- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.201
selam bayanlar....
biz geldik.....güzel haberler getirdik :) doktordaydık bugün...çoook şükür her şey yolunda...artık boy değil baş ölçülüyormuş ölçümlerimiz güzel çıktı hatta bir hafta ilerlemişiz...14+4 ama doktor 15+4 dedi....veeeeeeee o bir KIZ :) doktor önce kıza benziyor dedi ama uzunca bir süre baktıktan sonra sağlıklı bir kız çocuğu dedi :ecrin_bebek: bundan sonra değişmez sanırım hihoyyyt
gelişimi hareketleri çok iyi kesesi , suyu ve plesentanın yerleşimi de iyiyiymiş......
çok özlemiştim çok mutlu oldum onu görünce ve de sağlıklı olduğunu öğrenince...Rabbim bu güzel gecede hepimizin dualarını kabul etsin hepimzin bebeklerine sağlık versin inşallah....
şimdi bir de geçmişe bakayım inşallah herkes iyidir.....
selam bayanlar....
biz geldik.....güzel haberler getirdik :) doktordaydık bugün...çoook şükür her şey yolunda...artık boy değil baş ölçülüyormuş ölçümlerimiz güzel çıktı hatta bir hafta ilerlemişiz...14+4 ama doktor 15+4 dedi....veeeeeeee o bir KIZ :) doktor önce kıza benziyor dedi ama uzunca bir süre baktıktan sonra sağlıklı bir kız çocuğu dedi :ecrin_bebek: bundan sonra değişmez sanırım hihoyyyt
gelişimi hareketleri çok iyi kesesi , suyu ve plesentanın yerleşimi de iyiyiymiş......
çok özlemiştim çok mutlu oldum onu görünce ve de sağlıklı olduğunu öğrenince...Rabbim bu güzel gecede hepimizin dualarını kabul etsin hepimzin bebeklerine sağlık versin inşallah....
selam bayanlar....
canım çok geçmiş olsun eşini analyışı ile tebrik ediyorum hiç merak etme akşamda bişeycik olmaz canım :)
selkie geçmiş olsun
snowwhite,hayırlı olsun,ne güzel kız bebiş geliyor.
kızlar,bebişimin burcunu taktım kafaya:) normalde mart sonu dogumum koç olacaktı ne güzel ama sezeryan olucam sanırım,bi kaç hafta öne kayacak ve sanırım balık burcu olacak bebişim.koç olmasını tercih ederdimkaydirigubbakcemile3
ben aslan burcuyum da o yüzden,yazık zaten duygusal olacak bi de ben başında sindiririm çocugu heptenkaydirigubbakcemile3 koç olsa dişe diş,ikimizde ateş grubu.aksiyon olur hayatımızdakaydirigubbakcemile3
ne güzel olur,3 ekim bana uyar,pazar günü olursa gelemem...eşim bir yere salmaz beni o evdeyken,
ya birde neye sinir oldum ya daha anaokulu bu okul,ve seneliği nakit 10.000 tl,ben o kadar para ödedim oraya ,bari bunları karşılasalardı o paranın içinden...daha servis üçreti ödeyeçeğim ya...
ben aslan burcuyum da o yüzden,yazık zaten duygusal olacak bi de ben başında sindiririm çocugu heptenkaydirigubbakcemile3 koç olsa dişe diş,ikimizde ateş grubu.aksiyon olur hayatımızdakaydirigubbakcemile3
canım öncelikle tebrikler yanılmıyorsam ilk kız bebek senden geldi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.senin kıza ne talipler çıkıcak bu sitede biliyomuusn.selam bayanlar....
ne güzel olur,3 ekim bana uyar,pazar günü olursa gelemem...eşim bir yere salmaz beni o evdeyken,
ya birde neye sinir oldum ya daha anaokulu bu okul,ve seneliği nakit 10.000 tl,ben o kadar para ödedim oraya ,bari bunları karşılasalardı o paranın içinden...daha servis üçreti ödeyeçeğim ya...
çanım sağol,Selkie geçmiş olsun...
SnowWhiteQueen tebrik ederim...
çanım sağol,insan mala geliğnede üzülüyor be,sonuçta kolay kazanılmıyor hiç bişey...o arabayı almak için ne kadar çalışıyor insan...elleri kırılsın,durup dururken ne istemişler...Allah ıslah etsin...Selkie'cim geçmiş olsun gerçekten tuhaf birgün..
Güngörende dün gece kundaklama olmuş 2 aracı yakmışlar bir tanesi benim kuzenin aracı..perte çıkmış..çok üzüldüm bende ona:gitme:
bu arada 3 ekimde benimde doktor kontrolüm var ama gelirim yinede
valla omu seni sindirir sen mi onu bilemicem artık,o sana 2 çilve yapsın görürüm ben seni,çok tatlı dilli oluyorlar haberin olsun,benim oğlumda balık burcu,ona kızdığım zaman gelip seni çok seviyorum anne diye sarılıp öpücüğü konduruveriyor,!bakalım aslan mizacın dayanırmı aacba buna,aslan çok merhametlidir ama benim bildiğim,babam aslandı,hiç kıyamazdı bize,annemden daha fenaydı...(ikizler)
canım öncelikle tebrikler yanılmıyorsam ilk kız bebek senden geldi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.senin kıza ne talipler çıkıcak bu sitede biliyomuusn.
maşallah nazar değimesin değerlerde güzel çıkmış.