- 10 Şubat 2009
- 2.943
- 4
sence aralarında 6 ay olunca da kıskançlık yaşarlar mı ki ?
yani belki yaşayabilirler dünde yazmıştım akrabamız bebeği 3 aylıkken hamile kaldı..ikiside aynı gün doğmuş oldular yani 1 yaşında ve kızı sevenlerin yüzüne bakmıyomuş kucağına gitmiyomuş..annanesi babası falan yeni bebeği sevmiyomuş onun yanında..annesiylebi sorunu yokmuş amabiraz daha büyüyünce ikisine eşit davranılacağından herşe normale döner diye düşünüyorum
Bunlar çözülecek sorunlar .Fazla kilolar da gider.Aslolan sağlık.Bu aralar resmen nevroza girdim.kendimi çok suçluyorum.benim bebişim gebelikte 30 haftaya kadar ultrasonla uyumlu gelişiyordu.sonrasında sırayla1-2 ve nihayet 3 haftalık gerilik oldu.birsürü tetkik falan.doppler kan akımları normal.herşey normal.doğdu 38+4 de.3000 gr fakat boyu 47 cm.yani kemik yaşında gerilik olmuş.47 cm 3. persentil. şimdi 66 cm 50. persentil-normale geldi.ama kilo 30.persentil(6700 gr)
Ve nedenini buldum.benim suçum.Sağlık sektöründe çalıştığım ve usg de yanı başımda olduğu için her hafta defalarca ultasona girdim.Pubmed deki yayınları taradım.Sık usg gelişme geriliği yapıyormuş!!
canım aynı sıkıntıyı bende çekiyorum uykusuzluktan ölüyorum artık eskiden iyi uyudu en azından gündüz uyurdu şimdilerde ne gündüz nede gece uyuyo yorulmuyomu bu çocuk şaşıyorum..-tatlicadiarzu-oğluşum geceleri çok fena her saat başı ayakta ben yatmadan önce aptamil tahıllı muhallebi veriyorum sonra tabi anne sütü ben birde yoğurt çorba meyve püresi falan veriyorum ama
geceleri çok uykusuz hergün baş ağrısı çekiyorum
canım aynı sıkıntıyı bende çekiyorum uykusuzluktan ölüyorum artık eskiden iyi uyudu en azından gündüz uyurdu şimdilerde ne gündüz nede gece uyuyo yorulmuyomu bu çocuk şaşıyorum..-tatlicadiarzu-
Bunlar çözülecek sorunlar .Fazla kilolar da gider.Aslolan sağlık.Bu aralar resmen nevroza girdim.kendimi çok suçluyorum.benim bebişim gebelikte 30 haftaya kadar ultrasonla uyumlu gelişiyordu.sonrasında sırayla1-2 ve nihayet 3 haftalık gerilik oldu.birsürü tetkik falan.doppler kan akımları normal.herşey normal.doğdu 38+4 de.3000 gr fakat boyu 47 cm.yani kemik yaşında gerilik olmuş.47 cm 3. persentil. şimdi 66 cm 50. persentil-normale geldi.ama kilo 30.persentil(6700 gr)
Ve nedenini buldum.benim suçum.Sağlık sektöründe çalıştığım ve usg de yanı başımda olduğu için her hafta defalarca ultasona girdim.Pubmed deki yayınları taradım.Sık usg gelişme geriliği yapıyormuş!!
sence aralarında 6 ay olunca da kıskançlık yaşarlar mı ki ?
ay ev taşıdık ya yorgunluktan kafam da gitmiş, ablamla aramda 6 ay var yazmışım :))) ablam 6 aylıkken annem hamile kalmış bana, kastettiğim buydu :)))
Bir de Zekilk hoşgeldin, özledik seni...
benim kızım da 3600 doğdu ve 47 cm di doğduğunda..ama kimse gelişme geriliği olabileceğini söylemedi..zaten hızla boyu uzadı...allah allah gelişme geriliğimi varmış benim kızım da dabilmiyorumkismile
Kızlar bugün oğlum tam 6 aylık oldu ve ben bugün regl oldum ilk defa :kedi: