yani tedavıyle hamıle kalıp şimdi istemeyen anneleri :) helede hiç istemeyen anneleri:)
anaaaaaaammmmmmmmmm Duam hayırlı olsunnnnnnnnnn ilk tekrar hamiş olanmayıs annesi sensinnn:)
bu bebeğin nasıl uslumu bari? ay ben korkumdan adama yaklaşamıyom valla doğal yolla koruncakmış neymiş kullanmazmış kondom mondom. risk altndayım vala o yüzden kardeş takılıyom ALlah affetsin:))
ay canım sımdı cok korkuyorum ben bızde gecen gun yanlıslıkla kacırdık yanı olurmu olur oyle korkuyorumkı sorma adet gununu nasıl edıcem bılmıyorum .bayrama kadar sabertmem gerek.bende ole tedavıyle hamıle kaldım 1.5 yıl ugrastık dr dr ama allahın ısı verırse verır ama hıc ıstemıyorum .allah olmayanlara versınbilmiyorumkismile
canımm hayırlı uğurlu olsun yeni hamileliğin...hiç canını sıkma..herşey kolaylıkla gönlünce olur inşallah...ay pek bi sevindim ben niyeysekaydirigubbakcemile3
.
ben tedavi ile hamile kalmadım ama çok zor olmuştu hamile kalmak , şimdi kazara hamile kaldım yine ama ikinciyi en azından bu kadar erken düşünmüyordum malum hayat şartları ekonomik koşullar , ev kira ben çalışmak zorundayım eşimin düzenli bir işi yok .. sende olsan korundugun halde hamile kalınca açıkcası biraz üzülürdün
Rabbim olmayanlara versin
duam ilk sayfada seni gördüm..condomlamı oldu..anammm iyice korktum bak bizde onunla korunuyoruz.eyvahedigeldismile hemen condomla hamile kalanlar topiğine gideyim nasıl oluyomuş bi okuyayım
sizde değişiklik olmadı da bende mi olacak yıktınız beni yıktınız...
benim karşı komşuya kardeşi gelmiş bebeği var 4 aylık kızı bi görseniz kilolardan konuşuyo ve ağlayacak nerdeyse bi de süt için yemek yemene gerek yok su içsen yeter falan diyo sanki ben denemedim
ama benim de bişeyler yapmam gerekiyo artık
anamm şeyma banada anlat kıız bizde aynen öle korunuyozzeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlar yaa benim tosbiğin gece yatarken kulakları soğuk oluyo..ee büyüdüler artık penye sapka varmıdır benimkine göre
duam ilk sayfada seni gördüm..condomlamı oldu..anammm iyice korktum bak bizde onunla korunuyoruz.eyvahedigeldismile hemen condomla hamile kalanlar topiğine gideyim nasıl oluyomuş bi okuyayım
günaydın kızlar Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..
Duam cnm hayırlı olsun bebeğin:)
burda lojmanda bir arkadasım var önceki gün dogum yaptı..onlarında kazayla olmuş..ilk kızı 16 aylık henüz:) ama halinden cok memnun üstelik ikisinide sezeryanla dogurdu..
siz ikincileri yapalım diyene kadar ben büyütmüş olucam diyor:)
Allah ol demese olmaz cnm hayırlı olsun tekrar bebişin..
Allah yardımcın olsun ,rızkıyla gelir kuzun inşallah ablamında seninki gibi peşpeşe oldular ilki biraz yıpranıyo bebek olmadan abi oluyo kıskançlıkta oluyo haliyle inşallah seninkiler kolayca büyürlerr
niye kıız ben bulamadım öle bi topik nerde varr bakim barii
saol canım , ya ecrin 1-2 yaşında olsaydı bende sorun etmeyecektim zatne ikinciyi düşünüyordum da aralarında 6 ay olacak şimdi . Ya geçen sene kurban bayramında gebeydim bu sene yine gebeyim :) Artık alışkanlık yapcak her kurbanda ben hamile kalcam heralde