2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

birde her akşam muhallebi veriyomusunuz ben herakşam apt.... gece tahılları olanından veriyorum

ben oğluma her gece uykusuna yatmadan önce arı mama veya
pirinç unu ile muhallebi yapıp veriyorum miğdesini tutsun diye
gece hiç acıkmıyor sabaha kadar o yedirdiğim mamayla duruyor
gece sadece su içiyor

Son düzenleme:
canım kefir için helal diyenler var, haram diyenler var ,at sütü mayalama tekniği nedeniyle diyenler var, gerçi ülkerin böyle bir ürünü var ama ben detaylı bilmiyorum,ayrıntılı bilgin varmı canım bu konuda?[/QUOTE
yaa kefirin öylebir şüpesimi var büyük oğlum çok kabız oluyo dr umuz çok süt içirme onun yerine kefir içir dedi gerçekten işe yaradı akşamdan içtimi sabaha hemen tuvalete ülkerin kefiri var içim kefir diye ama iyice araştırmak lazım helal bakımından

ben oğluma her gece uykusuna yatmadan önce arı mama veya
pirinç unu ile muhallebi yapıp veriyorum miğdesini tutsun diye
gece hiç acıkmıyor sabaha kadar o yedirdiğim mamayla duruyor
gece sadece su içiyor

valla süper kalkmaması bende onu deniyim bari ben gece kaç kere kalkıyo saymıyorum bile emziriyorum yatırıyorum ama tabi hemen dalmıyo nasıl yapıyosun

kızlar bebişinize zeytinyağı ve su dışındaki kabızlığı konusunda nasıl yardımcı oluyorsunuz.bugün benim oğluşum kanepenin örtüsünün altına saklanmış ne yapıyorsun oğluşum dedim bir baktım kızarmış bozarmış tuvaletini yapmaya çalışıyor.su çok içen bir bebek,ek besinlerde kabızlığa karşı dengeleyici neler yediriyorsunuz?

Benim kizimda da ayni sorun vardi, simdi normale dondu sukur. Her gun kuru kayisiyi haslayip suyunda ezip veriyorum, ayni sekilde kuru erik. Birini sabah birini de ogleden sonra veriyorum. Yogurt veriyorum. 2-3 kasik portakal suyu, yemegine zeytinyagi koyuyorum pistikten sonra. Princ ununu ve muzu kestim. Sabahlari tahilli mama veriyorum.

valla süper kalkmaması bende onu deniyim bari ben gece kaç kere kalkıyo saymıyorum bile emziriyorum yatırıyorum ama tabi hemen dalmıyo nasıl yapıyosun

benim oğlum emmeyi bıraktı zaten canım
ama emerkende uyanmıyodu qözü kapalı emip uyuyodu bazen
bi ara çok kalkıodu ağlıodu falan ama bu aralar yine düzeldi çok şükür:nazar:
bişi yapmıyorum canım saat 10 da piriç unu maamsını yedirip uyutuyorum:nazar:
saat 12 gibi iyi geceler çayı veriyorum uykusunun arasında:nazar:
sonra qece kalkarsa su veriyorum kalkmadığı zamanlarda oluyo...:nazar:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bişey sorucam herkes bebeğin yemeğine zeytinyağını piştikten sonra katıyo galiba neden piştikten sonra katıyosunuz ben pişirirken katıyorum acaba yanlışmı yapıyorum piştikten sonra mı koymak daha iyi öyleyse bende sonradan katayım

arkadaşlar ben bişey sorucam herkes bebeğin yemeğine zeytinyağını piştikten sonra katıyo galiba neden piştikten sonra katıyosunuz ben pişirirken katıyorum acaba yanlışmı yapıyorum piştikten sonra mı koymak daha iyi öyleyse bende sonradan katayım

pek sorun olacağını düşünmüyrum. bende bazen pişerken katıyorum bazen sonra...

2011 NİSAN ANNESİYİM..ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIMIN İKİZ KIZINDAN BİRİSİ..EĞER BEĞENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

BU SAYFAYI BEĞENİN Facebook'a Hoş Geldin SONRADA FOTOĞRAFLARDAKİ 4. SAYFA 54 NUMARALI BU GÜZEL MİNİĞİ BEĞENİN... RİCA ETSEM LÜTFENNNN....

16557211245817216127210.jpg

oyy ne kadar da tatlı bişey oooo
Maşallah subhanallah Rabbim nazardan saklasın :nazar:

Herkese merhabalar,
Bende 2010 Mayıs annesiyim.Aranıza yeni katıldım.Umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz hep birlikte..:KK49:

slm kızlar,gece iki kez mama verdim oğluşa yine beni emdi ,gerçi beslenme araları açıldı en azından.tam olarak uykumu alamadığım için sabah uyumak istiyordum ,lakin benim oğluşum babasının kucağında lay lay lay diye en az on dakika söyledi,dayanamadım en sonunda kalktım sevinçten,dün mutfağı toplarken lay ay lay demiştim defalarca o da bu sabah söyledi.anladığım kadarıyla sıkça ve tekrarla söylediğim şeyleri oda tekraralayabiliyor.acaba ilk önce nelerden başlanmalı kelimeleri öğretmede.:emir_bebek:

2011 NİSAN ANNESİYİM..ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIMIN İKİZ KIZINDAN BİRİSİ..EĞER BEĞENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

BU SAYFAYI BEĞENİN Facebook'a Hoş Geldin SONRADA FOTOĞRAFLARDAKİ 4. SAYFA 54 NUMARALI BU GÜZEL MİNİĞİ BEĞENİN... RİCA ETSEM LÜTFENNNN....

16557211245817216127210.jpg

ayyy bu bebişi kim beğenmez:)...gerçi ben anne olduktan sonra istisnasız tüm bebekleri sevmeyi öğrendim.

canım zeytinyağı ısınırsa yararının gittiği söylenir,lakin ben iki şekildede kullanıyorum,bizim kendi yediğimiz yağ fındık yağı,bu yağı kullandıktan sonra nemlendiriciyi unuttum,yüksek e vitamini sayesinde ellerim yumuşacık.:)

8. ay bebk gelişimine baktım;ve...

Ona basit ama somut şeyler anlatın. Bebek hala daha somut kavramları anlayamaz. Ancak ses ve ritmleri anlayabiliyordur ve söylediklerinizden birkaç kelimeyi çıkartabiliyordur. Bebeğinizin bu dönemde duyduğu kelimelerdeki heceleri taklit ettiğini fark edeceksiniz.
http://www...................................../bebekgelisimi8.html

bu yüzden benim bebişim tekrar edilen kelimeleri söyleyebiliyormuş onu anladım.

kızlar selam azönce doktordan geldik
ipek bronsit olmus çok huzursuzum suan esimede sinirliyim okadar söyledim daha önceden alalım randevu die :S
hırıl hırıl içi:S:S 6 gunluk iğne verdi.
dua edin bize.
:KK5:

X