2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar bende 2011 mayıs ananesi olucam nasipse deneyimlerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum.....
baston şeklinde bebek arabası almaya düşünüyorum doğumdan itibaren kullnılanlandardan...yazın sorun olmaz ama kışın kullanışlı olurmu...illaki ayak örtüsü olan arabalr şart mı...kendim gezmeyi seviyorum hafif olsun onuna her yere gideyim istiyorum çünkü ..

Maclaren Techno XT Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

almayı düşündüğüm araba bu....
ilginiz için teşekirler
canım bence bu arabalar çok iyi ama kış için uygun değil kışın çok dışarı çıkar mısın bilmem eğer istiyorsan ilk önce büyüklerden alırsın sonra bunlardan ama tekini alabilirim ikisine ayırmak istemem dersen bence sadece bundan al hani yağmurluklar var ya önüne arkasına iki tane al takarsın

ben bu ay korunmak için ilk defa hap kullandım
daha önceleri eşim korunuodu
bitkisel dedi doktorum yasmin die bi hap verdi
adetinin ilk qünü başla kullanmaya dedi...
bende başladım
ancak adetimin 2. ve 3. qnlerinden itibaren adetim kesildi
karnımda şişkinlik oldu
bende oğlumu aşıya getirdğimde ordaki hemşireyle bu durumu qörüştüm
oda bana hap sana yan etki yapmış bırak daha kullanma dedi
bıraktım ve baştan adet oldum çok kötü oldu yaa
resmen 20 qün adet oldum :26:
hemşireye peki nasıl korunayım ne kullanayım dedim..
iğneninde , haplarında hepsinin qözle qörülen yada qörülmeyen yan etkileri vardır
ya spirael takın yada eşin korunsun en sağlıklısı bunlar dedi...
spirael de ben takınmak istemiyorum
onunla hamile kalan çok kişi qördüm :26:
hatta bi ablam onla hamile kaldı bebek içerde öldü
kürtajla aldılar bebeği :26:
dinen de caiz deği die biliorum :26:
şimdi eşim korunuyor yine öyle devam..

canım bende kullanıyorum bebe bisküvisi ben eline veriyorum öyle öyle kemirip yiyiyor nede olsa 2 tane dişimiz var ben hi... veriyorum cicibebede veriyorum arada

selam kızlar bugün çok soğuk ya valla birde herkes hasta kimi görsem öksürüyo hapşuruyo burnu akıyo inşallah banada bulaşmaz bugün bir arkadaşım uğradı canım benim 3 aylık hamiş ne güzelde göbek acık acık çıkmaya başlamış oğlanla bir oynadı bir oynadı çocuk psikolojisinden çok iyi anlıyo canda onu çok sevdi hiç yabancılık yapmadı galiba onunda erkek bebeği olacak sanki benim içime öyle doğdu neyse bende bu kadar valla can uyudu bende çay içicem şimdi kociş hasta :KK43:(

ben bu ay korunmak için ilk defa hap kullandım
daha önceleri eşim korunuodu
bitkisel dedi doktorum yasmin die bi hap verdi
adetinin ilk qünü başla kullanmaya dedi...
bende başladım
ancak adetimin 2. ve 3. qnlerinden itibaren adetim kesildi
karnımda şişkinlik oldu
bende oğlumu aşıya getirdğimde ordaki hemşireyle bu durumu qörüştüm
oda bana hap sana yan etki yapmış bırak daha kullanma dedi
bıraktım ve baştan adet oldum çok kötü oldu yaa
resmen 20 qün adet oldum :26:
hemşireye peki nasıl korunayım ne kullanayım dedim..
iğneninde , haplarında hepsinin qözle qörülen yada qörülmeyen yan etkileri vardır
ya spirael takın yada eşin korunsun en sağlıklısı bunlar dedi...
spirael de ben takınmak istemiyorum
onunla hamile kalan çok kişi qördüm :26:
hatta bi ablam onla hamile kaldı bebek içerde öldü
kürtajla aldılar bebeği :26:
dinen de caiz deği die biliorum :26:
şimdi eşim korunuyor yine öyle devam..

canım ben hep o kullandığın ilaçcı kullandım çok memnun kaldım şimdi emziriyorum diye içmiyorum ama bebeği memeden kestikten sonra tekrar kullanmayı düşünüyorum tabi her bünye aynı olmuyo bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir bana herhangibir yan etkisi olmadı ben spiral falan taktırmayı açıkçası düşünmüyorum

Arkadaşlar oğlumun azı dişinin çıkması gereken erin üstündki diş etinde nohut büyüklüğünde beyaz bir şişlik var. doktorunu aradım biraz bekleyin dedi. sizler de böyle bir şey oldu mu?

Kızlar benim iş seyahati nedeni ile yarın Almanyaya gitmem gerekiyor. Kızımı 1 gece yalnız bırakacağım.. Ne yapacak bensiz .. Gece emziriyorum da :KK43:(

Kızlar benim iş seyahati nedeni ile yarın Almanyaya gitmem gerekiyor. Kızımı 1 gece yalnız bırakacağım.. Ne yapacak bensiz .. Gece emziriyorum da :KK43:(

onu da yanında götüremiyor musun canım.veya sağılmış sütün varsa onları versinler sen de orda yıne göğsünü sağ

Merhaba,

Benim bebisim yasitlarina gore cok az sey yapiyor. Acaba doktora mi gitsem, bir sorun mu var. En iyi yaptigi sey desteksiz oturmak ve el cirpmak. Ama kendi isteyince el cirpiyor ben yap diyince degil. Ellerinden tutunca yuryor. Kendisinin hicbir cabasi yok. Yuz ustu koyunca hic emeklemeye calismiyor, bir yere tutunup kalkmaya calismiyor, yuzustunden oturma pozisyonuna gecmiyor, isaret parmagiyla birsey gostermiyor, mama-baba-dada gibi seyler de soylemiyor :KK43: Hepinizin bebekleri bunlari yapiyor mu? Meraklanmali miyim?

Merhaba,

Benim bebisim yasitlarina gore cok az sey yapiyor. Acaba doktora mi gitsem, bir sorun mu var. En iyi yaptigi sey desteksiz oturmak ve el cirpmak. Ama kendi isteyince el cirpiyor ben yap diyince degil. Ellerinden tutunca yuryor. Kendisinin hicbir cabasi yok. Yuz ustu koyunca hic emeklemeye calismiyor, bir yere tutunup kalkmaya calismiyor, yuzustunden oturma pozisyonuna gecmiyor, isaret parmagiyla birsey gostermiyor, mama-baba-dada gibi seyler de soylemiyor :KK43: Hepinizin bebekleri bunlari yapiyor mu? Meraklanmali miyim?

hayır canım bebegın gayet normal zaten 8. ayda yapması gerekenlerı yapıyo bazı bebekler cok daha hareketlı oluyo ve ekstradan seyler yapıyo.bu saydıgın seylerın cogunu benım kızım da yapmıyo ama gayet normal senın bebegın sakın bı bebek demekkı zaten doktora sorsan da bunları soylıcek tahmınen bence meraklanmana gerek yok

hayır canım bebegın gayet normal zaten 8. ayda yapması gerekenlerı yapıyo bazı bebekler cok daha hareketlı oluyo ve ekstradan seyler yapıyo.bu saydıgın seylerın cogunu benım kızım da yapmıyo ama gayet normal senın bebegın sakın bı bebek demekkı zaten doktora sorsan da bunları soylıcek tahmınen bence meraklanmana gerek yok

Tesekkur ederim. Icim rahatladi biraz. Benim cevremdeki bebekler ileride gidince butun yasitlari oyle sandim. Benim bebegim gibilerin de oldugunu duymak iyi geldi.

Merhaba,

ay bende aynı dertenim benim kızımds çok hareketsiz oğlum 5 aylık emekledi dişi çıktı 10 aylık net yürümüştü kısaca çok hareketliydi kızım hiç hareket etmiyo senin kızınla aynı hareketleri yapıyo bazen çok konuşuyo oda nadir yani yeni oturur haldeyken yüz üstü yatıyo bende oğlumla kıyaslayınca korkmuştum ama normalmiş sende telaşlanma bence ama elde değil biliyorum ben baya bi panik yapıyorum

ay bende aynı dertenim benim kızımds çok hareketsiz oğlum 5 aylık emekledi dişi çıktı 10 aylık net yürümüştü kısaca çok hareketliydi kızım hiç hareket etmiyo senin kızınla aynı hareketleri yapıyo bazen çok konuşuyo oda nadir yani yeni oturur haldeyken yüz üstü yatıyo bende oğlumla kıyaslayınca korkmuştum ama normalmiş sende telaşlanma bence ama elde değil biliyorum ben baya bi panik yapıyorum[/Q

Benim icim bayagi rahatladi simdi. Bir de ikinci cocuklar daha hizli gelisir derler. Demek sadece bebege bagli. Ben sorun olmasindan korktum yoksa ha gec yurumus ha erken :)

ay bende aynı dertenim benim kızımds çok hareketsiz oğlum 5 aylık emekledi dişi çıktı 10 aylık net yürümüştü kısaca çok hareketliydi kızım hiç hareket etmiyo senin kızınla aynı hareketleri yapıyo bazen çok konuşuyo oda nadir yani yeni oturur haldeyken yüz üstü yatıyo bende oğlumla kıyaslayınca korkmuştum ama normalmiş sende telaşlanma bence ama elde değil biliyorum ben baya bi panik yapıyorum[/Q

Benim icim bayagi rahatladi simdi. Bir de ikinci cocuklar daha hizli gelisir derler. Demek sadece bebege bagli. Ben sorun olmasindan korktum yoksa ha gec yurumus ha erken :)

haklısın canım bebekten bebeğe değişiyor benim ilk bebeğim çok hareketli olunca bide çevremde kızımla aynı doğan bebeklerebakınca acaba bi sorunmu var dedim ama normalmiş dr öyle dedi

merhaba arkadaslar bizde hala dis yok grip durumlarimiz yeni gecti ama bende 1 haftadir karnimda sislik var ve acayip gaz sancisi regl oldum uzun surdu acayipte halsizim bakalim doktora gittim idrar testi yaptilar yarin belli olacak ne oldu bilmiyorum off ya kadin olmak ne zor

Gecmis olsu "Gulumse".

Kizim son bir haftadir eskisine gore daha az cis yapiyor. Bezini daha seyrek degistiriyorum. Sizde de ayni durum var mi?

slm kızlar uzun bi aradan sonra ben geldim face2te takılıyoırdu kızlar genelde oralarda olyorum daha hızlı akyo diye ama bugün baktm orası da yavaş bi de buraya bakym dedim az kişi kaldı burda da diyordum ama varmış yine eskilere bakmakla bitiremem diye son sayfaya baktm sadece

Gecmis olsu "Gulumse".

Kizim son bir haftadir eskisine gore daha az cis yapiyor. Bezini daha seyrek degistiriyorum. Sizde de ayni durum var mi?
belki kış diye az sıvı tüketiyordur bu da çiş yapmasını engelliyordur benim sütüm ne zaman az olursa o zmn gece az ıslatyo bezini toprak verdiğin sıvı şeyleri arttırmayı dene bence bi

X