2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

:nazar:bizimki yürümüyor ama sürekli diş çıkarıyor 16 tane dişimiz var bol bol ısırıyoruz.oyuncaklar uzaklaşınca del del diyoruz ,bay bay yapıyoruz,karşısında göz kırparsak o da aynısını yapıyor,çak yapıyoruz.baba anne,dede,del,al,dur dit diyoruz.ışıkları açıp kapatmayı çok seviyoruz.araba sürüyoruz hatta hınn diyoruz...işte böyle..ha bu arada annemizin saçını yolmak en büyük eğlencemiz..:)):nazar:

aynı benim sıpam valla...
herkes yürümezken iyi yürüyünce zor oluyor diyor ama böyle daha zor çünkü yerinde durmuyor.kucakta da durmuyor yolda sokakata hep yerde olmak istiyor. yürüse elinde tutar yürütürsün yada peşinden koşarsın böyle resmen boğuşuyoruz o yerde olmak istiyor ben kaldırmak istiyorum boğuşarak daha çok yoruluyorum..

üstelik bizimki 7 aylıkkenden beri böyle tutunup yürüyor ve jet gibi emekliyor.aylardır fena yordu beni..:)[/QUOTEaynene canım benimkide emeklyor jet gibi elinden tutup yürütmeye calısıyorum sokakta yere inmek istiyor bıraksam daha fena bırakmasam sürekli mızıltı evde girmediği yer kalmıyor en azından yürüse dik gider girmez olmıcak yere benimkindede hiç heves yok kendi basına adımatmıyor ben elinden tutarsam zorla anca bir iki adım oda zorla bizimde sürekli diş cıkmamız devam ediyor 12 oldu diş daha patlıcak olanlar var biz baba diyoruz buga avava digım digım suya bum motora bumbum deldel alkıs yapıyor oynuyor oyuncaklarını balkondan atoyor banyoya bayılıyor ve ısıırmaya bayılıyor ve salıncakta sallanmak favorimiz ama ben basındaysam tabi :KK53:

selam oğlan uyudu bir bakıyım dedim yine kimsecikler yok can bugün yine formundaydı acayip yoruldu gezmekten ordan oraya koşturmaktan ama yine bugünlerde uykusuz galiba diş yüzünden herkeslere bebişleriyle kocişleriyle iyi geceler

arkadaşlar merhaba 14 aylık ikizlerim var..bi sorum olcaktı patlıcan hiç verdinizmi kaçıncı aydan itibaren veriliyo?? cevaplarsanız çok sevinirim

herkese mutluluklar bebişleriyle beraber..:KK16:

biraz geç cevap olucak ama işe yarar inşallah:) ben oğluşuma 8-9aylıkkenden itibaren çok az miktarda vermeye başladım.ona patlıcan yemeği yapmadım ama kendi yemeklerimizden az az verdim...

mrhb arkadaşlar mayıs bebeklerinden yürümeyen varmı benimki daha ayakta bile duramıyor çok çok korkuyor elinden tutup yürütünce seviyor ama elini bırakmak istesem ağlamaya başlıyor zaten emeklemedide of çok takıyorum kafamane yapmalıyım cesaretlendirmek için?:KK5:

biz su çiçeği aşısı yaptırdık ama hepatit a yı yaptırmadık daha doktora sorduk o da birşey demedi...

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

1.sorum....4 ayımız bitiyor anne sütü iel besliyorum kızımı ek gıdaya ne ile başladınız???
yogurt meyva suyu meyva püresi sebze çorbası şekilindemi gitiniz...sıranız nasıldı?

2.sorum ....milpupa yada bebeleac kaşık mamalarını kauldınız mı? pirinç unu verdiniz mi??

3.sorum...bebeklerine yoğurtu inek sütünden mi keçi sğtndemi yoksa başka birşeyden mi yapınız???

şimiden teşkerüler :)

1.sorum....4 ayımız bitiyor anne sütü iel besliyorum kızımı ek gıdaya ne ile başladınız???
yogurt meyva suyu meyva püresi sebze çorbası şekilindemi gitiniz...sıranız nasıldı?

2.sorum ....milpupa yada bebeleac kaşık mamalarını kauldınız mı? pirinç unu verdiniz mi??

3.sorum...bebeklerine yoğurtu inek sütünden mi keçi sğtndemi yoksa başka birşeyden mi yapınız???

şimiden teşkerüler :)

geç oldu ama:)

anne sütü alıyordu benimki de 5.ay meyvesuyu az az .çorba başladık sadece

hazır mama kullanmadım ,denedim sevmedi,pirinç unu da arada yapıyorum pek sevmior ama..

yoğurdu inek sütünden yaptım...

Son düzenleme:
bak bak bakkkkk maden kk dasın burda buluşalım şekerim :nazar: evettt ikinci minnoş yoldaa bendemi gelsem peşinden :KK31::KK31::KK49:

buluşalım canım:))
valla artık senın olursa mayıs bebesi olur :))
bide nisanda doğurmak nasıl bişeymiş tadına bakım ben sen bılıyon :KK53:

X