- 12 Ocak 2010
- 1.394
- 13
herkese merhaba, Allah izin verirse mayısta anne olacağım inş. tabi bebişim daha erken davranıp nisanda gelmezse. siz tecrübeli annelere sormak istediğim bişey var. arada sizlerden bizim topiğe gelip destek olanlarınız var sağolsunlar.
bebeğimiz tam mevsim değişikliği olduğu dönemde gelecek. kıyafet konusunda hep az mı aldım acaba diye düşünüp duruyorum. mayıs ayı çok soğuk olmaz ama yeni doğan bebeğede ince giydirilmez sanırım.
sizler geçen sene nasıl giydirdiniz bebişlerinizi. uzun kollumu yoksa kısa kollumu daha çok ihtiyaç oluyor. bende alt üst takım olarak 4-5 tane var. 4-5 tanede alttan çıtçıtlı badi var. acaba uzun kollu olarak bunlar azmıdır. bazen günde 3 defa üst değiştirenler oluyormuş. mesela sadece uzun kollu çıtçıtlı badi bebeğe azmı gelir acaba altına patikli pantolonla birlikte.
önerilerinizi bekliyorum tecrübeli anneler. benim bide ilk bebeğim malüm baya bi tecrübesizim bu konuda. şimdiden tşkler.
şimdiden allah analı babalı büyütsün canım aldıkların yeterli fazla alma cabuk büyüyorlar.. bir cıtcıtlı badi ve ayaklı alt ve üstünede yine bir badi ve ya takımları giydirirsin zaten 2 aylıkken tek cıtcıtlı badi ile durdu benimki hep ama geceleri değil tabi geceleri hep uzun kollu eldiven gercekten cok kirlenio bol al penyye battaniyelerden al 2 tane cok kullanıslıoluyor yazın hep onları kullandık biz ama ilk doğum için eşya verirken mutlaka birtanede peluş battaniye al yanına ben sonradan getirttim ve hastanedeki bebek beşiklerine koymak için ayrı bir battaniye daha kendinede yelek sakın unutma hayırlı doğumlar canım bide soğan al hastanede doğumdan yarım saat önce soğanı göğüs ucuna sür yada sürsünler mutlaka yara felan olmaz yoksa cok cekersin öpüldün