Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar konu tekrarı olmuş gördünüz mü eda diye biri ocak anneleri diye bi başlık açmış bölünücek yaaaa hamişler
ya kızlar ben hıc iyi degılım basım cok kotu donuyor cok halsızım.sızce ne yapmalıyım.bana bırsey soyleyın lutfennnn.hiç iyi degılımmmmm
tuzlu ayran içip biraz uzanırsan sanırım iyi gelir
ya kızlar ben hıc iyi degılım basım cok kotu donuyor cok halsızım.sızce ne yapmalıyım.bana bırsey soyleyın lutfennnn.hiç iyi degılımmmmm
pek fayda etmıyor canım yaa napcagımı sapıttım...tuzlu ayran tansıyon dusuklugundemı alınıyordu yoksa yuksekkenmı.duşukmu yuksekmı bılmıyorum kı.eşimi bekliyorum olçsun dıyeee
merhaba kızlar hamile olduğumu 5 gün önce öğrendim değişik bir heyacan var içimde allah hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ben antalyadayım ismim serenhihoyyyt
benim sizlere bir sorum olacak hepimiz yeniyiz ama bilgisi olan varmı ben dün ilk defa ultrasona girdim kese görünüyor ama daha çok küçük dedi haftaya çarşamba tekrar kontrole gideceğim yanlız sağ tarafda da bir yumurta çıktı ikiz olabilirmi bilgisi oan varmı
benim bi bilgim yok ama kese daha o kadar küçükken ikiz olup olmadığı anlaşılaır mı bilemem ama sanmıyorum belkide çatlamamış bi yumurta kalmıştır kist olmuştur ablamda da öyle olmuştu