Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa evet bende şimdi baktım :)))bizim kızlar arasında iki gün var hem düzeltilmiş yaşlarında hem doğumlarında şimdi farkettim kaç kilo doğmuşt canım benimkiler de küçüktü
arkadaşlar bebe bisküvisi kullanıyomusunuz ben oğlumda kullandım sadece kahvaltıda çok seviyo sütmama sını 5 yaşında hala çok seviyo bende çok seviyom beraber yiyoruz valla kızımada veriyorum bebe bisküvisini ama nette bebe bisküvisinin kansorojen bi madde içeriyomuş şeker yağ ve süt 180 derecede pişince oluyomuş bu madde sağlık bakanlığı sınırın altında demiş kafam karıştı doğrumu bundan sonra vermeyeyim evde yapayım diycem ozamanda şeker yağ sütü 180 de pişiriyoz o madde oluşur gene bisküvinin alternatifi ne verebilirim organik bisküvilerde kansorojen dir ozaman off kafam karıştı
bende 58le hamile kaldım 81le doğuma gittim şuan 68 im 2.dönem çalışmaya başlayacağım o zaman veririm herhalde diye umut ediyorum oğlumdada çok kilo almıştım (27kg) hepsini 1,5 yılda verdim ve kızıma hamile kaldım hooop tekrar kilolar geldi buarada ben hala adet olmadım benim gibi olan var mı
iğnenin bir yan etkisini gördün mübende hala adet olmadım ama 3 aylık koruyucu iğne kulanıyorum sanırım ondan
bizimkiler de 1800 ve 2200 doğdu şişliği inince tartılmadık düşünemiyorum da zaten demek ki ne kadarlardı :))) ay sen minik olanı görsen (sanki öteki çok büyükmüş gibi) simanlış siyahtı esmer olcak zannetmiştim meğer ufak doğanlarda oluyomuş sonradan beyazlıyomuş gülmüyodu bile hiç bi de sağlık bakanlığından yanlış sonuç geldi tekrar topuk kanı alındı Allahım ne korkmuştum bişey var diye özel hastanenin aptallığı erken alınmazmış meğer erken doğanlardanaaa evet bende şimdi baktım :)))
ipek 2490 doğdu :S ama şişliği inince 2240 dı. çok minikti ya tutamıyodum bile
bu arada reflü için Ar mama kullandım ben hep. şimdi azaldı kusması o yüzden arada milumil veriyorum.
canım ben kullanıyorum her şeyi eliyorum onu verme bunu verme ben de doktora sordum ver dedi onlar özellikle bebekler için bişey olmaz dedi bende aklım karışmasın diye sadece doktorumu dinliyorum zaten zararlı olanları söylüyorum onlara dikkat et yeter diyorarkadaşlar bebe bisküvisi kullanıyomusunuz ben oğlumda kullandım sadece kahvaltıda çok seviyo sütmama sını 5 yaşında hala çok seviyo bende çok seviyom beraber yiyoruz valla kızımada veriyorum bebe bisküvisini ama nette bebe bisküvisinin kansorojen bi madde içeriyomuş şeker yağ ve süt 180 derecede pişince oluyomuş bu madde sağlık bakanlığı sınırın altında demiş kafam karıştı doğrumu bundan sonra vermeyeyim evdişey olmaz e yapayım diycem ozamanda şeker yağ sütü 180 de pişiriyoz o madde oluşur gene bisküvinin alternatifi ne verebilirim organik bisküvilerde kansorojen dir ozaman off kafam karıştı
amaan kansorejen olmayan birsey mi biraktilar
ya ben 58 kılo olsam varya ahh nerdeee. masallah size ya ınsallah o bikac kıloyu da verırsınız. benım vermem gereken o kadar cok kılo varkıı en az 10 vermem lazım. bi aydır pılatese basladım annemdeydım hazır bebege bakcak bırı varken gıttım haftada 3 gun gercekten cok ıse yarıyo, sadece 2 kılo verdım ama hıc dıyet yapmadan dıkkat fılan da etmedım yedıklerıme.bıde dıyet yapsam daha cok verırdım herlade. ınsallah bundan sonra evde devam edebılırım ebru sallı takılıcam bende. bu arada emzırıken sırkelı su ıcılıyomu ya ben ıcılmıyo dıye bılıyorum. zaten hep emzırme drdınden aldım kıloları ahh ah
puset tarzı hafif çok kolay oluyo yazın bende alcam ama kış için ideal deil bence gerçi kışın çok fazla çıkılmıyo bebişle yani benimki hemen hasta oluyo oyüzden ama puset şartmerhabalar bende 2011 mayıs ananesi olucam nasipse deneyimlerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum.....
baston şeklinde bebek arabası almaya düşünüyorum doğumdan itibaren kullnılanlandardan...yazın sorun olmaz ama kışın kullanışlı olurmu...illaki ayak örtüsü olan arabalr şart mı...kendim gezmeyi seviyorum hafif olsun onuna her yere gideyim istiyorum çünkü ..
Maclaren Techno XT Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
almayı düşündüğüm araba bu....
ilginiz için teşekirler
en rahat araba küçük olan heryerde rahat ediyorsun ben 3 tekerleklide kullandım kocaman bişeydi arabanın bagajına sığmıyor o amanlar 4. katta oturuyordum indir çıkar bir dert
arkadaşlar bebe bisküvisi kullanıyomusunuz ben oğlumda kullandım sadece kahvaltıda çok seviyo sütmama sını 5 yaşında hala çok seviyo bende çok seviyom beraber yiyoruz valla kızımada veriyorum bebe bisküvisini ama nette bebe bisküvisinin kansorojen bi madde içeriyomuş şeker yağ ve süt 180 derecede pişince oluyomuş bu madde sağlık bakanlığı sınırın altında demiş kafam karıştı doğrumu bundan sonra vermeyeyim evde yapayım diycem ozamanda şeker yağ sütü 180 de pişiriyoz o madde oluşur gene bisküvinin alternatifi ne verebilirim organik bisküvilerde kansorojen dir ozaman off kafam karıştı
valla en güzeli küçük araba bizimkide büyüktü biz şimdi yine araba bakıyoruz küçük bişey olsun istiyoruz