2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kanka bende kabızlık var ne yazıkki
bulantı için leblebi yediğimden sık sık oluyor

cssa sendede varmı canım inşallah geçer çok şükür zorlamıyo ama artmadan önüne geçmek gerek

kızlar bide az çok günlerimizi biliyoruz hepimiz listelesek

sat 2nisan
33. gün kan 298
40. gün kan 3490 kese 7.5 mm
44. gün kese 13 mm
48. gün bebek 2.7 mm pıt pıt atmaya başladı

ben ateş ölçüyodum excel de bi tablom vardı her gün oraya not alıyorum bişeyler
hem gelenlere yardımcı olur
hem karşılaştırmalarımız kolay olur
tabi siz bilirsiniz

selam kızlar bebişimle ben geldim.dr gittik kalp atışını duyduk bir hafta sonra tekrar çagırdı testler vercem kalp atışını tekrar dinleyelim dedi...
ayy canım benim seninle günlerimiz aynı bende duyarmıyım acaba yaa, yarın gitmek istiyorum ya da cumartesii, nasıl bişeydi anlatsanaaadelikafadulden
teşekkürlerr:))) 18 nisan sat'ım yaşım 27 ve 55 kilo hamile kaldımm:))kaydirigubbakcemile2 doktora yarınn gidicemm,kendisi izindeymişdeeekaydirigubbakcemile3
tamam canım ekliyorumma.s.
selam arkadaşlar..
dün öğleden sonradan beri hafif hafif lekelenmem oluyor. ama o kadar açık kahverengi ki neredeyse krem rengi gibi..
sizce önemli bişi midir?
Dr a yarın gidicem ama rahat edemiyorum ki..
en azından bi sizinle konuşmak istedim..

canım korkma genelde oluyor lekelenme doktora görün oda rahatlatır seni, uzan ayaklarını havaya dik dinlenmeye çalış geçecek inşallah...

selam arkadaşlar..
dün öğleden sonradan beri hafif hafif lekelenmem oluyor. ama o kadar açık kahverengi ki neredeyse krem rengi gibi..
sizce önemli bişi midir?

o kanama normaldir canım
içini ferah tut yerimseniben

kızlar bişi sorucam :eek:
ilişkiye yasak konan varmı
benim doktor bana hiç bişi demedi bende sormadım CADIARZU

kızlar meraba.ben de kan verdim. pazartesi 328di değerim 2ye katlayacakmı diye. b,i d edoktor diğer tahlilleri d eyapalım dedi gelmişken tiroid idrar vs. 5 tüp kan aldılar ya. kızlar sizlerin ilk öğrendiğinizde değerleriniz kaçtı

selam arkadaşlar..
sizce önemli bişi midir?

çok koyu kahve ve kırmızı olmadıkça korkma canım normaldir bu kadarı
telaşlanmaman mğmkün değil ama inan korkulacak bi durum değil rengi

o kanama normaldir canım
içini ferah tut yerimseniben

canım korkma genelde oluyor lekelenme doktora görün oda rahatlatır seni, uzan ayaklarını havaya dik dinlenmeye çalış geçecek inşallah...

çok saolun kızlar..
bende önemsizdir diye düşünüyordum ama bunu bir de sizlerden duymak içimi ferahlattı..
çok teşekkür ederim..
umarım hepimiz sorunsuz bi şekilde, sağlıcakla kucaklarız meleklerimizi :Saruboceq:

canım valla doktor bana kalp atışını duyana kadar yasak koymuştu, ama herifi zapdeemedim dün bişi olmadı çok şükürrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim şuan 14 hafta yasak düzelir se tabi kanamam belki öne çekilir
ama leke olmayanlarda çok zorlamamak şartıyla olabilir az az yeni yerleştiği için çok da kasılma olmaması gerekiyo
ama lekesi olanar ilk 3 ay yasak

Beni de listeye alır mısınız?
Sat: 10 nisan
yaşım 27 ilk gebelik
keseyi gördüm 3 gün sonra kontrole gideceğim

Bir şey soracağım. Zaman zaman karnım çok ağrıyor ,diyebilirim ki her gün ve o zaman karnım şişiyor.Doktora da soracam bunu. Size oluyor mu hiç?

yaşım 27 ilk gebelik

Bir şey soracağım. Zaman zaman karnım çok ağrıyor ,diyebilirim ki her gün ve o zaman karnım şişiyor.Doktora da soracam bunu. Size oluyor mu hiç?

tamam canım eklerim kilonu muhtemel bebişin doğum tarihini de yaz emii..
bendede karın ağrısı oluyor ara ara regl olcakmışım gibi doktorum bişi olmaz normal dedi..

canım valla doktor bana kalp atışını duyana kadar yasak koymuştu, ama herifi zapdeemedim dün bişi olmadı çok şükürrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim şuan 14 hafta yasak düzelir se tabi kanamam belki öne çekilir
ama leke olmayanlarda çok zorlamamak şartıyla olabilir az az yeni yerleştiği için çok da kasılma olmaması gerekiyo
ama lekesi olanar ilk 3 ay yasak

bana hiç yasak koymamıstı ama 8. haftadan sonra basladık
onuda hep internetten arastırdım öyle kaydirigubbakcemile3

yaşım 27 ilk gebelik

hosgeldin canım. hayırlı uğurlu olsun
muhtemelen gazdır canım oo
gecer diyorlar ama benim gaz hiç gecmedi

kızlar farkındamısınız bugün eklediklerimin hemen hemen hepsi 27 yaşında :)))

ya kızlar o listeye ilk kan değerlerimizi de yazsak. benim gibi merak edenler değerim azmı die endişelennlerin içi rahatlamış olurç. ne dersiniz. ya ben merak ediyorum 1 saat sonra alcaz sonuçları ama sizin ilk değerleriniz neydi

X