- 10 Şubat 2009
- 2.943
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim oğlan dana gibi bez kemiriyo yaa..uykusu örtüsünü..giysısının kolu rastlene her yeri..yere serdiğim çarfafı bile..parmağına bi güzel dolayıp emiyo..hatta bi keresinde ıslak mendil emerken yakaladımakannehir
ıyı akşmlar keyıfler nasılll bakalım:)
ben de oyuncaklarının arasında duran bi masal kitabını parçalarken yakaladım ve yarısı ağzındaydı,allahım korumuş parmağımı soktum çıkardım ,dikkatli olmak lazım,demekki kitabı büyüyünce vericez eline :))
benımde yerınde çok şukur kızlar yürüteçe koyuyomusunuz bebeği nekadar duruyo benım kızıma amcassı hedıye getırmiş bıraz koyuyoum çok sevdı ama 15 dakka
saol canım , ya ecrin 1-2 yaşında olsaydı bende sorun etmeyecektim zatne ikinciyi düşünüyordum da aralarında 6 ay olacak şimdi . Ya geçen sene kurban bayramında gebeydim bu sene yine gebeyim :) Artık alışkanlık yapcak her kurbanda ben hamile kalcam heralde
off hata veriyo hep niye yaa..sinir etti beni bu kk sabahtan beri..spora kalkayım eniyisi..15 günde 1 kilo vermişken bırakmayayımda belki bayrama kadar 1 kilo daha verebilrim
Kızlar bugün oğlum tam 6 aylık oldu ve ben bugün regl oldum ilk defa :kedi:
kızlar bende koyayımmı yürütece ya daha erken diye düşünüyodum
kimiside hiç kullanma diyor ne yapacagımı şaşırdım
nermin evet aslında dr.lar yürüteci önermiyo...yada enfazla 1 sa.te izin veriyolar..bende ikilemde kaldım..benide yürütece koymuşlar yaşıma gelmeden yürümüşüm...ben aslında ilk arabam istiyorum 9.ayda kullanılıyo sanırım ondan alıcam
selam kızlar sporumu yaptım geldim..öldüm yorgunluktan
onlar kullanıslı oluyomu ya becerebıleceklermı onu.benım kız daha ayaklarını bıle basamıyo cok tembel ama donusler ıyı yuzustu donmeyı bıle basardı bı de surune surune odayı 4 donuyo ama basamıyo.yurutec olsa bıle daha 2 ay sonra falan olur.o dedıgın 9 ayda oluyosa o daha mantıklı dımı