2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canını sıkma ya bızde bayramda esımın memlekete gıdıcez duzen fılan kalmıcak sonra da esım askere gıtcek nolur bılmıyom ıyce sefıl olcaz amaan bosver dusunmuyorum banane nolursa olsun duzensız olsun bebegım annesı mutlu olursa o da mutlu olur kendımızı uzmememız lazım dırek etkılıyo bebıslerı

iyi geceler kızlar, 1 gün girmedim baya kaynatmışsınız :) ay okuduklarımı da unuttum, yaşlandım ben :)
Yelda, özledim valla seni, yap bir şeyler daha sık gel :))
Duam, tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun yeni bebeğin.. ablamla benim aramda da 6 ay falan var, çok iyi anlaşırız, aslında bir bakıma aralarının az olması güzel bir şey.. bizi habersiz bırakma cinsiyetini falan öğrenince bize de söyle :))
Aysey evet ben de seni hatırlıyorum, tekrar hoşgeldin...
Erayın annesi sen de hoşgeldin :)
ay valla okurken onu da yazayım bunu da yazayım diyordum aklımda bunlar kalmış :)
Gökcen, yarın sünnetiniz inşallah çok kolay geçer, şimdiden geçmiş olsun....

Son düzenleme:
ben adet olmadım daha ama olunca sanki bişeyler değişecek gibi geliyo değişiyomu kızlar?? sakinleşiyosun rahatlıyosun karnın küçülüyo falan diyolar ya doğru mu yaa

hahaha külliyen yalannnaklinialirimsmile yok böle bişey.. ben 40ım çıktığından beri hastalanıorum her ayın 14üde yumurtluorum ağrılarımdan biliorum hemen düzene girdim. bebeğimde 7. aya giricek nerdeyse karnın küçülmüo anca sporla küçülüoo:hulya:

Son düzenleme:

ben bebısımle2 aylıkken 3 aylıkken ve 4 aylıkken ucaga bındım ıkısınde de yalnızdım bınerken rıca ettım yanıma kımseyı vermedıler ıkıncısınde kaka yaptı belıne kadar cıktı tum kıyafetlerıne gectı bı guzel soyup degıstırdım sagdıgım sutu verdım doymadı bende mecbur kaldım aglayınca emzırdım sonra uykusu geldı nerdeyse ayagımda sallıcaktım da emerken uyudu neyse tam rezıllıktı yanı ama o zamanlar kucuktu ılgılencek bısey bulamoıyodu senınkı cok sorun cıkarmaz sanırırm. kalkıp ınerken yanın bos olsun kı mecbur kalırsan emzırısın.zaten ucaklarda bırsuru bebek oluyo hepsı aglıyo hıc kasma rahat ol benımkı uc aylıkken aglama krızıne gırmıstı ve susmamıstı rezıl oldum tek basımayım bıde mıllet avutmaya calıstı cocugu cok komıktı:)

hadi ya ben mucizevi bir şekilde karnımın küçüleceğini biraz kiilo vereceğimi falan hayal ediyodum yıktın beni mehtap

dur bir de ben yıkayım :) şaka bir yana ben de çok umutluydum, adet olunca karnımın ineceğine ve kilo vereceğime inanmıştım ama hiç biri olmadı malesef.. bugün kendimi yenilemeye ve kilo vermeye karar verdim. annem çok bıraktın kendini kötü görünüyorsun deyince dank etti, bir şeyler yapmam lazım ((

ay ev taşıdık ya yorgunluktan kafam da gitmiş, ablamla aramda 6 ay var yazmışım :))) ablam 6 aylıkken annem hamile kalmış bana, kastettiğim buydu :)))
Bir de Zekilk hoşgeldin, özledik seni...

Son düzenleme:
malesef bende de hıcbı degısme olmadı 3 aylıktan berı adet oluyorum bende cok salmıstım toparlamaya calısıyorum 1o gundur ama tartılmaya korkuyorum hıcbı degısme olmamıssa moralım bozulur salarım dıye
erayın annesı hosgeldın bu arada
gokcen bende gecmıs olsun dıleklerımı sunayım oldu da bıttı masallaha cok az kaldı
bıde mehtap gecmıs olsun allah kolaylık versın bebegının sute alerjısı oldugunu nasıl farkettın ve gecıcı bıseymıymıs?

hadi iyigeceler kızlar...karnım da acıktı ama yemeden yatayım bakayım..belki uyku karnımı doyurur..öpüldünüz....opuyorumnanaktan

herkesler burdaymış bebişim 5.5 aylık oldu hala adet görmedim çatlayacam yakında koca bir göbekle dolaşıyorum 5. 5 aylık hamile gibiyim moralim çok bozuluyo..

bende saldım kendimi iyice kaşlar bile ormana döndü.
abarttımmı acaba bilmiyorum ama canım hiç istemiyo eskisi gibi değilim süslenemiyorum bile sıra bana gelmiyi yok altını değiştir mamasını yedir öorbasını yap çamaşırlarını katla derken ölmüş oluyorum yyorgunluktan...-tatlicadiarzu-

sizde değişiklik olmadı da bende mi olacak yıktınız beni yıktınız...

benim karşı komşuya kardeşi gelmiş bebeği var 4 aylık kızı bi görseniz kilolardan konuşuyo ve ağlayacak nerdeyse bi de süt için yemek yemene gerek yok su içsen yeter falan diyo sanki ben denemedim

ama benim de bişeyler yapmam gerekiyo artık

ben de eskisi gibi değilim gerçekten ve benim de canım istemiyor ama karar verdim toparlanacağım, dost acı söylermiş ,annem çok uyarmaya başladı beni bu konuda, demek ki baya bir vahim durumdayım bir de eskiden cidden kokoştum, şimdi normal bile olsam çevremdekilere garip geliyor sanırım...

bende toparlanmalıyım diye düşünüyorum ama alışveriş lazım eskiler olmuyo aynı anda herşeyide alamıyorum ortada kaldım öylece.
bu yıl çalışmamayada karar verince iyiden iyiye ev hanımı oldum ondanda önemsemiyorum galiba((((bilmiyorumkismile

bende haziran annesiyim arkadaşım şansa gördüm msjını hayırlı olsun eger ilkinde zorla hamile kalıp bunda böyle hemen hamile kaldıysan vardır bihayır yiyecek rızkı varmış demekki emiyomuydu bebegin yoksa mamamı yiyodu

günaydın arkadaşlar..cumhuriyet bayramımız kutlu olsun....nice nice mutlu huzurlu sağlıklı cumhuriyetli seneler....

Bende öyle düşünüyorum illa ki Rabbimin takdir ettigi bir hayır vardır .Ben çalıştıgım için zaten sütüm azalmış mama takviyesi yapıyorduk . 3 aylık gebe oluncaya kadar emzirebilecegim söyleniyor .

sende 2011 annesi mi olacaksın ?

Teşekkür ederim canım , amin inşallah
ya zaten gittim 2011 haziran annelerinin sayfasına yazdım , ama bizim topigimiz kadar sıcak gelmedi hoşgeldin bile demediler ,ahh ahh habersiz bırakırmıyım sizi

günaydın arkadaşlar..cumhuriyet bayramımız kutlu olsun....nice nice mutlu huzurlu sağlıklı cumhuriyetli seneler....

Seninde kutlu olsun , Cumhuriyetimiz Atamızın ışık tuttugu , laik ve demokratik çizgisini bozmadan ilelebet yaşasın .. hepimizin bayramı kutlu olsun turkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…