- 1 Temmuz 2008
- 2.896
- 8
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar, ben de 18 aydan sonra tam artık tüp bebek merkezleri araştırırken eşimin askerden gelmesine bir gün kala fasülyemin haberini aldım. reglim geçtikten 6 gün sonra yaptım testi, inanamadığım için 3 farklı eczaneden 3 farklı marka aldım...hepsi de çift çizgi, o çizgileri görmek ne büyük coşku.....Bhcg sonucum o gün 1013 çıktı, dün ikiye katladı 2069... bu hamile kalma süreci çok zor işmiş yaaaa...sizde de öyle oluyor mu, kaset testte çıktı, kanda çıkacak mı, kanda çıktı, iki katı olacak mı, şimdi de kese görünecek mi? ya boş gebelikse? ya Allah korusun dışsa...bi de üstüne acaip grip oldum.ben kafayı yiyeceğim artık...yarın doktora gideceğim, lütfen birbirimize dua edelim, çünkü benim bebişim gerçekten isyandan sonra, tövbe, tövbeden sonra dua ile oldu bu ay Allah' a isyan etmiştim...ve mucizem geldi...umarım benimle kalır...
sizde de sol kasıkta ağrı var mı?
çok saol esracım, bu gerçekten bir mucize, Allah' ın mucizesi, ben onun buradan adaletini hadsiz bir biçimde sorgularken o benim içime çoktan koymuş fasülyemi ve bana hiç gücenmemiş...işte büyüklüğü burada...
hepimiz için herşey güzel olur umarım...
siz de içinizde tutmakta güçlük çekiyor musunuz...söylememem gerekiyor netleşmeden ama benim hamileyiiiiiiiiiiiiim diye taksime çıkıp bağırasım var!
selam kızlar bende 2009 ocak annesiyim benim ilk tüp bebek denemeizde kızıma kavuştum yani daha stresli bekleyiş ve hamileleik geçirdim doğumdada sorunlarım oldu hep bişey olursa diye korkudan hamileleiğimi yaşayamadım ama çektiklerime değdi meleğim bizimle sakın stres yapmayın tadını çıkarın Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz zaten anlamadan bi bakıcaksınız bebeklerinize kavuşmuşsunuz!!
inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip sağlıkla meleklerinizi kucağınıza alırsınız:Saruboceq:
rana nasılsın;?uyumadınmı hala?