2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ayrıntılıya gitti arkadaşım o 4 boyutluydu
sesini cd ye çekişler mükemmel bişey foto zaten şahane
Allah inşallah günleri görmeyi nasip etsin

kalp atışını duymadım ya gördüm pardon:))birisi sormuş alttanmı baktı diye yok üstten baktı hiç alttan bakmadı bugune kadar:))inş.da bakmaz zaten korkudan üçbuçuk atıyorum nasıl dogurcam diye:))

kızlar en çok ne yiyorsunuz merak ettim canınız ne çekiyor.
yaw ben hep lahmacun istiyorum:))tatlı olan herşeyden tiksindim..et köfte türü şeylerden de tiksindim.zaten dogultan balık tavuk yumurta yemiyorum bakalım halimiz ne olcak belki zayıflarım:)))
birde kayısı yiyorum..

kalp atışını duymadım ya gördüm pardon:))birisi sormuş alttanmı baktı diye yok üstten baktı hiç alttan bakmadı bugune kadar:))inş.da bakmaz zaten korkudan üçbuçuk atıyorum nasıl dogurcam diye:))

canım bende ne kadar diye somuştum
kaç mm söyledimi
kaç haftadaymışsın tam şimdi

değiştirsem mi acana ben hospitaliuma gidiyorum birde medicana yamı gitsem
aranızda hiç anadolu yakasında oturan yok mu yaw

kızlar en çok ne yiyorsunuz merak ettim canınız ne çekiyor.
yaw ben hep lahmacun istiyorum:))tatlı olan herşeyden tiksindim..et köfte türü şeylerden de tiksindim.zaten dogultan balık tavuk yumurta yemiyorum bakalım halimiz ne olcak belki zayıflarım:)))
birde kayısı yiyorum..

benimde iskender kebap lahmacun balık pizza.... ama düşündüğüm an kokusu geliyo burnuma anında vazgeçiyorum hoş benimki biraz açgözlülük oluyo galiba :roflol:
bende biraz zayıflasam iyi olacak ama bebeğim iyi olsunda alsamda olur

8 mm dedi 7+2 dedi.
anadolu yakasını iyi bilirim ahhh ahh inş.bebiş dogsun taşıncaz geri....

hisar intercontinantel iyidir ama muayene 100 den başlıyor ümraniyede..ümraniyede erdem hast.medicana hospitalium afiyet ümran birsürü var.ayrıca medicalpark göztepede çok iyi diyorlar.sema hastanesi iyi diyorlar maltepe sanırım.

benim canım hiçbişi istemioooo, aklıma yemekler gelince hiç yiyesim kalmıyor.. bugün rüyamda sigara içtim kavun yedimm, normalde sigara içmem çekiyodum içimee :))))))))) allah hayır etsinnn sabah bi kalktım boğazlarım acıyo ulen dedim hakkatenmi içtim yoksa :)))))

teşekkürler sen ağustos annesimisin
amiiiin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

evet canım ağustos annesi olacaktım ama bebeğim biraz önden gidiyor şimdi temmuz annesi olacağım rabbim izin verirse.ağustos annelerindeyim.sorun olursa....

ndk çok komiksin..
kızlar sigara içen yok dimi aman sakın içmeyin bebişlerinizi düşünün ben aralıkta bırakmıştım..

kızlar bişey soracağım size hamilelik döneminde saç boyatılmaz,kesilmez diyorlar. gerçekten öylemi varmı bilgisi olan

kuaförlerde boyamıyor zaten.ama bitkisel boyalar varmış onunla boyuyorlarmış.aman bebişin saglıgından önemlimi.
kestirmek bence batıl inanaç bebişin ömrü kısa olur derler..ben inanmam..

Selam anneler,
nasılsınız?
Biz cumartesi gününü bekliyoruz.
Doktora gitmek için.
inş.. Kalp atışlarını duyarız hepimiz.
Sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı...

bizim bir akrabamız saçını kestirmiş çocuğu doğunca çok kısa yaşamış beni sıkı sıkı tembihledi sakın sakın saçını ne boyat nede kestir dedi.ama acayip saçlarım dökülüyor sizde öyle problemler varmı saçınızla ilgili

kızlar bişey soracağım size hamilelik döneminde saç boyatılmaz,kesilmez diyorlar. gerçekten öylemi varmı bilgisi olan

valla boya yapılmadığı mantıklı kimyasal olduğu için ama saç kesilmesinin ne gibi bi sakıncası var anlamış değilim?

X