2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlr face grubumuz var mı ve varsa grup yöneticisi aramızda mı? temmuz grubu annelerinin face grubu baya bi yoğun ve çok güzel ilişkileri var.hani yoksA grubumuz ben mayıs anneleri adına bi grup kurucam ne dersiniz?

grubumuz var canım hatta iki tane var galiba benim katıldığım grup nisan ve mayıs anneleri ve de bebekleri

arkadaşlr face grubumuz var mı ve varsa grup yöneticisi aramızda mı? temmuz grubu annelerinin face grubu baya bi yoğun ve çok güzel ilişkileri var.hani yoksA grubumuz ben mayıs anneleri adına bi grup kurucam ne dersiniz?

kk anneleri bizimki de.bebişin nasıl oldu canım?yiyor mu?

diş buğdayı da yapmışsın.konu açıp resim ekleyebilirsin.benim kuzuma da 6 ay kınası yapmıştık.profilimden bakabilirsin bu ay ben de diş buğdayı yapıcam kısmetse

kk anneleri bizimki de.bebişin nasıl oldu canım?yiyor mu?

canım sağol ilgin için hala yeme sorunumuz devm ediyor ama tavsiyeler çok işe yaradı bende son derece relax bi anne olmaya başladm :KK68::KK1:
konu açmayı bilmiorum tatlım ya aslında istiyorum bende paylşmayı.6 ay kınasını ilk defa internette duydum sanırım Bursa yöresinde yapılıyormuş .ilginç geldi bidahaki bebeğime bende yapıcm inş.kutlama eğlence kaçmaz :)

herkese mehabalar iyi haftasonları
benim oğlumda da uyku sorunu çok fazla geceleri çok kalkıyo gündüzleride uyuma süresi azaldı büyüdükçe sanki daha çok kalkar oldular ne zaman düzene gireceğini gerçekten bilmiyorum olsun napalım sağlıklı olsunlarda
bu arada yeni gelen arkadaşlar HOŞGELMİŞLER...:)))))
oğlumda yemek problemi fazla yaşamadım ama zaman zaman oluyor tabi mesala şimdi şimdi başladı kaşık gördümü kafasını çeviriyo yada eliyle itiyo ben hiç üstüne gitmiyorum 5 dk sonra tekrar deniyorum sonra birde oyunla deniyorum baktım hala almıyosa bırakıyorum valla daha sonra farklı birşey yapıp öyle vermeye çalışıyorum tiksinir diye hiç üstelemiyorum nasıl bizde bazen yemek istemeyiz onlarda bir birey sonuçta verdğimiz tadlarla yeni karşılaşıyorlar bazılarını seviyorlar bazılarını sevmiyorlar işte sabırlı olup değişik değişik şekillerde vermeye çalışıcaz yemekleri sağlığı yerindeyse ve keyifliyse gerisi boş bence

arkadaşlar merhaba.bende mayıs annesiyim.bebeğim anneler günü hediyem.benim oğlum 10. ayına girdi.8.ayında alt iki dişi çıktı ama daha yok.üstler uzun zamandır sert ama hala çıkmadı.bu durumda olan var mı?birde bebekleri akşamdn sabaha kadar deliksiz uyuyan var mı ve bunu nasıl sağladınız?

canım benim oğlumda 7. ayında alttan 2 tane birden çıkardı şimdi bu ay 4 tane birden patladı bir anda 6 tane dişimiz oldu :nazar:

herkese merhabaaa.

oğluşumu kontrole diye götürdüm aşı olduk geldik. kızamık aşısını zorunlu tutmuş sağlık bakanlığı..haberiniz olsun kızlar dr.nuzla bir görüşün isterseniz.

geçmiş olsun canım bizde geçen ay götürmüştük kan ve idrar tahlili isteniyomuş 9. ayda bizde daha yaptırmadık bakalım bu ay yaptırıcaz tahlilleri ama bende bir doktorumuzu arayayım söylediğin iyi oldu

geçmiş olsun canım bizde geçen ay götürmüştük kan ve idrar tahlili isteniyomuş 9. ayda bizde daha yaptırmadık bakalım bu ay yaptırıcaz tahlilleri ama bende bir doktorumuzu arayayım söylediğin iyi oldu

çok sağol cnm. bize 1 yaşına kasdar artık aşı yokdendiği için şok oldum.oğluşum çok ağladı çünkü yakıyormuş.kızamık salgınına önlem olsun istemiş bakanlık.

ay yavrum kıyamam bizim doktorda aşı falan yok demişti iyi önleminizi almışsınız o zaman ne güzelll

bugün hava çok güzel ama kocişim evde yok akşam geç gelicek canım hiçççççç bişeyde yapmak istemiyo oğlan kucağımda öyle yazmaya çalışıyorum bugün zor olcak galiba bu miskinlikle

çok sağol cnm. bize 1 yaşına kasdar artık aşı yokdendiği için şok oldum.oğluşum çok ağladı çünkü yakıyormuş.kızamık salgınına önlem olsun istemiş bakanlık.

haftaya bizde doktora gidecegiz.aşı mı olcak simdi.normal aşılarda dogru dürüst aglamadı bile maşallah oglusum ama yakıyomus,aglarsa aman ya dayanamıyorum ben :KK43: bana yapsalar olmaz mı? :KK43:

herkese mehabalar iyi haftasonları
benim oğlumda da uyku sorunu çok fazla geceleri çok kalkıyo gündüzleride uyuma süresi azaldı büyüdükçe sanki daha çok kalkar oldular ne zaman düzene gireceğini gerçekten bilmiyorum olsun napalım sağlıklı olsunlarda
bu arada yeni gelen arkadaşlar HOŞGELMİŞLER...:)))))
oğlumda yemek problemi fazla yaşamadım ama zaman zaman oluyor tabi mesala şimdi şimdi başladı kaşık gördümü kafasını çeviriyo yada eliyle itiyo ben hiç üstüne gitmiyorum 5 dk sonra tekrar deniyorum sonra birde oyunla deniyorum baktım hala almıyosa bırakıyorum valla daha sonra farklı birşey yapıp öyle vermeye çalışıyorum tiksinir diye hiç üstelemiyorum nasıl bizde bazen yemek istemeyiz onlarda bir birey sonuçta verdğimiz tadlarla yeni karşılaşıyorlar bazılarını seviyorlar bazılarını sevmiyorlar işte sabırlı olup değişik değişik şekillerde vermeye çalışıcaz yemekleri sağlığı yerindeyse ve keyifliyse gerisi boş bence

valla en uslu bebeklerden biriydi benim oğlumda emer anında uyurdu acıkana kadarda uyanmazdı.Ama şimdi geceleri cok sık uyanıyo.yani aynı sorun bizde de var ama bende aynen senin gibi düşünüyorum yeterki sağlıklı olsunlar, neşeleri yerinde olsun da bizler yeterki uykusuz kalalım :)

haftaya bizde doktora gidecegiz.aşı mı olcak simdi.normal aşılarda dogru dürüst aglamadı bile maşallah oglusum ama yakıyomus,aglarsa aman ya dayanamıyorum ben :KK43: bana yapsalar olmaz mı? :KK43:

valla canım bende dayanamıyorum en son 6 ay aşısında acıkmıştı uykuda gelmişti acayip ağladı bende dayanamadım valla çocuğu öyle bir kaptım ki hemşireler bile şaşırdı hemen emzirdim öyle odanın ortasında sussun diye gözüm hiçbirşey görmedi valla

kızlar sormayın aşı yüzünden bebem ağladı diye migrenim tuttu hala da geçmedii. hemşirede korktu ben çocuğu elinden kapınca.anne olmak çok zormuş y..şimdi uykusunda iç geçirip duruyor paşam:KK43:

kızlar sormayın aşı yüzünden bebem ağladı diye migrenim tuttu hala da geçmedii. hemşirede korktu ben çocuğu elinden kapınca.anne olmak çok zormuş y..şimdi uykusunda iç geçirip duruyor paşam:KK43:

ah ben kıyamam o küçük yüreğe :KK43:( şimdi bu kadarcık canı yandı ama daha büyük acılardan koruyacak o aşı insan böyle düşününce biraz rahatlıyo canım sen bu akşam paşanın hep sevdiği şeyleri ver her zamankinden biraz daha fazla oyun oyna en iyisi biraz unutur belki sanada geçmiş olsun çookk haftasonun iyi geçirmeye bak

ah ben kıyamam o küçük yüreğe :KK43:( şimdi bu kadarcık canı yandı ama daha büyük acılardan koruyacak o aşı insan böyle düşününce biraz rahatlıyo canım sen bu akşam paşanın hep sevdiği şeyleri ver her zamankinden biraz daha fazla oyun oyna en iyisi biraz unutur belki sanada geçmiş olsun çookk haftasonun iyi geçirmeye bak

cnmm çok teşekkürler..uykusunda iç geçirmesi yok mu beni nasıl üzdü...allah hepimizin evlatlarını korusun

X