2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
mrb kızlar konu tekrarı olmuş gördünüz mü eda diye biri ocak anneleri diye bi başlık açmış bölünücek yaaaa hamişler

eskiymiş yaa pardon geçen seneki hamişler devam ediyolarmış ben yanlış görmüşüm

mrb kızlar konu tekrarı olmuş gördünüz mü eda diye biri ocak anneleri diye bi başlık açmış bölünücek yaaaa hamişler

canım ms.eda'nın actıgı topıgı dıyorsan 2007 yılında acılmıs bız 2010 annelerıyız bolunme olmaz sanırım...ıcını rahat tut..

ya kızlar ben hıc iyi degılım basım cok kotu donuyor cok halsızım.sızce ne yapmalıyım.bana bırsey soyleyın lutfennnn.hiç iyi degılımmmmm

tuzlu ayran içip biraz uzanırsan sanırım iyi gelir

pek fayda etmıyor canım yaa napcagımı sapıttım...tuzlu ayran tansıyon dusuklugundemı alınıyordu yoksa yuksekkenmı.duşukmu yuksekmı bılmıyorum kı.eşimi bekliyorum olçsun dıyeee

ya kızlar ben hıc iyi degılım basım cok kotu donuyor cok halsızım.sızce ne yapmalıyım.bana bırsey soyleyın lutfennnn.hiç iyi degılımmmmm

yat dinlen canım birden kalkma önce otur sonra kalk
meyve falan yemeye çalış serinletici yada iştahını açabilecek şeyler düşün onlardan ye
düşünce içiliyo çıksın diye

pek fayda etmıyor canım yaa napcagımı sapıttım...tuzlu ayran tansıyon dusuklugundemı alınıyordu yoksa yuksekkenmı.duşukmu yuksekmı bılmıyorum kı.eşimi bekliyorum olçsun dıyeee

dengelemek istiyosan eğer ki tansiyonunu limon ye hemen dengeler

merhaba kızlar hamile olduğumu 5 gün önce öğrendim değişik bir heyacan var içimde allah hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ben antalyadayım ismim serenhihoyyyt

benim sizlere bir sorum olacak hepimiz yeniyiz ama bilgisi olan varmı ben dün ilk defa ultrasona girdim kese görünüyor ama daha çok küçük dedi haftaya çarşamba tekrar kontrole gideceğim yanlız sağ tarafda da bir yumurta çıktı ikiz olabilirmi bilgisi oan varmı

benim sizlere bir sorum olacak hepimiz yeniyiz ama bilgisi olan varmı ben dün ilk defa ultrasona girdim kese görünüyor ama daha çok küçük dedi haftaya çarşamba tekrar kontrole gideceğim yanlız sağ tarafda da bir yumurta çıktı ikiz olabilirmi bilgisi oan varmı

benim bi bilgim yok ama kese daha o kadar küçükken ikiz olup olmadığı anlaşılaır mı bilemem ama sanmıyorum belkide çatlamamış bi yumurta kalmıştır kist olmuştur ablamda da öyle olmuştu

mrb kızlarr nasılsınız biz bugün doktora gidemedik çünkü tatilmiş onlarada perşembe gitcez inş

benim bi bilgim yok ama kese daha o kadar küçükken ikiz olup olmadığı anlaşılaır mı bilemem ama sanmıyorum belkide çatlamamış bi yumurta kalmıştır kist olmuştur ablamda da öyle olmuştu

peki böyle bir durumda ne oluyor çatlamamış yumurtadasenağlamasenağlama

X