2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
iyiyim gönül sen nasılsın kimse konuşmuyor canım sıkıldı.ya ben çok üşüyorum hastamı olcam ne...

bende ii sayılırım.aman dıkkat et canım.ilaç falan kullanamazsın corabını ayagından eksık etme.terleyıpte ruzgara cıkma.kendıne ii bak yoksa cok zor olur.benimde kasık agrım cogaldı bugun doktorumu aradım progestanı gunde 3 defa almamı soyledı ve progynex ıgne atılıyordum onuda 2 doza cıkardı.korkuyorum inşallah bırsey olmaz.sakın kahve cay ıcme dedı bana.bugun de 1 fıncan kahve bırde cay ıcmıstım acaba onun etkısımı var bılemedım.yatıyordum sımdı kalktım.bırazdan yıne yatıcamm.sende dıkkat et canım..

neyse canım ben cıkıyorum agrım cok oturamıyorum.yatmam gerek.sende kendıne ii bak sakın hasta olma...

ablamda ocak annesi olcak inşallah 4 haftalık galiba dedi doktor ....burayı görünce nasıl

heyecanlandım..allah hepinize sağlıklı ,sıhhatli bebekler ve doğumlar nasip etsin...

saol buzdevri inşallah
gönül çok geçmiş olsun canım dinlen ayaklarını çok da uzatma hafif toplayıp yat bol su iç bebeğin yerleşmeye çalışıyo tutumunmaya çalışıyor biraz zorlayacak annesi

ecrin nasılsın canım
ben uyuyakamışım koltukta şimdi uyandım

esra iyi sayılırım üşüyorum ya nedense...ben de çok uyuyorum ne olcak böyle bilmem...

canım hava sıcak gibi duruyo ama rüzgar var bizim burda sen istanbulda nerdesin bilmiyorum oradada varmı ama benimde ayaklarım buz gibi cam açtığımda. sabah alevler içinde uyanıyorum ama gün içindede üşüyorum

birde sancısı olanlar kızlar ayaklarınızı ve belinizi sakın açık bırakmayın

evet çok rüzgar vardı dışarı çıktımda..bayrampaşa da oturuyorum sen nerede oturuyorsun..

hava serin olunca fıldır fıldır geziyorum çok şükür...bugunde çok guzeldi ama gelince üşüdüm...

dün benim arkadaşım geldi bana bebişi tam 2 aylık oldu.ama 9 ay yattı çok zor allah yardım etsin.çok sıkılıyordu iki gunde bir ben gidiyordum..

bende şimdilik kimsede bilmiyo bi kayınvalidem görümcem geliyo arada
yada ben gidiyorum bazen orda yatıyorum
bugün pıtt pıt ları duydum ben biliyomusun
sen yarın gideceksin dimi doktora

mrb kızlar
nasılsınız.
benim dün değerim 328 çıkmıştı yarın yine yaptırıcam sizlerin kaçtı

benim sat 2 nisan
33. gün 298 çıkmıştı
40. gün yaptırdım bir daha 3490 çıktı keseyi gördük

benim de sat 15 nisan. 34. gün yaptırdım 328di. yarın bidaha yaptırcam iii mi sence.nezaamn görürüm keseyi.

iyi canım çok güzel
ikiye katlıyo dün 328 çarşamba 640 cuma 1280
cuma görünür muhtemelen vajinal ama canım yarınki artışına ggöre daha iyi söyleriz

X