2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam bayanlar....
biz geldik.....güzel haberler getirdik :) doktordaydık bugün...çoook şükür her şey yolunda...artık boy değil baş ölçülüyormuş ölçümlerimiz güzel çıktı hatta bir hafta ilerlemişiz...14+4 ama doktor 15+4 dedi....veeeeeeee o bir KIZ :) doktor önce kıza benziyor dedi ama uzunca bir süre baktıktan sonra sağlıklı bir kız çocuğu dedi :ecrin_bebek: bundan sonra değişmez sanırım hihoyyyt
gelişimi hareketleri çok iyi kesesi , suyu ve plesentanın yerleşimi de iyiyiymiş......
çok özlemiştim çok mutlu oldum onu görünce ve de sağlıklı olduğunu öğrenince...Rabbim bu güzel gecede hepimizin dualarını kabul etsin hepimzin bebeklerine sağlık versin inşallah....
şimdi bir de geçmişe bakayım inşallah herkes iyidir.....

çanım maşşalh,çok sevindim...sonunda bir kız daha geldi,prenssler başladı galiba yavaş yavacş gelmeye...

canımmm gözün aydınnn çok mutlu oldum yarında ben sonuçlarımı öğreneceğim saat beşte çıkacak. dualarınız eksik etmeyin aman ne olur

mevlam hayırlısı ile birde kucağına almayı nasip etsin cnaım hihoyyyt

Gözün aydın arkadaşım. Bize bir gelin daha geldi desenize.:)

Siz böyle yazdıkça özeniyorum. Perşembe akşamına randevu aldım. Asıl nedeniyse kasık ağrılarım. Dört gündür geçmedi...

canım çok geçmiş olsun eşini analyışı ile tebrik ediyorum hiç merak etme akşamda bişeycik olmaz canım :)

y ben hayret ttim zaten onun bu kadar sakin durmasına araba onusunda,geçenlerde ben vurdum arabayı ama çok küçük belli belirsiz bişey oldu,onda kıyameti kopardı,hakaret etti bana,bu kötü olmuş resmen kapının üstündeki o şerit varya o kalkmış şöför kapısı ve arka kapının,yinede sesini çıkarmadı,henüz zararı görmedi belki ondan bişey dememiştir,

selkie geçmiş olsun
snowwhite,hayırlı olsun,ne güzel kız bebiş geliyor.
kızlar,bebişimin burcunu taktım kafaya:) normalde mart sonu dogumum koç olacaktı ne güzel ama sezeryan olucam sanırım,bi kaç hafta öne kayacak ve sanırım balık burcu olacak bebişim.koç olmasını tercih ederdimkaydirigubbakcemile3

çanım sağol,
niye kız bende balık burçuyum.:icecream:..bir kere çok sempatik olur bebeğin...ve çok duygulu,merhametli olur,:icecream:

teşekkür ederim arkadaşlar...darısı tüm bekleyenlerin başına....
herkes erkek diyordu ben de öyle tahmin ediyorum ama içten içe kız olduğunu sanki hep biliyordum....sağlıklı ya o benim en büyük mutluluğum :lepi:
yalnız erkek simi hazırdı..şimdi isim bulmam lazım ona ismiyle seslenmek istiyorum :)

ben aslan burcuyum da o yüzden,yazık zaten duygusal olacak bi de ben başında sindiririm çocugu heptenkaydirigubbakcemile3 koç olsa dişe diş,ikimizde ateş grubu.aksiyon olur hayatımızdakaydirigubbakcemile3

ben aslan burcuyum da o yüzden,yazık zaten duygusal olacak bi de ben başında sindiririm çocugu heptenkaydirigubbakcemile3 koç olsa dişe diş,ikimizde ateş grubu.aksiyon olur hayatımızdakaydirigubbakcemile3

valla omu seni sindirir sen mi onu bilemicem artık,o sana 2 çilve yapsın görürüm ben seni,çok tatlı dilli oluyorlar haberin olsun,benim oğlumda balık burcu,ona kızdığım zaman gelip seni çok seviyorum anne diye sarılıp öpücüğü konduruveriyor,!bakalım aslan mizacın dayanırmı aacba buna,aslan çok merhametlidir ama benim bildiğim,babam aslandı,hiç kıyamazdı bize,annemden daha fenaydı...(ikizler)

Selkie'cim geçmiş olsun gerçekten tuhaf birgün..
Güngörende dün gece kundaklama olmuş 2 aracı yakmışlar bir tanesi benim kuzenin aracı..perte çıkmış..çok üzüldüm bende ona:gitme:
bu arada 3 ekimde benimde doktor kontrolüm var ama gelirim yinede

Ben de Aslanım, Ufaklık koç olacak, eşimde yay...
Bizim evde savaş meydanı oluşacak gibi bir his var içimde ya neyse...:1ninca::1ninca:

canım öncelikle tebrikler yanılmıyorsam ilk kız bebek senden geldi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.senin kıza ne talipler çıkıcak bu sitede biliyomuusn.
maşallah nazar değimesin değerlerde güzel çıkmış.

allah aşkına hangi okul bu selkie :1shok: bende anasınıfı öğretmeniyim hoş şuan yapmıyorum mesleğimi ama ne kadar pahalı ne altın kaplama falan mı bu okul delikafadulden

Selkie geçmiş olsun...
SnowWhiteQueen tebrik ederim...
çanım sağol,

çanım sağol,insan mala geliğnede üzülüyor be,sonuçta kolay kazanılmıyor hiç bişey...o arabayı almak için ne kadar çalışıyor insan...elleri kırılsın,durup dururken ne istemişler...Allah ıslah etsin...

allahh bi kız daha geliyo hadi bacılar eşitleyin listeyi...
madem tek kız benimki olmadı bari eşit olsun...yaa sağlıklı olsunlar gerisi hiiiiç önemli değil...

ay yavrum benim,yerim ben onu.çok duygusal oluyolar,kıyamam walla hiç.ahh ah içim bi hoş oldu,hayırlısıyla kucagımıza alıp o günleri görsek:sinifsinif:

teşekkürler :) evet ilk kız haberi alan bendim..ikili testte doktor kıza yatkın demişti...ama sanırım Dilanınki benden önce netleşti...bana bugün başka bir doktor kesin olarak söyledi :)
walla erkek bol olunca sanırım kızlar değerli olacak ama ben kızımı kimselere vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…