2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba, Allah izin verirse mayısta anne olacağım inş. tabi bebişim daha erken davranıp nisanda gelmezse. siz tecrübeli annelere sormak istediğim bişey var. arada sizlerden bizim topiğe gelip destek olanlarınız var sağolsunlar.

bebeğimiz tam mevsim değişikliği olduğu dönemde gelecek. kıyafet konusunda hep az mı aldım acaba diye düşünüp duruyorum. mayıs ayı çok soğuk olmaz ama yeni doğan bebeğede ince giydirilmez sanırım.
sizler geçen sene nasıl giydirdiniz bebişlerinizi. uzun kollumu yoksa kısa kollumu daha çok ihtiyaç oluyor. bende alt üst takım olarak 4-5 tane var. 4-5 tanede alttan çıtçıtlı badi var. acaba uzun kollu olarak bunlar azmıdır. bazen günde 3 defa üst değiştirenler oluyormuş. mesela sadece uzun kollu çıtçıtlı badi bebeğe azmı gelir acaba altına patikli pantolonla birlikte.

önerilerinizi bekliyorum tecrübeli anneler. benim bide ilk bebeğim malüm baya bi tecrübesizim bu konuda. şimdiden tşkler.

şimdiden allah analı babalı büyütsün canım aldıkların yeterli fazla alma cabuk büyüyorlar.. bir cıtcıtlı badi ve ayaklı alt ve üstünede yine bir badi ve ya takımları giydirirsin zaten 2 aylıkken tek cıtcıtlı badi ile durdu benimki hep ama geceleri değil tabi geceleri hep uzun kollu eldiven gercekten cok kirlenio bol al penyye battaniyelerden al 2 tane cok kullanıslıoluyor yazın hep onları kullandık biz ama ilk doğum için eşya verirken mutlaka birtanede peluş battaniye al yanına ben sonradan getirttim ve hastanedeki bebek beşiklerine koymak için ayrı bir battaniye daha kendinede yelek sakın unutma hayırlı doğumlar canım bide soğan al hastanede doğumdan yarım saat önce soğanı göğüs ucuna sür yada sürsünler mutlaka yara felan olmaz yoksa cok cekersin öpüldün:KK68:

nedir bu annelerin ille de yesin ille de yesin hırsı yaaa? bırakın zayıf olsun, bırakın biraz aç kalsın, açlık bir annenin çocuğa zulmünden daha hayırlıdır! ayrıca sanılanın aksine açlık sağlık için çok iyidir. bebekler sinyal veriyor ama anlayabilene?

ne zulmü yaa!???? evet bide ben sandalyeye bağlayıp kırbaçlıyorum yemediği zaman abartmayın arkadaşlar!!!bi sorunum vardı yazdım yardım istedim eleştiri yapın demedim..birkaç arkadaş sağolsun Allah onlardan razı olsun yardımcı oldular fikir verdiler ayrıca sorunumuz kalmadı artık.. psikopat değilim kızdığım bişeyn acısnı yavrumdan çıkarayım..burdaki eleştiri yapan anneler herhangi bi konuda hiç kızdığınız anlar olmuyor mu çocuğunuza yok diyorsanız eğer ben sizin anneliğinizi eleştireceğim tekrar tekrar yazıyorum açıklıyorum dönüp dolaşıp ilk yazımdan alıntı yapılıp acımasızca eleştiri oklarına maruz kalıyorum pişman oldum yaa mayıs anneleriyle konuşalım hatta yüzyüze görüşelim dertlerimizi paylaşalım diyordum ben gurbetteyim ne bileyim yakın buldum bu siteyi ama şu hale bak artık açmak istemiyorum sinirlerim bozuluyor saçma sapan yorumlar görünce lütfen yazdıklarınıza dikkat edin!!!!

Arkadaşlar topicimiz bayadır sessiz kalmış.bende uzun zamandır nete girmiyordum. düşündümde kuzularımın doğum günleri yaklaştı.nisan ayı ortalandı. benim kuzum 3 mayısta doğmuştu.şimdiden ilk doğum günü telaşı sardı beni. nasıl kutlasak bilemiyoruz. var mı fikri olan ? :KK61:

selam kızlar buraya pek takılamıyoruz malum herkez iyidir inş. doğum günleri yaklaştı herkezin kimimizin oldu burdan tüm kuzularımızın doğum gününü kutluyorum :KK19:

herkese selamlar yine sessiz sedasız topik....genelde iyi sayılır bebeğim bu aralar çok huysuz diş sıkıntısı birde artık yürüyor tabi kendi başına yürüme isteği hepsi birbirine karışınca huyuzluk yapıyo bende tabi haldır haldır doğum günü hazırlıklarındayım habire tarif bakıyorum ben pastasını hazır alıcam baya kalabalık olcak gibi görünüyo birde oğluma özel tişört siparişi verdim üzerinde doğumgünü pastası var ve ismi yazıyo işte bir telaşe gidiyo umarım bütün bebitolar iyidir herkese kocaman öpücük:KK66::KK66::KK66:

Merhabalar;

Bu hafta kizima kendi kendine uyumayi ogretiyorum. Normalde memede uyuyordu cunku. Haftaya annem gelecek ve ben ise basliyorum. Sabah uyaninca, aksam yatmadan bir de gece kalkarsa (12den once olmak sartiyla) emziriyorum. Sabah kahvaltisina da yulaf ezmesi gibi seyleri de formula sutle veriyorum. Umarim sut ihtiyacini karsiliyorumdur yeterince.

selam diyorumama maalesef topiğimizde kimse yokkk, bugün canım kızım Eyşan'nın doğum günü 1. yaşımızı kutladık Allah'ım inşallah hepimizin evlatlarıyla birlikte hayırlı nice senelere diyorum :KK16:

selam diyorumama maalesef topiğimizde kimse yokkk, bugün canım kızım Eyşan'nın doğum günü 1. yaşımızı kutladık Allah'ım inşallah hepimizin evlatlarıyla birlikte hayırlı nice senelere diyorum :KK16:

:nazar::nazar::nazar:maşallah kuzunun yeni yaşı kutlu mutlu olsun ne :nazar:çabuk büyüdüler böyle Allah herkese nasip etsin bu duyguyu

Merhabalar;

Bu hafta kizima kendi kendine uyumayi ogretiyorum. Normalde memede uyuyordu cunku. Haftaya annem gelecek ve ben ise basliyorum. Sabah uyaninca, aksam yatmadan bir de gece kalkarsa (12den once olmak sartiyla) emziriyorum. Sabah kahvaltisina da yulaf ezmesi gibi seyleri de formula sutle veriyorum. Umarim sut ihtiyacini karsiliyorumdur yeterince.

inşallah kolay atlatırsınız bu dönemi anneden ayrılmak zor gelicektir minnoşa ama anneannesi bakar ona mis gibi

mutlu yıllarrr prensese:)

Küçük hanımefendi, doğum günün kutlu, ailenle hayırlı, uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrün olsun inşallah

slm kuzuların ilk yaşları hayırlı olsun ya neler oldu topiciğimize bir haftadır kimse yazmamış terkedilmiş topicler arasına mı gidiyo yavaş yavaş bebeklerimiz yürüyo diş çıkarıyo konuşuyo ilk yaşlarını kutluyo asıl şimdi paylaşacak birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var lütfen sık sık yazmaya çalışalım

merhabalar kimsecikler yok ama yinede paylaşmak istedim 5 mayısta oğluma çoooook güzel bir doğumgünü yaptık arkadaşlarıda vardı çok güzel oynadılar bu arada benim oğlan artık baya baya yürüyo heryere kendi gidiyo özellikle müzik duyunca hiç tutmayın öyle güzel oynuyo ki :))yalnız hala anne demiyo sadece ağlarken işte biraz anneye benzer birşeyler söylüyo bu hafta birde diş çıkarıyo iki taraf birden patladı köpek dişiymiş galiba 2 gündür felaket huysuz aşısını yaptırıcaz birazdan şimdiden bana sıkıntı bastı aşı yüzünden inşallah zorlamaz bizi şimdilik bizden bu kadar hep bakıyorum kimseler yok valla üzülüyorum diğer topikler hep kalabalık :KK43:

bu arada unutmuşum herkesin geçmiş anneler günüde kutlu olsun benim için anneler günü bu sene gerçekten çok başkaydı ailecek süper bir yere kahvaltıya gittik sonra oğlişle beraber bana hediye almışlar çok duygulandım:KK64::KK64: geçen sene daha minnaccıktı anneler gününde bu sene yürüyor zaman çok hızlı akıyor valla

merhabalar kimsecikler yok ama yinede paylaşmak istedim 5 mayısta oğluma çoooook güzel bir doğumgünü yaptık arkadaşlarıda vardı çok güzel oynadılar bu arada benim oğlan artık baya baya yürüyo heryere kendi gidiyo özellikle müzik duyunca hiç tutmayın öyle güzel oynuyo ki :))yalnız hala anne demiyo sadece ağlarken işte biraz anneye benzer birşeyler söylüyo bu hafta birde diş çıkarıyo iki taraf birden patladı köpek dişiymiş galiba 2 gündür felaket huysuz aşısını yaptırıcaz birazdan şimdiden bana sıkıntı bastı aşı yüzünden inşallah zorlamaz bizi şimdilik bizden bu kadar hep bakıyorum kimseler yok valla üzülüyorum diğer topikler hep kalabalık :KK43:

cANIM MUTLU YILLAR DİLERİM.NİCE SENELERE :KK71::KK71::nazar:

X