2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar karnım top yutmus gibi :uhm:
erken değil mi böle cıkması kacıncı ayda cıkar ki göbek

günaydın canım.....göbek 3.aydan sonra yani 11.hafta gibi hafiiiiif çıkıyor sonra 5.aydan sonra büyüyorda büyüyor...senin karnın gazdan şişmiş olabilir çünkü erken henüz....

11. haftadan sonra yavaş yavaş başlıyo diye bilmiyorum ama tabi ünyeden bünyeye değişir heralde ya

kızlar karnım top yutmus gibi :uhm:
erken değil mi böle cıkması kacıncı ayda cıkar ki göbek
caım kişiden kişiye değişiyor karnın büyümesi.genetik bir şey.bi söylentiye göre de eğer karnın erken büyürse erkek bebek olacakmış ama bu bir söylenti tabi

hepinize günaydın çok güzel bir serüvenin henüz başlangıcındasınız..biraz zorlu ama çok güzel günler sizleri bekliyor....allah sağlıkla kurtarsın hepinizi...

:uhm: off yaa içime cekmekten bi hal kaldım içimede cekemiyom o ayrı mesele karnım taş gibi
şimdi böyle olursam ilerde ne olurum ben yaaa senağlama

anam bizim kızlar başlamış kuzularını görmeye,Allah tamamını erdirsin:)
benim göbek 6 aylıkken bile yok gibiydi 7 de şiştim 8 de koccaman oldum 9 da işte o zor oluo,oturması,kalkması..
bu arada uyumanın tadına varın kızlar,göğüs ağrısı devede kulak kalacak bi süre soona:)
sadece sola yatabileceksiniz ki o da bi yerden soona bayıcak:))
ay ne kötü haberler verdim..ama amacım şimdinin değerini bilin:))hele doğunca bebeler..uyku mu o ne??

kızlar beli lastikli pantolonlar var ben ilk 3 ay onları kullandım...LCWden almıştım şimdi hamile pantolonu giyiyorum ..hamile pantolonunu hemen almayın çünkü karnınız olmadığı için düşüyor belinizden..

:uhm: off yaa içime cekmekten bi hal kaldım içimede cekemiyom o ayrı mesele karnım taş gibi
şimdi böyle olursam ilerde ne olurum ben yaaa senağlama

içine çekme tatlım ,bi kadının kilo olarak en rahat olduğu dönem bu,çok sorarlarsa 3 aylık de geç:))))
vucut kendini değiştire değiştir hazırlıo işte,keyfine varın:nazar:

içine çekme tatlım ,bi kadının kilo olarak en rahat olduğu dönem bu,çok sorarlarsa 3 aylık de geç:))))
vucut kendini değiştire değiştir hazırlıo işte,keyfine varın:nazar:

yarın 9 hafta oluyo 2. ay bitiyo yani
bu durumda kaç aylık deniliyor :uhm:

annişler noldu size yavv :uhm:
bebişler sesinizi soluğunuzu kesti bakıyorum :roflol:

günaydınnnnnn şekerlerrrr yav siz ne zaman uyandınızda kouşmaya başladınızfisfisfis ben uykudan gözümü açamıyorum allahta bugün tatil

kızlar beli lastikli pantolonlar var ben ilk 3 ay onları kullandım...LCWden almıştım şimdi hamile pantolonu giyiyorum ..hamile pantolonunu hemen almayın çünkü karnınız olmadığı için düşüyor belinizden..

evet onları bi arkadaşım almıştı çok rahat dedi almak gerek ben zaten göbeğimi saran şeeylerde giyemiyorum normalde o hamile pantolonları hiç giyemem muhtemelen

ya kızlar benim geceleri çok uykum oluyo ama bi türlü uyuyamıyoorum çok dönüyorum
yüzükoyun yatmayı seviyoorum göğüsler acıyo yatamıyorum tam dalıyorum tuvaletim geliyo uyanıyorum
sizdede oluyomu

evet onları bi arkadaşım almıştı çok rahat dedi almak gerek ben zaten göbeğimi saran şeeylerde giyemiyorum normalde o hamile pantolonları hiç giyemem muhtemelen

bende gıyemem herhalde.ben elbıse aldım canım.karnım falan rahat ıcınde.kısın gıyerız pantolon.hamıle kotlarda var.belı lastıklı dusuk bellı onlarda cok rahatmıs.arkadasım 9 ay boyunca gıymıstı.

bende su beli lastikli kotlardan alsam iyi olcek kanımda :nazar:

kızlar size bişi sorucam
hani göbekte koyu bi hamilelik cizgisi oluyor ya
bende cıkmaya basladı göbeğimin altınna doğru :uhm:

kızlar size bişi sorucam

bende de bıraz sılık olarak cıkmaya basladı canımm..

kızlar size bişi sorucam

kanka oooo maşallah:nazar:
öperim seniŞeniz

X