 tane dış zıbın takım dediklerinden aldım,altlı üstlü altları kapalı ayaklı,dediğin gibi çapraz bağlamalı..bir tanesi hastane çıkışında olmak üzere iki tane de içe giyilen eski tip zıbınlardan var..sadece ayaklı alt da almıştım 3 tane,herhalde onlarla giyilir..ben de çözemedim,yetmezse yetişin derim,evden birileri koşar alır gelir diye düşünüyorum..sanki hep çıtçıtlı body giyecek gibi düşündük ama,ilk günlerde göbek hassas ,sadece iç zıbın giyiliyormuş,galiba :uhm:

ben de 2 tane zıbın takımı aldım, iç zıbın dış zıbın, patikli alt, eldiven ve şapka var içinde.
Göbeği düşene kadar çıtçıtlı badi sorun olabiliyor dediler...bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…