2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yani tedavıyle hamıle kalıp şimdi istemeyen anneleri :) helede hiç istemeyen anneleri:)

ben tedavi ile hamile kalmadım ama çok zor olmuştu hamile kalmak , şimdi kazara hamile kaldım yine ama ikinciyi en azından bu kadar erken düşünmüyordum malum hayat şartları ekonomik koşullar , ev kira ben çalışmak zorundayım eşimin düzenli bir işi yok .. sende olsan korundugun halde hamile kalınca açıkcası biraz üzülürdün

Rabbim olmayanlara versin

anaaaaaaammmmmmmmmm Duam hayırlı olsunnnnnnnnnn ilk tekrar hamiş olanmayıs annesi sensinnn:)
bu bebeğin nasıl uslumu bari? ay ben korkumdan adama yaklaşamıyom valla doğal yolla koruncakmış neymiş kullanmazmış kondom mondom. risk altndayım vala o yüzden kardeş takılıyom ALlah affetsin:))

Ya bizde kondomla korunuyorduk zaten nasıl oldu ben hala anlamış değilim :)
Kız sen kardeş kardeş takılırken adam gidip başkalarına bulaşmasın azıcık onu da gör be :)

ay canım sımdı cok korkuyorum ben bızde gecen gun yanlıslıkla kacırdık yanı olurmu olur oyle korkuyorumkı sorma adet gununu nasıl edıcem bılmıyorum .bayrama kadar sabertmem gerek.bende ole tedavıyle hamıle kaldım 1.5 yıl ugrastık dr dr ama allahın ısı verırse verır ama hıc ıstemıyorum .allah olmayanlara versınbilmiyorumkismile

Hakkında hayırlısı olsun canım , birde kendini bu kadar sıkma sonra reglin gecikir o zaman daha büyük telaş yaşarsın

canımm hayırlı uğurlu olsun yeni hamileliğin...hiç canını sıkma..herşey kolaylıkla gönlünce olur inşallah...ay pek bi sevindim ben niyeysekaydirigubbakcemile3
.

Saol canım , iyi ki sizlerle paylaşmışım hamile oldugumu keyfim yerine geldi ya
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar .
beni 2011 haziran anneleri sayfasında yalnız bırakmayın hadi Rabbim ikinciyi isteyenlere yardım etsin

duam ilk sayfada seni gördüm..condomlamı oldu..anammm iyice korktum bak bizde onunla korunuyoruz.eyvahedigeldismile hemen condomla hamile kalanlar topiğine gideyim nasıl oluyomuş bi okuyayım

ben tedavi ile hamile kalmadım ama çok zor olmuştu hamile kalmak , şimdi kazara hamile kaldım yine ama ikinciyi en azından bu kadar erken düşünmüyordum malum hayat şartları ekonomik koşullar , ev kira ben çalışmak zorundayım eşimin düzenli bir işi yok .. sende olsan korundugun halde hamile kalınca açıkcası biraz üzülürdün

Rabbim olmayanlara versin

Allah yardımcın olsun ,rızkıyla gelir kuzun inşallah ablamında seninki gibi peşpeşe oldular ilki biraz yıpranıyo bebek olmadan abi oluyo kıskançlıkta oluyo haliyle inşallah seninkiler kolayca büyürlerr

duam ilk sayfada seni gördüm..condomlamı oldu..anammm iyice korktum bak bizde onunla korunuyoruz.eyvahedigeldismile hemen condomla hamile kalanlar topiğine gideyim nasıl oluyomuş bi okuyayım

anamm şeyma banada anlat kıız bizde aynen öle korunuyozzeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sizde değişiklik olmadı da bende mi olacak yıktınız beni yıktınız...

benim karşı komşuya kardeşi gelmiş bebeği var 4 aylık kızı bi görseniz kilolardan konuşuyo ve ağlayacak nerdeyse bi de süt için yemek yemene gerek yok su içsen yeter falan diyo sanki ben denemedim

ama benim de bişeyler yapmam gerekiyo artık

bu göbüş inme durumu kişiden kişiye değişiyo sanırım..ben adet olunca karnım dahada bi toparlandı..bende o gazla spora başladım..bence umudunu kaybetmeyerimseniben

günaydın kızlar Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..

Duam cnm hayırlı olsun bebeğin:)
burda lojmanda bir arkadasım var önceki gün dogum yaptı..onlarında kazayla olmuş..ilk kızı 16 aylık henüz:) ama halinden cok memnun üstelik ikisinide sezeryanla dogurdu..
siz ikincileri yapalım diyene kadar ben büyütmüş olucam diyor:)
Allah ol demese olmaz cnm hayırlı olsun tekrar bebişin..

iyi bayramlaaarrr ve günaydın...
Allah nasip ederse seneye bizimkiler de bayram kutlamalarına gidecek kıvama gelecekler, ne güzeelll :))

ewet ant biz kondomla korunuyorduk muhtemelen kondom delik çıktı başka bi açıklama olamaz sanırım :KK43:

en iyisi sipiral taktırmak sanırım kızlar gerçi hiçbir korunma yöntemi % 100 güvenli değil ama ..

günaydın kızlar Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..

Duam cnm hayırlı olsun bebeğin:)
burda lojmanda bir arkadasım var önceki gün dogum yaptı..onlarında kazayla olmuş..ilk kızı 16 aylık henüz:) ama halinden cok memnun üstelik ikisinide sezeryanla dogurdu..
siz ikincileri yapalım diyene kadar ben büyütmüş olucam diyor:)
Allah ol demese olmaz cnm hayırlı olsun tekrar bebişin..

saol canım , ya ecrin 1-2 yaşında olsaydı bende sorun etmeyecektim zatne ikinciyi düşünüyordum da aralarında 6 ay olacak şimdi . Ya geçen sene kurban bayramında gebeydim bu sene yine gebeyim :) Artık alışkanlık yapcak her kurbanda ben hamile kalcam heralde :p

Allah yardımcın olsun ,rızkıyla gelir kuzun inşallah ablamında seninki gibi peşpeşe oldular ilki biraz yıpranıyo bebek olmadan abi oluyo kıskançlıkta oluyo haliyle inşallah seninkiler kolayca büyürlerr

sence aralarında 6 ay olunca da kıskançlık yaşarlar mı ki ?

saol canım , ya ecrin 1-2 yaşında olsaydı bende sorun etmeyecektim zatne ikinciyi düşünüyordum da aralarında 6 ay olacak şimdi . Ya geçen sene kurban bayramında gebeydim bu sene yine gebeyim :) Artık alışkanlık yapcak her kurbanda ben hamile kalcam heralde :p

Allah iyiliğini versin:KK1::KK1:
olsun canım Allahın izniyle büyütürsün inşallah
bu arada benim cimcimenin adıda Ecrin:)

meraba kızlar.walla ben bu kardeş kıskançlığı olayını çok araştırdım.ped.nörolog Sabiha paktuna keskin'e göre çocuk 2 yaşına gelince kardeş düşünülebilir.nedeni anneye bağlılık dönemi olması ve ihtiyaçlarının birebir anında karşılanması gerekliliği.2 yaş altı çocuğu kardeşini kıskanmaz.annesinin vereceği temel bakımı kıskanır.Yani anne ikisiyle de yeterince ilgilenirse sorun çıkmaz.
Birçok çocuk gelişimi uzmanına göre ,ödipal dönem 3-4-5 yaşlar ise kardeş kıskançlığının doruğa çıktığı zamanlar.yani o zaman kardeş getirmek daha az yorucu olmazdı Duam.bundan emin olabilirsin bence.2 yaş altında birlikte dünyaya geldiklerini düşünecekler.Bence çok güzel olacak.
Ben olsam bebişim emdiği sürece emziririm.Tandem nursing diye bişey var.doğumdan sonra iki bebeği de birlikte emzirmek..Anneye ek beslenme yükünden başka zararı yok.

X