- 17 Ekim 2010
- 392
- 0
kızlar nerdesiniz ya canım sıkılıyo eşim yine nöbetçi kızım uyudu ben de çay yaptım yalnız yallnız içiyorum tabi yanında bir sürü şeyle...
eşimde biraz canımı sıktı yine, onun memleketine balıkesire gitcez taa burdan babasını görmeye evi sobalı kafayı yiycem yaa.. bu konuyu tam konuşmuyoz alttan alttan bişeyleri planlaıyo ...bu sene çocuğumuz oldu, çok uzaktayız ve eşim bir ay önce ordaydı gitmesek olmuyo sanki 20 saat ya konuştukça sinir oluyorum...neymiş dedesi özlüyomuş görsünmüş...biz çok resmiyiz ama ne bileyim ya..başka yere gidince ne kadar düzen bozuluyo annemlere bile giittimizde kızımla yattığım için kendi kendine uyuyan çocuk yanında şimdi benim yatmamı istiyo..ki şimdi herşeyi daha çabuk öğreniyo kimbilir orda napcaz.... offf offff kimse yok anlatcam buraya yazıyorum kafanızı şişirmeyim neyse...(bi de eşim bunları okuyomuş !!!!!)
ben adet olmadım daha ama olunca sanki bişeyler değişecek gibi geliyo değişiyomu kızlar?? sakinleşiyosun rahatlıyosun karnın küçülüyo falan diyolar ya doğru mu yaa
hadi ya ben mucizevi bir şekilde karnımın küçüleceğini biraz kiilo vereceğimi falan hayal ediyodum yıktın beni mehtapvalla bende bişey değişmedi canım..inşallah sende değişir..
ben adet olmadım daha ama olunca sanki bişeyler değişecek gibi geliyo değişiyomu kızlar?? sakinleşiyosun rahatlıyosun karnın küçülüyo falan diyolar ya doğru mu yaa
tugba niye boğulmasın çocuk bir nedeni varmı birde uçakta göğsümü açıp emziremem sanırım sütümü sağıp biberona hazırlcam bizimki emzik almıyor bide . kulakları falan tıkanıyormuş insanın brde çok sallanıyor dedi kızkardeşim o dün antalyaya uçtu da ondan duydum.
hadi ya ben mucizevi bir şekilde karnımın küçüleceğini biraz kiilo vereceğimi falan hayal ediyodum yıktın beni mehtap
dur bir de ben yıkayım :) şaka bir yana ben de çok umutluydum, adet olunca karnımın ineceğine ve kilo vereceğime inanmıştım ama hiç biri olmadı malesef.. bugün kendimi yenilemeye ve kilo vermeye karar verdim. annem çok bıraktın kendini kötü görünüyorsun deyince dank etti, bir şeyler yapmam lazım((
bende saldım kendimi iyice kaşlar bile ormana döndü.
abarttımmı acaba bilmiyorum ama canım hiç istemiyo eskisi gibi değilim süslenemiyorum bile sıra bana gelmiyi yok altını değiştir mamasını yedir öorbasını yap çamaşırlarını katla derken ölmüş oluyorum yyorgunluktan...-tatlicadiarzu-
ben de eskisi gibi değilim gerçekten ve benim de canım istemiyor ama karar verdim toparlanacağım, dost acı söylermiş ,annem çok uyarmaya başladı beni bu konuda, demek ki baya bir vahim durumdayım bir de eskiden cidden kokoştum, şimdi normal bile olsam çevremdekilere garip geliyor sanırım...
Allah olmayanlara versin modundaydım hep , kah üzülüyorum kızıma yeteri kadar vakit ayıramayacagım diye , kah mutlu oluyorum aralarında yaş farkı olmayacak arkadaş gibi büyüyecekler diye .. bölündüm gittim .. kazara oldu zaten kendi istegimle değil.. aman bebek istemeyenler lütfen dikkatli olun , ben ki o kadar zor hamile kalmıştım bu nasıl oldu anlamadım
bende haziran annesiyim arkadaşım şansa gördüm msjını hayırlı olsun eger ilkinde zorla hamile kalıp bunda böyle hemen hamile kaldıysan vardır bihayır yiyecek rızkı varmış demekki emiyomuydu bebegin yoksa mamamı yiyodu
iyi geceler kızlar, 1 gün girmedim baya kaynatmışsınız :) ay okuduklarımı da unuttum, yaşlandım ben :)
Yelda, özledim valla seni, yap bir şeyler daha sık gel :))
Duam, tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun yeni bebeğin.. ablamla benim aramda da 6 ay falan var, çok iyi anlaşırız, aslında bir bakıma aralarının az olması güzel bir şey.. bizi habersiz bırakma cinsiyetini falan öğrenince bize de söyle :))
Aysey evet ben de seni hatırlıyorum, tekrar hoşgeldin...
Erayın annesi sen de hoşgeldin :)
ay valla okurken onu da yazayım bunu da yazayım diyordum aklımda bunlar kalmış :)
Gökcen, yarın sünnetiniz inşallah çok kolay geçer, şimdiden geçmiş olsun....
günaydın arkadaşlar..cumhuriyet bayramımız kutlu olsun....nice nice mutlu huzurlu sağlıklı cumhuriyetli seneler....