2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben kullanmıyorum ama senın bebek yastıkla uyuduysa hemen denemelıyım bende:) ne tehlıkesı olabılırkı yuzustu yatmıyosa hele hıcbı tehlıkesı olmaz bence. ben yuzustu yatırdıgım ıcın kullanmıyorum yastık

canım bende anlamadım sürekli zıp zıp uyanan oğluş,sanki deliksiz uykuya kendini bırakmış gibi uyuyor,google araştırıyordum,sırt kasları omirilik sağlığı gibi şeyler için kullanmayın yazıyordu yazılarda.bebek biranda dönerse falan diye endişe edip kontrol ediyorum ben.uzman bir kişiden öğrenseydik ne güzel olurdu.

canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin, benim oğlumda bronşit olmuştu sana bi tavsiyede bulunmak istiyorum, gerçek süzme balını bebeğinin göğsüne sür ve üzerine havlu kapa özellikle gece yatarken yaparsan inan çok faydası oluyor. Ben oğluma yapmadığım kalmamıştı bizimde bronşitimiz vardı dr. lar bitki çayını bebekler için pek tavsiye etmiyorlar ama inan bu balı dene biliyorumki dua edeceksin. tekrar geçmiş olsun öpüyorum bebişini :KK16:
canım benim de komşum söylemişti eskiden yaparlarmış hemen geçer dedi ben de yapıyım bari öksürüyolar
salgın varmış kızlar benim kuzu da bronşiolit oldu.biran önce atlatırlar inş ...
geçmiş olsun canım
slm,kızlar yastık kullanmaya başladınızmı,gecede on kez kalkan oğluşuma şu mikrofiber yastıklardan almıştım doğmadan önce ,yaba atırdım,misler gibi uyudu,acaba yastık olmayınca uyuyamıyorlarmı,uykudaki tehlilkelerden korktuğum için sürekli yanına gidiyorum,acaba kullanan varmı?
hayır biz daha başlamadık acaba o yüzden mi uyudu ilk denemen mi bugün
bu arada hasta bebeklere cok uzuldum ama salgın var kacmamız zor galıba. benımkıde burun akıntısı grıp baslangıcı oyle devam edıyoruz ama ben fena kaptım antıbıyotıkle atlatıyorum malesef:KK43:
kabız ıcın benım önerım portakal kesınlıkle cok etkılı hatta yarım portakaldan fazla yerse ıshal oluyo.ben artık meyva puresı yedıremıyorum cunku buyudu ya hanım meyvaları ayrı ayrı bızım gıbı yıyo, portakalı ıkıye boluyoruz resmen somuruyo yarısını bıtırıyo muzu emıyo elmayı armudu kemırıyo ve bunları dişsiz damaklarıyla yapıyo:) özel yemek fılan da yapmıyorum cunku artık yemıyo bızım corbalarımızdan yemeklerımızde yıyo. kahvaltıda da peynır ekmek domates yumurta yıyo tam bır kucukhanım:) hatta bugun benım kofte ekmegıme saldırdı yanına da ayran ıctı yakında babasıyla ıskembecıye gıder dıye korkuyorum.
maşallah size ev yemekleri kesmez artık hamburger falan ister iyi yapıyosun şaka bi yana alışması güzel yutmaya alışsın

canım benim de komşum söylemişti eskiden yaparlarmış hemen geçer dedi ben de yapıyım bari öksürüyolar

geçmiş olsun canım

hayır biz daha başlamadık acaba o yüzden mi uyudu ilk denemen mi bugün

maşallah size ev yemekleri kesmez artık hamburger falan ister iyi yapıyosun şaka bi yana alışması güzel yutmaya alışsın

canım dün 4,den sonra babası yatırmıştı,sabah güzel uyandı,ben korktuğum için bir yaşına kadar yatırmayalım dedim,akşam yastıksız yatırdım 8 de filan 3,4 kez uyandı,eşim yastığa yatırdı ,zıp zıp uyanan oğlum uyanmadı,gittim baktım ooo maşaallah hülyalara dalmış.mikrofiber yastıklar hava geçiren yastıklar ama genel olarak yastığa yatırmayın dedikleri için endişelerim var.

bu arada hasta bebeklere cok uzuldum ama salgın var kacmamız zor galıba. benımkıde burun akıntısı grıp baslangıcı oyle devam edıyoruz ama ben fena kaptım antıbıyotıkle atlatıyorum malesef:KK43:
kabız ıcın benım önerım portakal kesınlıkle cok etkılı hatta yarım portakaldan fazla yerse ıshal oluyo.ben artık meyva puresı yedıremıyorum cunku buyudu ya hanım meyvaları ayrı ayrı bızım gıbı yıyo, portakalı ıkıye boluyoruz resmen somuruyo yarısını bıtırıyo muzu emıyo elmayı armudu kemırıyo ve bunları dişsiz damaklarıyla yapıyo:) özel yemek fılan da yapmıyorum cunku artık yemıyo bızım corbalarımızdan yemeklerımızde yıyo. kahvaltıda da peynır ekmek domates yumurta yıyo tam bır kucukhanım:) hatta bugun benım kofte ekmegıme saldırdı yanına da ayran ıctı yakında babasıyla ıskembecıye gıder dıye korkuyorum.
hehe masallah:nazar: benim kızımda benle kahvaltı yapıyo sabah. ama disleri olmadıı icin eline bisi veremiyorum bi cıksada rahat etsek.. :KK43:

slm,kızlar yastık kullanmaya başladınızmı,gecede on kez kalkan oğluşuma şu mikrofiber yastıklardan almıştım doğmadan önce ,yatırdım,misler gibi uyudu,acaba yastık olmayınca uyuyamıyorlarmı,uykudaki tehlilkelerden korktuğum için sürekli yanına gidiyorum,acaba kullanan varmı?

ben ilk zamanlar yastk hep kullandım cok minikti mecburen rahat yatsın diye koyuyordum evde kendimiz pamuktan yapmıstık cok rahatsz etmiyodu. ama bikac ay öncesine kadar.. kendini yastıga gömmeye basladı bi sabah esim yastıga gömülmüs halde buldu cok korktum:KK43::KK43: sonrada koymadım yastık. reflüsü var aslında ayrlamam lazım ama turluyo resmen yatakta yastık kaaar etmio anlicanız :))))
suan dümdüz yatıyo yatakta. biraz daha büyüsün belki koyarım:

ben oğlumda 1 yaşına kadar yastık kullanmadım kızımdada burnu tıkalı olduğu zaman rahat nefes alsın diye kullanıyorum

hehe masallah:nazar: benim kızımda benle kahvaltı yapıyo sabah. ama disleri olmadıı icin eline bisi veremiyorum bi cıksada rahat etsek.. :KK43:

ben ilk zamanlar yastk hep kullandım cok minikti mecburen rahat yatsın diye koyuyordum evde kendimiz pamuktan yapmıstık cok rahatsz etmiyodu. ama bikac ay öncesine kadar.. kendini yastıga gömmeye basladı bi sabah esim yastıga gömülmüs halde buldu cok korktum:KK43::KK43: sonrada koymadım yastık. reflüsü var aslında ayrlamam lazım ama turluyo resmen yatakta yastık kaaar etmio anlicanız :))))
suan dümdüz yatıyo yatakta. biraz daha büyüsün belki koyarım:

bizim kızlar arasında iki gün var hem düzeltilmiş yaşlarında hem doğumlarında şimdi farkettim kaç kilo doğmuşt canım benimkiler de küçüktü

angelina jolie sarımsak çayı diyetiyle 3 haftada 11 kilo vermiş.afrikalı yerlilerden öğrenmiş çayı.deniycem bakalım.3 kilom kaldı benim.1 hafta deniyim bakalım işe yarıycak mı:94:

yastık zararlı diye okumuştum bi çok yazıda ama uyuduysa denemeye değer:p gerçi yüzüstü uyuyo bizimki..

betüşşş maşallah prensese:)

angelina jolie sarımsak çayı diyetiyle 3 haftada 11 kilo vermiş.afrikalı yerlilerden öğrenmiş çayı.deniycem bakalım.3 kilom kaldı benim.1 hafta deniyim bakalım işe yarıycak mı:94:

haha görkem fıstık gibisin ihtiyacın yok ayol ageline halt etmiş:p

Bize haksızlık oluyo görkem :)şükret haline o kadar olcak doğum yaptın yani hiçbişeyde gözükmüyo ayrıca biz napalım:KK43:

benim kızda reflüsü olduğu için mecburen doğduğundan beri yastıkla yatırıyorum hem artık boğulma tehlikeleri olacağını sanmıyorum bebeklerimiz hareketlendi artık öyle çok minik değillerki ama tabi yinede Rabbim korusun bebişlerimizi

sarımsak çayıda sanırım mide için çok iyi olmaz, normal çayı içsem yanıyor biraz dikkat edildiği zaman kiloda kalmıyor birde avantajımız bebeklerimizi emzirmek

bizimkindede reflü wardı 28 mayısta doğum yaptım çok çektim hasta sürekli göbeği düşmedi bir hafta doktora git gell sezeryanla doğum yaptım hamileliğinde çok kilo alan warmı benim gibi 53 den 75 ten sonra tartılmadım suan 58 im kaldım o kiloda zayıflayamıyrum sirkeli su içiyorum 4 gündür bir faydasını göremedim

selamlar gün nasıl geçiyor valla anlamıyorum hiç kahvaltısı püresi meyvesi yoğurdu çorbası derken bakıyorum akşam olmuş evin işleri birde birde benimde bileğim çok ağrıyo bandajladım eşimle yarın doktora gidicez oğlan babasıyla oynuyo ama hep gözü bende görmesin diye kaça kaça masayı topluyorum valla..
bu arada hastalanan bebişlere çoook geçmiş olsun umarım hemencecik iyileşirler

ya ben 58 kılo olsam varya ahh nerdeee. masallah size ya ınsallah o bikac kıloyu da verırsınız. benım vermem gereken o kadar cok kılo varkıı en az 10 vermem lazım. bi aydır pılatese basladım annemdeydım hazır bebege bakcak bırı varken gıttım haftada 3 gun gercekten cok ıse yarıyo, sadece 2 kılo verdım ama hıc dıyet yapmadan dıkkat fılan da etmedım yedıklerıme.bıde dıyet yapsam daha cok verırdım herlade. ınsallah bundan sonra evde devam edebılırım ebru sallı takılıcam bende. bu arada emzırıken sırkelı su ıcılıyomu ya ben ıcılmıyo dıye bılıyorum. zaten hep emzırme drdınden aldım kıloları ahh ah

canım ben zaten kilolu hamile kaldım boyum 170 bıraz kurtarıyo ama ben memnun deılım halımden 70 ile hamıe kaldım 84 le dogum yaptım en son 73 tüm nasıl oldu bilmiyom 2 kılo daha almısım snaırım artık emzırme azaldığı ıcın kılolar gelıyo benımde 10 kılo vermem lazım :KK14:

canım ben zaten kilolu hamile kaldım boyum 170 bıraz kurtarıyo ama ben memnun deılım halımden 70 ile hamıe kaldım 84 le dogum yaptım en son 73 tüm nasıl oldu bilmiyom 2 kılo daha almısım snaırım artık emzırme azaldığı ıcın kılolar gelıyo benımde 10 kılo vermem lazım :KK14:

sen calısıyosun dımı verırısn gercı calısırken ben calısmıcam da 1 sene o yuzden bıseyler yapmam lazım.ben emzırıken 6 kılo aldım:KK43: bende kılolu hamıle kaldım 67ydım ama sımdı 6lı rakamlara bıle hasretım. bebek 5 aylık oldugunda bı tartıldım 80i gordum gercekten ödum patladı hemen sut olsun dıye yemeyı bıraktım plates fılan 74e dustum de artık bundan sonrası ıcın dıyet olmassa veremıcem heralde

canım çalışıyorum ama oturarak öylede kilo verilmiyo hatta oturduğum yerde acıkıyorum bazen atıstırıyorum yani :KK19: işe de arabayla gidip geliyoruz bebek olduğu için hergün bizimle gelip gidiyor. o yüzden fazla hareket yok bel fıtığı oldugu ıcın spor da yapamıyorum zaten zamanda yok nasıl gitcek bu kılolar :KK43:

bende 58le hamile kaldım 81le doğuma gittim şuan 68 im 2.dönem çalışmaya başlayacağım o zaman veririm herhalde diye umut ediyorum oğlumdada çok kilo almıştım (27kg) hepsini 1,5 yılda verdim ve kızıma hamile kaldım hooop tekrar kilolar geldi buarada ben hala adet olmadım benim gibi olan var mı

X