2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama ben bi grup kurdum ordada toplaşalm grubun adı şu 2010 NİSAN VE MAYIS ANNELERİ VE KUZULARI
herkese açık bi grup isteyen buyursun gelsin diğer türlü olmuyor hep terkedilmiş gruplar bişey paylaşılmıyor yada ben bulamıyorum :KK55:

slm kızlar yeni geldim,bugün çok üzgünüm,sabahleyin aynaya baktığımda bir çift tel saçım beyazlamış,nasıl olur ya,emzirmeden dolayı vücuttan birşeylermi eksildi,stres falanmı bilmiyorum,birde bugünlerde yeterli beslenmemiştim,çok kötü bir duygu yaşlanıyorum ben şimdi yaaaa.allah uzun ömürler versin bütün annelere....

slm kızlar yeni geldim,bugün çok üzgünüm,sabahleyin aynaya baktığımda bir çift tel saçım beyazlamış,nasıl olur ya,emzirmeden dolayı vücuttan birşeylermi eksildi,stres falanmı bilmiyorum,birde bugünlerde yeterli beslenmemiştim,çok kötü bir duygu yaşlanıyorum ben şimdi yaaaa.allah uzun ömürler versin bütün annelere....

:KK43:( off sorma o duygular bendede tavan şu sıra yüzümü inceleyip duruyırum doğumdan sonra 1 yıl geçti kendimi yaşlanmış ve çökmüş hissediyorum (bazen tabi):KK53:

2010 NİSAN VE MAYIS ANNELERİ VE KUZULARI

bu arada facebook sayfamız nisan mayıs anneleri kaynaşsınn :KK52:

Son düzenleme:
arkadaşlar yardımınıza çookkk ihtiyacım var bana neler oluyor bilmiyorum 3 yıl bebeğimin olması için yapmadığım kalmadı nihayet Rabbim bana layık gördü ve 12 mayısta dünya tatlısı ve sessizi bi kızım oldu ne hamileliğimde ne bebekliğinde bana hiçbir zorluk yaşatmadı ama şu ek gıdalara geçtikten sonra hayatımız alt üst oldu her annenin sorunu bu biliyorum ama ben artık sabırlı davranamıyorum hırpalamaya başladım bebeğimi sonra oturup deliler gibi ağlıyorum.:KK43: o yemekten tiksindi ben de yedirmekten ikimiz içinde işkence saatleri gibi geçiyor.yemeyip ağzında bekletiyor yarım saat ve ben artık kendimi kaybediyorum zorla kaşığı tepiştirmye burnunu sıkıp yutmaya çalışmasın bekliyorum sonra kusuyor ve ben hepten kendimi kaybediyorum vurduğum oluyor 4 aydır annemlerdeyim yakında eve döneceğim bu manzarayı eşim görünce haliyle aramızdaki gerginlik kat kat artacak tlfda anlatınca bile kavga ediyoruz gerçi işin bu kısmını düşünmüyorum benim düşündüğüm tekşey herşey bu kadar imkansızken Rabbim bana bi evlat nasip etti ben neden böyle canavar bi anne oldum çıktım nasıl yemek yemeyi sevdirebilirim nasıl sabretmeyi öğrenebilirim :KK43:(

canım ben de mayıs annesiyim önceden çok girerdim bu topiğe ama oğlan büyümeye başladığından beri giremiyorum..
yazdıklarına çok üzüldüm, bizler bilinçli anneleriz, bebeklerimiz daha hamur nasıl yoğurursak öyle şekilleniyorlar..gergin olduğun zamanlar nolur yaklaşma bebeğine ısrar etme yemesi için, güleryüzlü ol,sabırlı ol, oyunlar oyna, rahat olduğunu hissettir ona ki sana güvensin..nolur ama nolursun bir daha o melek ellere vurma annesi, o daha minik bir sabi,onlar şuan sadece bize muhtaçlar ve kişiliklerini şuan yaşadıkları şekillendirecek, mutlu bir bebek olursa ömrü boyunca devam edeceğine eminim

Kod:
 littlegirl kullanıcısından alıntı
arkadaşlar yardımınıza çookkk ihtiyacım var bana neler oluyor bilmiyorum 3 yıl bebeğimin olması için yapmadığım kalmadı nihayet Rabbim bana layık gördü ve 12 mayısta dünya tatlısı ve sessizi bi kızım oldu ne hamileliğimde ne bebekliğinde bana hiçbir zorluk yaşatmadı ama şu ek gıdalara geçtikten sonra hayatımız alt üst oldu her annenin sorunu bu biliyorum ama ben artık sabırlı davranamıyorum hırpalamaya başladım bebeğimi sonra oturup deliler gibi ağlıyorum.:( o yemekten tiksindi ben de yedirmekten ikimiz içinde işkence saatleri gibi geçiyor.yemeyip ağzında bekletiyor yarım saat ve ben artık kendimi kaybediyorum zorla kaşığı tepiştirmye burnunu sıkıp yutmaya çalışmasın bekliyorum sonra kusuyor ve ben hepten kendimi kaybediyorum vurduğum oluyor 4 aydır annemlerdeyim yakında eve döneceğim bu manzarayı eşim görünce haliyle aramızdaki gerginlik kat kat artacak tlfda anlatınca bile kavga ediyoruz gerçi işin bu kısmını düşünmüyorum benim düşündüğüm tekşey herşey bu kadar imkansızken Rabbim bana bi evlat nasip etti ben neden böyle canavar bi anne oldum çıktım nasıl yemek yemeyi sevdirebilirim nasıl sabretmeyi öğrenebilirim :((
ilkgünüme tamamen katılıyorum.. okurken içim acıdı gerçekten insan bazen tahammülsüz olabiliyor gerek yaşadıklarından gerek bebeklerden dolayı sıkıntılı zamanlar yaşıyor ve bunu birilerinden çıkartmaya çalışıyoruz ama bunlar bebeklerimiz olmamalı onlar bize allahım tarafından gelen mucizeler .. eğer kendin engelleyemiyorsan bnu bir yardım almalısın bence canım bebeğinin ve senin sağlığın için yanlış anlama beni doğumdan sonra hepimiz yıprandık belkide hepimizin yardıma ihtiyacı var kadın olarak üzerimize yüklenenler çok fazla belki bu yoğunluklardan dolayı duygularımız köreliyor sabrımız tükenmeye başlıyor ama lütfen yemiyor diye hırpalama çocuğunu ya aşımarıyor diyee hiçbirimiz yapmamalıyız düşünsene yemek yemediği için şikayet edeceğimiz sağlıklı birer çocuğumuz var allaha şükürler olsunnn( inşallah kırmamışımdır seni )

Sakın bebeklerinize kötü davranmayın onlara bağırıp hırpalamayın o minik boğum boğum eller vurmak için verilmedi öpüp koklayın diye verildi …Allahın emaneti onlar kurban olduğum Allah size bi güzellik vermiş kıymetini bilin… Senelerce bebek hasreti ile yanıp tutuşan anneler var her defasında emziremeden bebeğini kaybedenler var onları düşünseniz bile ne kadar şanslı olduğunuzu anlarsınız Littlegirl yüce allahım sana ne güzel sağlıklı bi bebek vermiş niye sabırsızsın bu kadar Allah aşkına sen çok bunalmışsın ama patlama noktan çok yanlış ve tehlikeli veren Allah alan Allah … kurban olayım o güzellikleri verene Allah aşkına sakin ol bebeğinle vakit geçirmekten zevk al arkadaşım o bütün sıkıntıları yok edicek kadar kuvvetli bir maden ona göstereceğin sevgiyle hem bebeğin yemeğe başlıycak hemde sen sıkıntını atıcaksın benim elimde işlenmemiş bir elmas var ben o elmastan bir pırlanta yapmaya çalışıyorum her güçlüğü onunla aşacağıma inanıyorum sende inan farkı görüceksin….

selammmm herkese iyi akşamlar bebişi uyuttum bir bakıyımdedim ama hiçççç birşeycik yok kimse buraya takılmıyo valla :KK43:((( can birkaç gündür iyi uyuyo galiba diş sıkıntısı azaldı biraz bugün biraz dışarı çıktık ama benim oğlan arabasında hiç durmuyo nasıl alıştırıcam bilmiyorum ee artık yaz geliyo bol bol dışarı çıkarız alıştırıcaz

kızlar uzuuunca bır aradan sonra tekrar merhaba :KK70: ne komık 2011 mayıs bebeklerı dogmak uzere ne kadar cabuk gectı 1 sene....herkes ıyıdır umarım bebıslerde ıyıdır napıo tosuncuklar bı bakıyım coook kacırdım ama yakalıyım artık bıyerden devam edıyım....

nedir bu annelerin ille de yesin ille de yesin hırsı yaaa? bırakın zayıf olsun, bırakın biraz aç kalsın, açlık bir annenin çocuğa zulmünden daha hayırlıdır! ayrıca sanılanın aksine açlık sağlık için çok iyidir. bebekler sinyal veriyor ama anlayabilene?

nedir bu annelerin ille de yesin ille de yesin hırsı yaaa? bırakın zayıf olsun, bırakın biraz aç kalsın, açlık bir annenin çocuğa zulmünden daha hayırlıdır! ayrıca sanılanın aksine açlık sağlık için çok iyidir. bebekler sinyal veriyor ama anlayabilene?

haklısın ama insanın içi elvermiyo aç kalıyo sanıyoruz.annelik iç güdüsü
ama artık yemiosan yeme diyorum acıkınca zaten hepsini tüketiyo sevmese bile o yemeği..

kızlar uzuuunca bır aradan sonra tekrar merhaba :KK70: ne komık 2011 mayıs bebeklerı dogmak uzere ne kadar cabuk gectı 1 sene....herkes ıyıdır umarım bebıslerde ıyıdır napıo tosuncuklar bı bakıyım coook kacırdım ama yakalıyım artık bıyerden devam edıyım....

hatta ilk 2011 mayıs bebişimiz geldi bile :)) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi haftasonları herkese bebşl uyudu bir bakıyım dedim bu arada doğum günü hazırlıklarınız başladımı kızlar bize herkes soruyo valla nasıl yapıcaksın nasıl pasta alıcaksın diye

selamlarrrr günler sonra ben yazıyım dedim herkes iyidir umarım büyümeye devam ediyoruz işte değilmi hergün yeni birşey görüyoruz onlardan çok tatlılar çok ballılar çok biliyolar birde doğum günü hazırlıkları başladımı merak ettim

selamlarrrr günler sonra ben yazıyım dedim herkes iyidir umarım büyümeye devam ediyoruz işte değilmi hergün yeni birşey görüyoruz onlardan çok tatlılar çok ballılar çok biliyolar birde doğum günü hazırlıkları başladımı merak ettim

Evet canım hızla büyüyolar.özliycez bugnleri.nisan doğumlu muydu bebişin?Güzel bir doğumgünü dilerim şimdiden :KK71:

herkese merhaba, Allah izin verirse mayısta anne olacağım inş. tabi bebişim daha erken davranıp nisanda gelmezse. siz tecrübeli annelere sormak istediğim bişey var. arada sizlerden bizim topiğe gelip destek olanlarınız var sağolsunlar.

bebeğimiz tam mevsim değişikliği olduğu dönemde gelecek. kıyafet konusunda hep az mı aldım acaba diye düşünüp duruyorum. mayıs ayı çok soğuk olmaz ama yeni doğan bebeğede ince giydirilmez sanırım.
sizler geçen sene nasıl giydirdiniz bebişlerinizi. uzun kollumu yoksa kısa kollumu daha çok ihtiyaç oluyor. bende alt üst takım olarak 4-5 tane var. 4-5 tanede alttan çıtçıtlı badi var. acaba uzun kollu olarak bunlar azmıdır. bazen günde 3 defa üst değiştirenler oluyormuş. mesela sadece uzun kollu çıtçıtlı badi bebeğe azmı gelir acaba altına patikli pantolonla birlikte.

önerilerinizi bekliyorum tecrübeli anneler. benim bide ilk bebeğim malüm baya bi tecrübesizim bu konuda. şimdiden tşkler.

herkese merhaba, Allah izin verirse mayısta anne olacağım inş. tabi bebişim daha erken davranıp nisanda gelmezse. siz tecrübeli annelere sormak istediğim bişey var. arada sizlerden bizim topiğe gelip destek olanlarınız var sağolsunlar.

bebeğimiz tam mevsim değişikliği olduğu dönemde gelecek. kıyafet konusunda hep az mı aldım acaba diye düşünüp duruyorum. mayıs ayı çok soğuk olmaz ama yeni doğan bebeğede ince giydirilmez sanırım.
sizler geçen sene nasıl giydirdiniz bebişlerinizi. uzun kollumu yoksa kısa kollumu daha çok ihtiyaç oluyor. bende alt üst takım olarak 4-5 tane var. 4-5 tanede alttan çıtçıtlı badi var. acaba uzun kollu olarak bunlar azmıdır. bazen günde 3 defa üst değiştirenler oluyormuş. mesela sadece uzun kollu çıtçıtlı badi bebeğe azmı gelir acaba altına patikli pantolonla birlikte.

önerilerinizi bekliyorum tecrübeli anneler. benim bide ilk bebeğim malüm baya bi tecrübesizim bu konuda. şimdiden tşkler.

canım ilkhaftalar sadece uzun kollu giydirmedim ben ,alttan kısa kollu veya sıfır kollu çıtçıtlı,üstüne ayaklı ince tulum giydirdim genelde.çok kusan bi bebek değildi öyle günde 3kez falan değiştirmedim.
eldiven çok kullanılıyo ilk aylar çabuk kirleniyo ondan çok alabilirsin ama çıtçıtlı stoklama,çabuk büyüyolar elinde kalıyo,sonra alırsın,ben 10-15günlükken alışverişe çıktım :) sağlıklı doğumlar canım..

X